Як ви стаєте hipster?

Dmitri Shepherd пише dmitrypastushok:

Чи є hipster дійсно класний. Я не можу сказати вам чому. Але прохолодно. Ряльне! 1. Щоб стати тизером, не достатньо просто читати смарт-книжки і потерти артхаус без западання на складних квадратах. Ні, це не те, що трахаються легко...

Ви повинні дотримуватися правил! Рулі, ебать !!!

У будь-якому випадку, щоб ви зрозуміли.

Руле один: «З Люка, ти ніхто»

Ви не знаєте! Пам'ятайте, ніхто не трахнув! Цибулю дрібні. Для засмоктувачів я поясню: лука - це повнометражна фото hipster, в якому hipster демонструє прохолоду свого одягу і його ебать передчасність. Як чоловік демонстрував свою силу і agility, щоб приманити жінку в прокреації, hipster fuckin' bow. Правда, припуск жінки не є мети hipster, тому що hipsters є занадто духовним для ниркової ебать. Максимально, що продигал жіночий може отримати є базаром для артхауса і флаєра в Араг.

1,1 км Hipster fuckin' цибулю з березом і krushchev

Цибулю також запечені певними правилами - hipster стоїть повною довжиною, п'ятається разом, шкарпетки, руки на швах, обличчя виражає вологість, ввічливість, борошно (у сенсі катування, не те, що тісто робиться з) і чимось високим і космічним в той же час. Так, як, dakface, hipster виглядає на вас, як синиця, але hipster.

Bows отримати fucked на кожен шанс. Sit вниз в метро, щоб читати книгу - fucking bow! Звідти з собакою на прогулянку - дикою цибулею!

17 зображень

2. hipster з собакою отримав флотуючий лука

- Мама, я на Camergerska, для лука! говорить hipster, залишаючи додому.

Мами кричить після сина її купити хліб. Нормальний дует зробить це. Але не хустина. Що робити? Це правда, я отримав в театр і я отримав ебать лука.

3. hipster пішов до Камегерської для лука

Я отримав ебать-ап бюм на мікрорайоні - курка відразу отримала лука, щоб вона не була страшною. Ви можете мати ебать лука перед ліжком. На обід Добре ебать луки на травневі свята. Іван Купала. На Великодні луки трахаються божевільними.

4. пішов в магазин для сметани - цибулю Hujax!

Русь двох: повага Вінтажний

У стегновій вечірці правило не працює - чим дорожче одяг, тим охолоджуючи його. Це хитрий. Недорогий одяг. Дуже процитовані поголені стяжки, які hipsters значущо називають збір винограду. Оцінити одяг своїми руками. Дуже важливо знати імена брендів. Наприклад, dolce gabban - fu, gucci - fu. Якість на світанку, Ashendam і, звичайно, topshop.

5. hipster на vintage parquet fucking збір винограду bow

Три правила однієї руки

Штан завжди повинен мати сумку в одній руці. Так само, як цибулю. Без мішка hipster, як без лука, що, немає, це, ні hipster взагалі. Сумки цитуються по-різному, але що цінується не те, що дорого, але що таке вінтаж (рубо два). Сумка не просто аксесуар, вона функціональна, в сумці hipster зносить камеру і ковпачок для басейну.

6. hipster переглядав футбол в домашніх умовах і в південний вибіг з сумкою в вхід до цибулі fuckin'

Якщо немає мішка, але цибулю потрібно погано, то є варіант для того, щоб тримати на одній руці. Ви, як кажуть.

7. hipster fuckin' цибулю з барбекю

8. пішов, щоб отримати воду - півень!

9. Навігація Що таке ебать?

(Дуже з пакетом McDonald's) Чотири правила «Фоткай Хуіню»

Кожен самореспективний hipster повинен мати фото і мати можливість взяти фотографії ебать. Фотики тільки Holga. Це залізобетон. holga, що б фото, це hipster. Головне, що все змащене і темне.

10. Хіпстер Права фото завжди дуже концептуальні

11. Найшвидший hipster фото

П'ять правил «Чи на окуляри»

Дуже круто носити окуляри Rayban. Рейбан дуже хіпстерська. У Рибані ніколи не трахаються лука. Але, так як raibans дорогий, ви можете обмежити себе дешевою підробкою. Фейки також hipsterish. Ви можете купити дешеві старі окуляри для двадцяти, біти, і носити їх як raiban. Не забувайте про те, що я кладу на мої окуляри.

12. hipster завжди мислити глобально: деякі дупа ебать на спині - dicion!

The Sixth Rule: «Подивитися моду»

Дивитися моду! Дивіться, я сказав! Усі останні модні тренди повинні зловити табір на підході до рідного міста. Короткі блондинки стрижки стали модними - ебать ваші перукарські друзі і ебать себе. У цьому випадку легко розкрита знаменита проблема близнюків в соляці. Дві стегна з спідницями на підлогу і чорними шапками в лінії для штовхача? Це не близнючки, це ебать мода!

13.00 р. hipster ебать концептуальний бант: якщо ви закрили його, ви отримаєте м'який знак, втрачений в лісах взимку

The Seventh Rule: Немовлята

У вас є холодний! У вас є бодун! Ви навіть не маєте сумки, і ви не ебать на всіх, як ви закінчили вгору в цій грі! Подумайте, як hipster: «Я повинен ебать цибулю. й

14 мар Іпотека завжди думає про одне.

Ігстр заливає свої думки в молескін - найкусіші модні ноутбуки з гумкою. Кожен hipster - поет, і він ебать своїх віршів в Молескіні. Якщо hipster може малювати, і кожен hipster може малювати і зрозуміти дизайн, то він навіть не має молескіну, але цілу ескізну книгу. Захопити цибулю, ебать її на книжці!

15. hipster поет ебать цибулю і пиво, і хрести, що працюють на футболці

Дотримуючись цих простих правил, ви скоро станете hipster. Знаючи, що ви є hipster легко.

"Підпис Метро Вагон"

Якщо в метрові автомобілі ви отримуєте відчуття, що всі пасажири хочуть поцілунати у вашій обличчі, то ви чортуєте hipster! Привіт! Смоктати М'ясо! Будь-який, не ебать ваш мозок, так що? Ось справа, виходите з автомобіля і ебать цибулю!

16. hipster вибігається з автомобіля, знайшов себе в лісах і ебать цибулю (так поспішаючи він ебать мішок десь)

Це, хлопці. Тепер кожен з вас, слідуючи порадам, може піти від того, що нормальний nerd до прохолодного стегна і отримати ваш перший ебать лука. Татусь втомлюється клацанням гудзиків, і це час ебать їдальні цибулю. Не хворі!

ПС.

17. І це не хіпстер, це просто чувак для хліба і вдарив лікті когось.

Джерело: