Бабця захотіла її підняти пенсію, тому що вона може купити згущене молоко

Реальний. доброта не знає меж. І хоча в наш час люди все частіше думають тільки про їх благополуччя, є ще ті, хто готовий надати допомогу іншим людям. Наша історія сьогодні є яскравим підтвердженням цього. Сьогодні ми розповімо вам про складне життя пансіонату, який вже пізніше років відчував щасливий.

За більш ніж 20 років я працюю самостійно. Моя людина відійшов від серйозних захворювань, які ми не змогли впоратися з. І ми не мали дітей. Довгий час піднявся. вона була сирітною, коли вона була 10 років. Марина була як дочка. Але як тільки вона стрибала з нашого гнізда, вона відразу забули все, що мій чоловік і зробив для неї.

Ми часто обговорюємо цю тему. Ввійти на в'їзд і дати іншим мити свої кістки! «О, ви бачили Маринка довго? Я не хочу, щоб мати всі! Вже в сім'ї На жаль, вона не віддала свого пансіонату. Все йде на ліки. Ні, добре, це її внутрішня несправність, тому що вона підняла таку нещасливу дочку! – подобається повторювати одну з основних гончарів мого дому Тетяни.

І вона й інші сусіди думають Марина моя дочка. Я ніколи не сказав нікому про наш сімейний бізнес. Я знаю, що я зроблю його гірше. Я просто пропускає розмови людей і живу життя. Трохи трохи.

Єдиний одномісний номер, який має хороші стосунки з Тамара. Жінка з чоловіком, вона може стояти для своєї сім'ї. Ми звикли жити на одному поверсі. Щодня ми говорили, вона часто запросив мене відвідати її для чаю.

Нещодавно мій сусід проданий квартиру і лівий. Спочатку я був дуже сумним. Я завжди побажав Тамара і її родині краще життя. Так виявилося: хлопці переїхали до нового будинку, хороший ремонт, зроблений своїми руками. Що ще потрібно для сімейного щастя?

І в старій квартирі Тамара почала облаштувати нові сусіди, молоді. У перший день вони прийшли до мене і сказали мені, що вони збираються ремонтувати. Я оцінив цей жест, тому що не всі думають про інші ці дні. Коли ми зустрілися, я не чекав, що поява Артема і Настя змінить життя стільки.

Коли хлопці прийшли до мене вперше, я бачив, що Артем мав свердлити в руках. Я попросив йому зробити пару отворів в стіні, щоб повісити кухонний шафок, який довгий час був на моєму поверсі. Хлопець не сказав мені і пішов на роботу.

Але після вивчення шафки він сказав: Elena Володимирівна, погана річ! Застібка дуже стара, матеріал крихтить прямо в руках. Подаруйте мені ще один завтра, новий хлопчик!

І був так ембаррасований. Я просто познайомився, і це молодий людина розв'язує мої проблеми. Я точно відмовився. Але Артем не припинив і змусив мене прийняти свою пропозицію. Наступного дня з'явилася акуратна маленька шафка на старій кухні. У цей день, вперше в довгий час я соромлюся щастям.

Хлопці і я почав говорити багато. Я назвав їх для чаю з домашніми випічкою, і вони називають мене. Настя завжди приготувала смачний обід. Одного разу вона попросила мене: Олена Володимирівна, що ще тобі сподобалося? Що ви мрієте про?

«О, дитина, є одне. Детальніше спеціально, продукт. Я не купив згущене молоко в так довго! В якості дитини мама використовувала її на шматку свіжого хліба. Дуже смачний! Я сподіваюсь, що мій пансіонат буде піднятий, і я, безумовно, занурю себе. й

Через кілька днів, хлопці принесли мені цілий пакет згущеного згущеного молока. З 10, не менше. Цього року для мене на цілий рік! Я ще раз загинув. А потім Артем і Настя запропонували мені трохи освіження мого будинку.

Бабця захотіла її підняти пенсію, тому що вона може купити згущене молоко Р

Проживаю в оновленій квартирі протягом шести місяців. Для дому, хлопці дали мені кошеня, що я не могла дозволити через гроші. Артем і Настя пообіцяли, що вони допоможуть з їжею і всім, все, при необхідності. Нагадуємо мене про щиру людську доброту. З’ясовано, що не старий вік може бути щасливою людиною.

Нехай це доторкнеться історії надихнула вас на власні досягнення! Поруч з вами може бути бабуся. Ми впевнені, що навіть найменший внесок від вас може зробити життя набагато краще!