10
Хіпсі торти для тих, хто любить запам'ятати старі дні
Видавництво ще рецепти Чарівна гіпса Галина. Не дарма, що понад 2 млн осіб підписалися на кухню Галини! Я дивую, що ця жінка все про, не тільки як варити. Галина з повагою, рецепти та поради. І подає його з особливою енергією, готує з любов'ю і натхненням. Я можу відчути себе! Наприклад, вона каже, торт-фрій
Я відразу хочу повторити цей досвід. Він захоплює індивідуальність, яка не має багато людей. Я близький духом до Галини, тому я обов'язково буду готувати ці. Кошикй Так само як гіпсова варка. Подивитися на магію рук і оцінити: це як смачна і здорова їжа народжується. Хоча це нормально. млинцій
Як обсмажити тістечка Галина варить з начинкою з варених яєць, цибулі і обсмажених. Але я думаю, що фаршу можна змінити. Цікаво, що намагатися вигодовувати торти з горохом.
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка тесту
Підготовка начинок
Приготування торта.
Я вважаю себе мисленням, що це, ймовірно, більш важко описати весь процес (як ви читаєте його) ніж варити. Я спеціально забарвлений кожен етап, щоб ви не мали додаткових питань. Я іноді пропустіть, що в рецептах. Якщо ви візуально, подивіться на цей рецепт. Відео YouTube:
https://www.youtube.com/watch? v=gEqNncYVxQQ
Ось як вийшов гіпсовий торт. Зварити його? Я вже планую!
У мене також є гіпсові котлети, які є спеціальною стравою. Бажаю насолоджуватися процесом, що це таке: приготування їжі, харчування, лікування гостей.
Я відразу хочу повторити цей досвід. Він захоплює індивідуальність, яка не має багато людей. Я близький духом до Галини, тому я обов'язково буду готувати ці. Кошикй Так само як гіпсова варка. Подивитися на магію рук і оцінити: це як смачна і здорова їжа народжується. Хоча це нормально. млинцій
Як обсмажити тістечка Галина варить з начинкою з варених яєць, цибулі і обсмажених. Але я думаю, що фаршу можна змінити. Цікаво, що намагатися вигодовувати торти з горохом.
Тест інгредієнти
- 320г пшеничного борошна
- 200 мл теплого молока
- 1 ч.л. солі
- 6–7 г (1,5 ч.л.) дріжджів
- 3 ч.л. цукру
- 2-3 ст.л. л рослинної олії
Наповнення інгредієнтів
- 7-8 шт варених яєць
- 50г зелений цибулю
- 200г цибулю
- 100г лард
- 0,5 ч.л. сухого часнику
- 1/3 ч.л. чорного мелений перець
- 1/2 ч.л. солі
- 500 мл рослинної олії для змащення і смаження
Підготовка тесту
- Просійте борошно і прогрійте молоко (зваріть тепло).
- Додати до борошна 1 ч.л. без гірки цукру. А сухі дріжджі заливають в молоко, злегка перемішують, залишають на 5 хвилин, потім додають залишився цукор і знову засипають на 5 хвилин. р.
- Потім перемішайте це молоко з борошном (можна потребувати трохи більше борошна, але зверніть увагу: тісто не слід забито). Залийте рослинне масло в тісто. Подивляйтеся спочатку ложкою, а потім замішайте її руками.
- Дайте тісто на 5 хвилин і знову перемішайте його добре (для 3-4 хвилин).
Підготовка начинок
- Тим часом приготуйте фаршу. Нарізаємо лофа невеликими кубиками, дрібно нарізаємо цибулю, як настій. Відправте кришку на холодну каструлю, розміщену на середньому вогні. Нехай жир плавиться.
- Очищені відварені яйця розрізають на дрібні кубики. Додати подрібнену зелену цибулю.
- Коли кришка повільно розтоплюється і набуває золотистий відтінок, вийняти ці обсмажувачі і кладуть їх на паперовий рушник. І залийте на сковороді жиром, приготовані цибулю і збільшіть вогонь. Фрі на 3 хвилини так, щоб цибулю гасити і обсмажити трохи.
- Готову цибулю також покласти на паперовий рушник. А потім, як тільки надлишок жиру всмоктують, додають цибулю в яйця з зеленою цибулею. Подрібніть обсмажувачі ножем або просто поламайте їх на шматочки руками, також додайте до начинки. Приправа з сушеним часником, перцем і сіллю (можна за вашим смаком, не обов'язково згідно з зазначеними пропорціями). Перемішати і нарізати начинку, щоб зробити його зручним для типу.
Приготування торта.
- Змастити робочу поверхню невеликою кількістю рослинної олії і тестової суміші. Розгорніть його ковбасою і розділіть її на невеликі шматочки (це підготовка майбутніх тортів). 3250Р. 3700Р.
- Кожен шматок тестового рулону для формування кульки. Потім покрийте їх харчовою плівкою (або рушником) і залиште їх на 5 хвилин.
- Потім руки змащують рослинною олією, розбиваємо кожну частину тесту на плоский хліб. Покладіть на кожну з них начинку, близько 1 ст. л. Ви не пошкодуєте. Підключіть краю торта, щоб зробити торт. Сквош його трохи.
- Покладіть тістечка на змащений стіл або стіл, опустіть швом. Зігріваємо вершкову каструлю. Коли масло спекотне, перемістіть майбутні торти там і знизіть вогонь до середини. Поспішайте на 1,5 хвилини з кожного боку. Покладіть готові торти на паперовий рушник, а потім поставте на стіл. 695194
Я вважаю себе мисленням, що це, ймовірно, більш важко описати весь процес (як ви читаєте його) ніж варити. Я спеціально забарвлений кожен етап, щоб ви не мали додаткових питань. Я іноді пропустіть, що в рецептах. Якщо ви візуально, подивіться на цей рецепт. Відео YouTube:
https://www.youtube.com/watch? v=gEqNncYVxQQ
Ось як вийшов гіпсовий торт. Зварити його? Я вже планую!
У мене також є гіпсові котлети, які є спеціальною стравою. Бажаю насолоджуватися процесом, що це таке: приготування їжі, харчування, лікування гостей.
Які жінки найсолодші для чоловіків після 50 і які приваблюють їх
Які з знаків зодіаку краще при лежанні