Печиво на сирому тісті без дріжджів, мама перевірила рецепт протягом 35 років

Немає часу, щоб пояснити! Я хотів би запропонувати вам найбільш дивовижну страву, яку я бачив на Facebook нещодавно. Це неймовірно ароматний. Грибний млинй Тільки в цей час вам не доведеться мезитися з дріжджами пишним тісто, адже ми варимо його з сиру. Як це?

Щоб приготувати смажені тістечка з грибами, вам не потрібно замішувати тісто протягом тривалого часу і дочекайтеся, поки воно не підходить. У цьому рецепті сир використовується як основа. Однак сама страва не втрачає в порівнянні з класичною версією. Я впевнений, що вам подобається!

Тест інгредієнти
  • 250г сир
  • 1 ст. цукру
  • 200г пшеничного борошна
  • 2 яйця
  • 1 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. соди

Наповнення інгредієнтів
  • 500г шампіньйон
  • 1 цибулина
  • 60г плавлений сир
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • сіль і спеції
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. По-перше, давайте начинку. Для цього очищаємо і відрізаємо цибулю кубом. Посмажити її в рослинній олії до золотистого. Подрібніть гриби і обсмажте їх в сухій сковороді до повного випаровування рідини. Потім додайте до них цибулю і попередньо розтоплений сир. Печиво на сирому тісті без дріжджів, мама перевірила рецепт протягом 35 років

2. Зменшити вогонь до мінімуму і нарізати начинку на плиті до розтоплення сиру. Не забудьте перемішати гриби з цибулею. В кінці засолити начинку і додати спеції за смаком. Чорний перець буде досить, але можна експериментувати.
  3. Поки начинка охолоджується, готуємо сирне тісто для тортів. Для цього подрібніть сир з зануренням або протріть його через сито. Додайте яйця до обрізки, а також сіль і цукор. Подивляйте його акуратно. Печиво на сирому тісті без дріжджів, мама перевірила рецепт протягом 35 років

4. Потім покладіть його в шифер і додайте соду. Змішані з еластичним тістом. Потім розділіть його на 16 однакових частин. З кожного рулону плоскогубці товщиною не більше 3 мм. Поставте трохи фаршу на центр кожного торта і щічіть його в торт.
  5. Покласти сковороду з рослинним маслом на ньому. Для того щоб прикрити торти до середини. Покладіть тістечка в сковороді вниз. Поставте всі тістечка до іржі стану з двох сторін. Печиво на сирому тісті без дріжджів, мама перевірила рецепт протягом 35 років

6. Готові торти покласти на паперові рушники так, щоб вони поглинали зайвий жир. Подаємо блюдо разом зі свіжим сметанним соусом. Пальці добре!

Смажені торти з грибами: редакційна консультація Краса цієї страви полягає в тому, що начинка для неї може бути використана будь-яким. Головне, щоб підготувати його заздалегідь, так як краще не покласти нічого сировини в таких коржах. Так само м'ясо, наприклад, просто не варить, поки торти обсмажені.

Я знаю, що не всі люблять смажені торти в рослинній олії. У цьому випадку, ваш ідеальний варіант - торти з заварного тіста в духовці. Успішний рецепт поділився своїм колегою Олександр Дяченко. Вона використовувала яблучне начиння, але ви можете легко змінити його на свій смак.

І якщо вам подобається класична пишні дріжджові тістечка, ми також маємо цей рецепт. Тут, наприклад, докладні інструкції з приготування ситних смажених тортів з яйцями і зеленню. Смачний!

Як зробити торти в сім'ї? Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт у коментарях. Я чекаю!