8
Lean рецепт цибулі
Довгий чекав весна. Тепер час насолодитися хрусткою зеленню. Сьогодні ми пропонуємо Вам ідеальне тісто, адже його інгредієнти не тільки смачні і корисні, але і чудово підходять всім обмеженням православного кріплення.
Я щиро вірю, що найкраща начинка для пісних тортів є цибулею. Як дитина, цей інгредієнт був включений в всі мої улюблені салати, які мій мама варився під час цієї весни.
Р
Лентне тісто для смажених тортів Приготування ще простіше звичайного, і тому цей рецепт ідеально підходить для всіх зайнятих леді.
Точно. худий Дозволяє зберігати свіжість протягом тривалого часу.
інгредієнти
Підготовка
На нашому сайті ви можете знайти безліч простих рецептів, які допоможуть вам спокійно постати, насолоджуючись приголомшливими стравами.
р.
Наші редактори щиро бажаю Вам здоров’я, а також життєрадісний настрій. Пам'ятайте, що будь-яка реклама пройде!
Я щиро вірю, що найкраща начинка для пісних тортів є цибулею. Як дитина, цей інгредієнт був включений в всі мої улюблені салати, які мій мама варився під час цієї весни.
Р
Лентне тісто для смажених тортів Приготування ще простіше звичайного, і тому цей рецепт ідеально підходить для всіх зайнятих леді.
Точно. худий Дозволяє зберігати свіжість протягом тривалого часу.
інгредієнти
- 500 мл води
- 150мл кукурудзяна олія
- 1 ст. цукру
- 1,5 ч.л. солі
- 25г дріжджів
- рослинно-масляний
- 1кг пшеничного борошна
- 2 великі цибулини
- 1 пучок зеленої цибулі
Підготовка
- У контейнері змішати воду, кукурудзяна олія, сіль і цукор. Доведіть суміш до кипіння і проваріть протягом декількох хвилин, потім остудіть. , Україна
- Змийте дріжджі в 50 мл теплої води. Після цього змішайте їх повністю охолодженою сумішшю олії і води.
- Вирізати регулярні і зелені цибулі дрібно. Перемішайте ці інгредієнти і додайте в суміш. Тепер можна додати трохи борошна, змішування тесту.
- Залиште липке тісто на 1 годину. Коли він подвоює в об'ємі, можна почати формувати тістечка.
- Обсмажуємо торт на 3 хвилини з кожного боку в добре розігрітій олії. Бон привіт!
На нашому сайті ви можете знайти безліч простих рецептів, які допоможуть вам спокійно постати, насолоджуючись приголомшливими стравами.
р.
Наші редактори щиро бажаю Вам здоров’я, а також життєрадісний настрій. Пам'ятайте, що будь-яка реклама пройде!