Коли я був 14, мій брат пішов, мій мама зберіг свої речі в домашніх умовах і сховав їх.

Матеріал і духовна культура Вони грають величезну роль у житті людини. Правда, в той час як деякі люди загартують свого духу і пов'язані з чимось сублімом, інші думають тільки гроші. Але чи є сенс? Після того, як наше відправлення з цього світу, матеріальні речі абсолютно не мають значення. На сьогоднішній день ми запрошуємо вас обговорити цю тему.

р.

Писання даної статті було запропоновано думками журналіста та письменника Поліни Санаєва. Ми прийшли на них, в той час як фліппінізм через Facebook животик і не могли б бути минулими. Розгортання тексту автора.

Ви можете залишити цей світ в будь-який час, і нічого, що було дорого, щоб ви були дорогими для всіх. Так, є діти, але вони не хочуть нічого шахти. Вони мають їх. Бог, всі матеріальні речі в нашому житті такі маленькі речі, такі смішні і незначні речі.

І ми самі... На жаль, я мав надію на вічне життя. Але зараз я ніколи не врятую нічого, облаштувати або думати про те, що буде далі. Життя не може будуватися один раз і назавжди, це може бути продовжений день після дня.

І накопичувати тільки враження, щоб жити тільки зараз, так що є щось пам'ятати, коли нічого не буде. Вони показали мене, що відбувається поруч. Ніщо. Насолоджуйтеся тим, як ви приїжджати, щоб зробити каву в Турку.

У наших розумах ідея, яка погана, і бути багатою. Звичайно, маючи гідний дохід, ви можете дозволити набагато більше інших. Однак, іноді в постійному виконанні матеріальних товарів люди втрачають себе. На цьому фоні духовна складова життя може зникнути без сліду.

Щоб стати дійсно щасливою людиною, потрібно жити в гармонії з собою і світом. Матеріал і духовність повинні балансувати, не змагатися. Не дивно, що в наш час Розвиток такої тенденції як мінімалізмй Його прихильники стверджують, що середня людина не потребує горі речей для комфортного життя. Ми говоримо про одяг, косметика, гаджети, різні пристрої та інші дрібниці.

Рік після року люди виростають у собі споживачі, які використовуються для безперечно витрачання грошей. «День цього дня прийде в руки!» Але реальність полягає в тому, що вона і багато інших речей можна зберігати в квартирах протягом багатьох років без подачі особи в день. Чому ми маємо таке бажання накопичувати всі види ясен?

Можливо, відповідь лежить в дитинстві. Пам'ятайте, що ваша сім'я жив, коли ви були мало. Я думаю, що багато людей мали серйозні фінансові труднощі, і це чудово нормально. Але все це залишає свій відбиток на майбутнє. Наприклад, хоча я можу дозволити собі багато разів більше, ніж раніше, я все ще намагаюся зберегти гроші, чи це їжа або інші товари.

Так, навіть з грошима, потрібно будувати адекватні здорові стосунки. Важливо не залежати від них, а не отримувати божевільну ідею «щасливого життя = гроші». По суті, вони абсолютно не мають духовного значення. Це дійсно відчуває себе, як втратити когось близько до вас.

Матеріал і духовна культура: що буде залишатися після нас Коли я був 14 років, мій брат помер. Мама тримала свої речі в домашніх умовах, злийте їх. І я не розумію, бо я міг бачити її почуття гірше. Нагадуємо, що він не був. По суті, це просто шматок тканини або іншого матеріалу.

Я переконаний, що тільки людина, яка залишається після того, як людина є пам'яттю. Світло, вид і реальний. Вони кажуть, що люди живі, поки вони не пам'ятають. У спогадах тільки духовні сльози, матеріал немає місця.