Валентин Дикул: 3 помилки людей з захворюваннями хребта

Вам не потрібно чекати, щоб пройти.Перша помилка: Люди так влаштовують, що вони йдуть до лікарів, коли біль вже сильний.

Вам не потрібно чекати, щоб пройти. Ви втратите більше часу і гроші, щоб його лікувати. Вже розпочато своє захворювання. Як тільки почався запальний процес, десь струганий або хворий, необхідно звернутися до лікарів.

р.

Ми повинні зробити тест. Необхідно знайти причину цього болю і тільки після цього почати лікування. Не самоліквідація, не психіки, ніхто не порадує! Тільки фахівці!

Наші системи не призначені для нехтованих пацієнтів, але для здорових людей. Ті, хто сидить на комп'ютері, на телевізорі, на колесах. Вони ведуть сидячий спосіб життя, і вони все ще не боляче. Але це тимчасовий! Робота на нашій системі можна запобігти захворюванням. Вони легкі і не вимагають будь-якого обладнання. Ви будете готові до хвороби. Я часто кажу, що випереджені засоби озброєння.

Друга помилка: Ще однією серйозною помилкою є те, що люди, які пройшли лікування або хірургія грижі, зупиняються повністю.

Так, перші три місяці після операції потрібно пройти реабілітацію і дуже уважно стежити за тілом. Але потім потрібно робити спеціальні вправи. В іншому випадку буде друга і третя грижа! Справа в тому, що грижі не зникають повністю, їх не можна вилікувати. Під час захворювання відстань міжхребцевих дисків знижується через атрофію м'язів. М'язи не тримають хребта, і починається посадка. Тому необхідно регулярно виконувати вправи. Якщо ви не можете, то ви помітите грижі в іншому місці - вище або нижче попереднього. Тексти пісень, а це означає: Але вона межа, щоб показати!

Третя помилка: Нерідко хворий просить: де у мене є грижа, якщо я не носила ваги, не проціджувати і завжди відпочивати?

Саме тому трав'яниця буває! При перевантаженні, а м'язи не готують. А грижі виникають, коли людина сидить на тривалий час в спокійному стані - це найбільше навантаження на міжхребцевий диск, коли м'язи розслабляються і висота міжхребцевих дисків зменшується.

Не робіть помилок, піклуйтеся про здоров’я!

Автор: Валентин Дикул, щоб спина не боляче. Кращі лікувальні вправи

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //econetonline.com