Хіпсі торти для тих, хто любить запам'ятати старі дні

Видавництво ще рецепти Чарівна гіпса Галина. Не дарма, що понад 2 млн осіб підписалися на кухню Галини! Я дивую, що ця жінка все про, не тільки як варити. Галина з повагою, рецепти та поради. І подає його з особливою енергією, готує з любов'ю і натхненням. Я можу відчути себе! Наприклад, вона каже, торт-фрій

Я відразу хочу повторити цей досвід. Він захоплює індивідуальність, яка не має багато людей. Я близький духом до Галини, тому я обов'язково буду готувати ці. Кошикй Так само як гіпсова варка. Подивитися на магію рук і оцінити: це як смачна і здорова їжа народжується. Хоча це нормально. млинцій

Як обсмажити тістечка Галина варить з начинкою з варених яєць, цибулі і обсмажених. Але я думаю, що фаршу можна змінити. Цікаво, що намагатися вигодовувати торти з горохом.

Тест інгредієнти
  • 320г пшеничного борошна
  • 200 мл теплого молока
  • 1 ч.л. солі
  • 6–7 г (1,5 ч.л.) дріжджів
  • 3 ч.л. цукру
  • 2-3 ст.л. л рослинної олії

Наповнення інгредієнтів
  • 7-8 шт варених яєць
  • 50г зелений цибулю
  • 200г цибулю
  • 100г лард
  • 0,5 ч.л. сухого часнику
  • 1/3 ч.л. чорного мелений перець
  • 1/2 ч.л. солі
  • 500 мл рослинної олії для змащення і смаження

Підготовка тесту
  1. Просійте борошно і прогрійте молоко (зваріть тепло).
  2. Додати до борошна 1 ч.л. без гірки цукру. А сухі дріжджі заливають в молоко, злегка перемішують, залишають на 5 хвилин, потім додають залишився цукор і знову засипають на 5 хвилин. р.

3. Потім перемішайте це молоко з борошном (можна потребувати трохи більше борошна, але зверніть увагу: тісто не слід забито). Залийте рослинне масло в тісто. Подивляйтеся спочатку ложкою, а потім замішайте її руками.

4. Дайте тісто на 5 хвилин і знову перемішайте його добре (для 3-4 хвилин).
Тісто повинна бути м'яким, еластичним, повітряним, а ще не застрягти руки. Поставте тісто в чашу, накрийте харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 40-60 хвилин. Для цього можна включити духовку для обігріву.

Підготовка начинок
  1. Тим часом приготуйте фаршу. Нарізаємо лофа невеликими кубиками, дрібно нарізаємо цибулю, як настій. Відправте кришку на холодну каструлю, розміщену на середньому вогні. Нехай жир плавиться.

2. Очищені відварені яйця розрізають на дрібні кубики. Додати подрібнену зелену цибулю.
  3. Коли кришка повільно розтоплюється і набуває золотистий відтінок, вийняти ці обсмажувачі і кладуть їх на паперовий рушник. І залийте на сковороді жиром, приготовані цибулю і збільшіть вогонь. Фрі на 3 хвилини так, щоб цибулю гасити і обсмажити трохи.
  4. Готову цибулю також покласти на паперовий рушник. А потім, як тільки надлишок жиру всмоктують, додають цибулю в яйця з зеленою цибулею. Подрібніть обсмажувачі ножем або просто поламайте їх на шматочки руками, також додайте до начинки. Приправа з сушеним часником, перцем і сіллю (можна за вашим смаком, не обов'язково згідно з зазначеними пропорціями). Перемішати і нарізати начинку, щоб зробити його зручним для типу.

Приготування торта.
  1. Змастити робочу поверхню невеликою кількістю рослинної олії і тестової суміші. Розгорніть його ковбасою і розділіть її на невеликі шматочки (це підготовка майбутніх тортів). 3250Р. 3700Р.

2. Кожен шматок тестового рулону для формування кульки. Потім покрийте їх харчовою плівкою (або рушником) і залиште їх на 5 хвилин.
  3. Потім руки змащують рослинною олією, розбиваємо кожну частину тесту на плоский хліб. Покладіть на кожну з них начинку, близько 1 ст. л. Ви не пошкодуєте. Підключіть краю торта, щоб зробити торт. Сквош його трохи.

4. Покладіть тістечка на змащений стіл або стіл, опустіть швом. Зігріваємо вершкову каструлю. Коли масло спекотне, перемістіть майбутні торти там і знизіть вогонь до середини. Поспішайте на 1,5 хвилини з кожного боку. Покладіть готові торти на паперовий рушник, а потім поставте на стіл. 695194

Я вважаю себе мисленням, що це, ймовірно, більш важко описати весь процес (як ви читаєте його) ніж варити. Я спеціально забарвлений кожен етап, щоб ви не мали додаткових питань. Я іноді пропустіть, що в рецептах. Якщо ви візуально, подивіться на цей рецепт. Відео YouTube:

https://www.youtube.com/watch? v=gEqNncYVxQQ

Ось як вийшов гіпсовий торт. Зварити його? Я вже планую!

У мене також є гіпсові котлети, які є спеціальною стравою. Бажаю насолоджуватися процесом, що це таке: приготування їжі, харчування, лікування гостей.