Як позбутися дитини

Немає нічого міцного, ніж любов матері. Не важливо, якщо ваша дитина 5 або 40 років, це ніколи не пізно. Він буде служити. охоронець у всіх складних ситуаціях. Якщо у вас є складна дитина, нехай йому, якщо він часто хворий, теж. Навіть якщо все добре і він щасливий, нехай йому так, що ніхто не заздрить.

Осінь завжди обіцяє щось нове. Хтось буде йти до школи, хтось до коледжу, хтось до армії, хтось одружився. Ми не беремо на себе кілька хвилин часу, щоб не втратити дитину, перш ніж приймати важливий крок до життя. Як працює і як це зробити правильно, ви розповість редактори "Сайт"й

Перші згадки про благословення можна знайти у Старому Завіті Біблії. Бог дав йому Адама і Єви, коли він призначив їх, щоб закріпити рай і заповнювати землю. Енергетика, дитина є продовженням матері. Психіки стверджують, що мати має величезний вплив на кожного з нас, і ми пов'язані з нею невидимими нитками. Саме тому він може безпосередньо вплинути на долю крові.

р.

Немовляючи, мама створює навколо дитини захисну кокону, яка не дозволяє йому потрапити в неприємності і направляє всі дії в правильному напрямку. Вважають, що людина, позбавлена своєї матері, стає невразливою. Не можна заперечувати благословення, навіть якщо батьки не люблять похилого віку, які необхідно подарувати благословення, інакше дитина може зіткнутися з невдачами, які погрожують життя і здоров'я.

Габаритний зображення

Коли благословення про важливі речі, мама повинна читати молитву, а потім сказати бажання. Позитивний ефект буде спостерігатися на сьомому добу.

Молитва благословення Ісуса Христа, Сина Божої Матері, молитви за служіння Вашої Матері, почуйте мене, грішний і невигідний Вашої слуги.
Господи, в милості Твоїй дитині, занурення і збереження його на Ти ім'я.
Господи, пробачте Його всі гріхи, які він зробив перед вами.
Господи, направляючи його до істинного шляху ваших команд і розумійте його і просвітіть його з вашим Христовим світлом, для спалення душі і загоєння тіла.
Господи, нехай в будинку, біля будинку, в школі, в області, в роботі і на дорозі, і в кожному місці Вашої володіння.
Господи, тримайте його під своїм святим укриттям від літаючої кулі, стріли, ножа, меча, отруй, вогонь, повені, смертельно виразка (атомові промені) і смерті в відтінку.
Господь, захистить його від видимих і невидимих ворогів, від усіх злаків, злаків і нещастя.
Господи, поздоровити його від усіх захворювань, очищати його від всіх домішок (винний, тютюн, наркотики) і полегшувати його духовні страждання і судоми.
Господи, подаруйте йому благодатність вашого Святого Духа протягом багатьох років життя, здоров'я і хасті.
Господи, множити і зміцнити свої розумові здібності і боділі сили.
О Господи, подаруйте йому свої благословення для життя сім'ї та гріхів.
Господи, подаруйте мені, ваш невигідний і грісний службовець, батьківський благословення на дитину в цей час вранці, день, вечір і ніч заради Вашої ім'я, для вашого царства вічний, омніпотент і омніпотент. Амен.

Редакційна колегія може бути позбавлена будь-якої події. Мати, які візьмуть своїх дітей на тривалу подорож або до війни, радять променювати сім днів.

Не забудьте поділитися корисною інформацією з друзями!