24
Як зробити дрібні пиріжки
Це чудовий. м'ясо Вони літають в блимку очей, і вони також нагадують як хінкалі, так і хебуркі. Вони дрібні і неймовірно соковиті. Так, так, я говорю проУральні піпери?
Щоразу я дивлюсь на людину, яка не знає, що «сидить» І виходить, крім нашої землі, вони майже ніде варити. Тексти пісень, а це означає: І це неправильно, тому що вони так смачні!
ДепозитФотогалерея
"Sit-ups" - це веселе ім'я. Урал невеликі торти з м'ясомВони набирають більше і більше популярності в інших регіонах Росії і далеко за її межами. Трохи "сидячий" - і вона розбиває гарячий бульйон. Звідси ім'я: вони «зважають» соком або, іншими словами, бульйон, який утворюється всередині тістечок.
Ці тістечка дуже легко готувати і не вимагають багато інгредієнтів. Для сім’ї і гостей, які оцінять смак і соковитість.
І сьогодні видання. "Сайт" Дізнайтеся рецепт для цих маленьких. соковита Це називається Урал Сіт-Up. Міні-версія смачних чебуреків, вони не можуть бути покинутими!
ДепозитФотогалерея
Як зробити торти з фаршированими інгредієнтами
Підготовка
Я також запропоную вам ознайомитися з іншим великим рецептом для саморобних манжетних тістечок під незвичайною назвою «Uplaika». В цьому рецепті немає нічого складного, і торти просто фантастично смачні!
Я дізнався всі тонкощі, як приготувати «Урал позиканди» з моєї матері-в-прави, яка виросла в Пермі. Торти повинні бути маленькими, один або два біти, і напевно соковитими.
І для того, щоб м'ясний сік залишатися всередині торта, він повинен бути добре «заспокійливим», краще це зробити у вигляді «шкарпетка».
Не забудьте поділитися цим особливим рецептом з друзями, дайте їм смак. Латинки занурення!
Щоразу я дивлюсь на людину, яка не знає, що «сидить» І виходить, крім нашої землі, вони майже ніде варити. Тексти пісень, а це означає: І це неправильно, тому що вони так смачні!
ДепозитФотогалерея
"Sit-ups" - це веселе ім'я. Урал невеликі торти з м'ясомВони набирають більше і більше популярності в інших регіонах Росії і далеко за її межами. Трохи "сидячий" - і вона розбиває гарячий бульйон. Звідси ім'я: вони «зважають» соком або, іншими словами, бульйон, який утворюється всередині тістечок.
Ці тістечка дуже легко готувати і не вимагають багато інгредієнтів. Для сім’ї і гостей, які оцінять смак і соковитість.
І сьогодні видання. "Сайт" Дізнайтеся рецепт для цих маленьких. соковита Це називається Урал Сіт-Up. Міні-версія смачних чебуреків, вони не можуть бути покинутими!
ДепозитФотогалерея
Як зробити торти з фаршированими інгредієнтами
- 400г борошна
- 500г меленого м'яса (порка + яловичина)
- 2 яйця
- 4 ст.л. сметани
- 100 мл води
- 1 цибулина
- сіль, перець за смаком
- 100 мл рослинної олії (для смаження)
- 150 мл води (або свинини)
Підготовка
- Щоб приготувати тісто, змішайте яйця, сметану, сіль і воду в зручному контейнері. Добре перемішати, потім додати борошно. Борошно може знадобитися трохи більше або менше, так як це залежить від його сорту і виробника. Змішайте тісто в стан м'якості, пружності і однорідності.
7141576 - Залиште тісто, щоб відпочити під харчовою плівкою протягом 15-20 хвилин, і в цей час можна запустити варіння фаршу. Тісто повинна виходити так само, як і на пельменях.
- Для начинки можна використовувати фарш, що складається з свинини і яловичини в пропорції 50: 50. Це поєднання дасть особливий соковитий пиріг і сприятиме утворенню бульйону в начинці. У фаршу додайте сіль, перець, цибулю, холодну воду або бринзу з огірків. Моя мама-в-правила мене про груди. М'ясо насичене смаком всіх прянощів, які присутні в паніровці. При додаванні грудей, фарш не потрібно засолити!
- А тепер переходимо до утворення тортів. Тісто було розділено на дві частини, кожен прокочував на ковбасу і нарізають на невеликі шматочки. Пам'ятайте, що «сидять» дуже дрібні тістечка, що означає, що тістечка для них також повинні бути маленькими.
- Розкачати торт не дуже тонкий, щоб торт не розламався під час смаження і залишається соковитим. Покладіть начинку навпіл плоского хліба, потім сформуйте торт, ретельно свербивши краю. Це робиться так, щоб бульйон не витікає під час смаження. Покладіть каструлю на плиту і залийте рослинним маслом. Олія повинна бути залити досить, щоб зробити торт соковитим.
- У нагрітій олії розподіліть "сісти" і обсмажте з двох сторін до раддиної скоринки. Будьте обережні! Якщо відвар починає залити, може бути гарячі бризки.
- Отримайте готові тістечка з виделкою або іншим пристроєм, а потім покладіть на блюдо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
- Ці торти краще їсти гарячими, прямо з каструлі! Подаємо з оцтом, чорним меленим перцем і гірчицею. Бодибилдерши!
Я також запропоную вам ознайомитися з іншим великим рецептом для саморобних манжетних тістечок під незвичайною назвою «Uplaika». В цьому рецепті немає нічого складного, і торти просто фантастично смачні!
Я дізнався всі тонкощі, як приготувати «Урал позиканди» з моєї матері-в-прави, яка виросла в Пермі. Торти повинні бути маленькими, один або два біти, і напевно соковитими.
І для того, щоб м'ясний сік залишатися всередині торта, він повинен бути добре «заспокійливим», краще це зробити у вигляді «шкарпетка».
Не забудьте поділитися цим особливим рецептом з друзями, дайте їм смак. Латинки занурення!