Звіт про навколишнє середовище від снігоприкладного Ростов-на-Дону

Яна прокинулася, перш за все вирушила до вікна і розтирається в дивовижності.
- Що там... - Андрій зм'якнув сонно, зморшуючи і обгортаючи себе в низу ковдру. Номер був пальпично холодним.
- Сніж все ще падає... з такими пластівцями... Це все сніг... як грудень! вона сказала спокійно. Андрій підійшов до вікна і стрибнув голий. Я дивився на термометр - мінус п'ять градусів.
до Що це таке? Це божевільний. - Андрій вийшов на телевізор:
«... температури. Місцеві органи на екстреній зустрічі прийняли невідкладне рішення по забезпеченню опалення квартир, а також привозити снігоприбиральне обладнання на вулиці. Звичайно, це вимагатиме втручання федеративних органів, оскільки фінансування. Андрій перейшов на канал – скрізь. Останні зображення були взяті за шість годин тому і показали утворення щільних хмарних шарів у вигляді кільця, що обробляє планету під кутом відносно еквалатора. Каблучка розширюється. Цей незвичайний феномен спійманий метеорологами всіх рівнів дивувати. На даний момент всі сили кидають в боротьбу з снігом.

18 зображень.

Знаходилася дивна тиша поза. Андрій вийшов з входу, вдихнув морозне повітря і копчений. Свою дружину носили зимову куртку і зимове взуття, але це неможливе інше. На вулиці кладуть близько сорок сантиметрів пухнастого снігу. Автомобілі, кущі, дитячий майданчик... Білі пластівці ще падають з неба.
Андрій перехрестив порошкову дорогу і входив на стоянку, де стояв він і інші автомобілі. Сніжно-рожева ратива, що кидає зібраний сніг з гарматою на приборі, що супроводжує його. Охорони безпеки в капелюшок і ганчі загортають на своїх головах замість шапок меланхоло очищають проходи між автомобілями з снігу.

- Привіт хлопці! - Андрій загинув свою руку. - З Новим роком!
до А ти ж і... якийсь добротність, Петрович грмень. Ви не боїтеся їздити? Гума влітку.
- Ніщо добре. Але ви повинні піти працювати якось. Андрій починав машину і починав очищення снігу з рукавом куртки.
Він пішов на роботу замість звичайної тридцять хвилин більше двох годин. Зловмисники руху, які здаються всюди. Зняття було створено за рахунок численних нещасних випадків, буксирування автомобілів, десятки снігових паводків та подібних перешкод. Андрій запам'ятався всім княжем, які він бачив у фільмах, прочитавши книги і почув від друзів. Він майже вбігав в задній частині автомобіля, адже абсолютно всі автомобілі були на літніх шинах і не були готові до снігу. Люди на вулицях одягалися в найбільш смішний спосіб, часто захопили і впав, багато голосували, ловили приватників, так як вони заморожували. Він знову подав і, знову застрягнув у трафікі, перетворився на радіо.
... Президент невідкладно повідомив Міністра надзвичайних ситуацій з Кавказу. У літаку майже потрапив в площину аварії через незвично складні погодні умови. Але все закінчилося добре. Головне завдання – надати людям тепло- та прозорі транспортні маршрути, як дороги, так і залізничні станції. Ситуація ускладнена тим, що велика честь спеціалізованого обладнання було в планових ремонтах або муках.
Андрій зважився і припаркував в офісі. Він підійшов до п'ятого поверху і, дивився на пошук порожнього офісу. Женья, його бос, сидять в кріслах з ногами на нозі, пляшку віскі на столі, його краватка була ослаблена. Він меланхоло натискав телевізор дистанційним, як він слухав надзвичайні новини.
- Жень, віолонче, що ви робите? Де кожен? – Андрій стояв на двері.
до О, заступник прийшов, прийшов, мій дорогий, - Євген погойдував скло віскі. - Хочу прийняти sip?
- Я водій.
Женья сміється.
- Ви боїтеся копсів? Не боятися, вони не дбають про вас зараз, він розбризнув віскі в чисте скло і переміщав Андрій. Не було нікого, бо він нехай На фондовому ринку сьогодні немає. Крім того, половина колективу називають і попросили на вихідний день, так як у кожного було багато труднощів з цією ... погода.

Наступні два дні дарували нічого нового. Він ще холодний - мінус п'ять градусів, сніг був паданий. Не було розмиття або вітру. Під час дня було світло, але сонце не видно через щільний хмарний покрив. Не було зірок або місяця в ніч. Сніжний пустощ впав з неба. У зв'язку з тим, що вони постачали опалення на квартири. Однак життя почав помітно змінити.
Андрій не пішов на роботу на другий і третій день. Не було ніякої точки, що залишилася вагітною дружиною. Також є реальні проблеми з перевезенням. За три дні впало більше чотирьох метрів снігу. Згущені дороги повністю заблоковані. Техніка не працює.

Спочатку вони спробували видалити сніг, потім вони зрозуміли, що це було без використання і вирішив розкачати його з бруками, щоб автомобілі могли приїхати до нього.

Але на третій день автомобілі зупинилися водіння. Вони були просто закоповані під товстим шаром снігу і не могли виходити з їх "грав" або гаражів.
Були лише деякі автобуси, рідкісні джипи, вантажівки. І вони тільки проїхали на магістральних трасах міста.
Люди вирушали з розпаду.

Не всі вони мали. І в спортивних магазинах був літній комплекс.
На третій день були величезні сноуборди біля будинку, де мешкав Яна і Андрея. Вихід з входу викопував кожні шість годин і скоро він виглядав як сніговий тунель, що йде на поверхню.

Андрій і Яна січають в домашніх умовах і спостерігали швидкі зміни з вікна і на телевізорі. Уранці третього дня вони прокинулися до звуку сирини на вулиці. Вони знаходились на телебаченні або радіо в той час. І вони не виправдали. Звернення Президента до народу віщалось на телебаченні. Андрій і Яна слухали кожне слово голови країни і все всередині них застудно.

Президент заявив про глобальну надзвичайну ситуацію і гасіння. Він попросив нації не панікувати і залишатися вдома після восьми п. Він сказав, що аномальна зима і неймовірна кількість опадів є глобальною проблемою і спеціальною радою найбільш компетентних людей з усього світу, що базується на ньому. Він просить людей залишатися спокійним і робити свою роботу максимально в поточній ситуації. Він пообіцяв, що тепло, електрика і вода буде потікати в будинки незалежно від труднощів.
Якби у молоці слова президента, телевізор вимкнено, а вогні вийшли на стіл. Тільки ноутбук продовжує запам'ятати екран. Вихід живлення.

Але все ж було світло, це не було навіть чотири годину ввечері. Андрій і пішов до суду. З'явилися двері і сусіди. Обличчя Valentina дивилися плутати:
- Андрій, що пекло? Чому пальці пропускаються ... але світильники освітлені і всі зважені рельєфом. На сходах було чутно хитну трамваю, і Валентин був порошений снігом на сайті. Він помітив свою руку дружині, щоб закрити двері і підштовхувати сусіда в свою квартиру і приїхати в себе. Він кинув вухо капелюх і тихо сказав Ендрю:
- Гей, buddy, як збирається гру?
- Що?
до Чи є у вас товари?
Андрій дивився на нього плутанно. Янка звернулася з кімнати. Валя посміхалася теплою на ній, захопивши Андрія і сказав:
- Янчик, мед, ви думаєте, якщо ми йдемо і диму?
до Ні, звичайно, ви йдете.
Пройшов сніговий тунель на поверхню снігових сміття. Копія.
- У будь-якому випадку. - Послухайте те, що Ведмідь сказав мені?
- Ну. Стан надзвичайних ситуацій.
- Ну, тепер він починається.
до Що починається?
- Гвинт. Ви були в супермаркеті?
до Сьогодні
- І сьогодні?
- Не ще. Покажіть мені щось.
- У мене є. Він слухав ведмедя. Вранці є кілометрові лінії. Вони гальмують все. Продукти харчування, побутові товари, навіть газети. Вартість міток відправилася на небо.

І всі ковтати.
Андрій виглядав на сусіді з непорозумінням. Щоденно було.
- Чому газети?
Валя змащена.
до В короткий час ми повинні запасатися на їжі. Незабаром військо зловить, то буде складніше. Я отримав картоплю в каструлі млинця і вона вкрита снігом. Не можна навіть знайти двері до комплексу.
до Вони доставлять їжу в магазини ...
Валя дивилася на Андрія з дивовижним:
- Чи є ти фольго? У вас є будь-яка фантазія? Тепер уявіть трек і вантажні перевезення на ньому. З товарами. Для нового року береться мандарини, ага ... – він прокинув сигарет.
до Що ви хочете? Андрій раптом помітив, що він почав бити невеликого тремору.
до Ну, я думаю, що нічого не ловити в нашому супермаркеті. У магазинах роздрібної торгівлі я думаю, що це ж.

Потрібні оптові склади.
Зовні вікна, двигун деяких великих вантажівок або джипа вийшов. Андрій збирався на неї. Зайдіть всі готівки в шафі, перевірте пластикову картку в моєму гаманці. Притягнутий місткий туристичний пакет з шафи. Яна сиділа на дивані і розірвав мовчистий чоловік. Її очі плуталися. Андрій підійшов її, поцікавила її на лобі:
- Мед, я отримую їжу з Валкою. Ми доставимося до нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо все, я на телефоні, океї? Яна раптом зрадила її губи, і вона приглушена міцно в руці. Андрій посміхався весело і акуратно, але наполегливо випустили себе. Він надягає взуття, кладуть шкіряні рукавички в кишені, і тихо закривали двері за ним.
Він і Валентин швидко прогулявся по зламаному шляху вздовж проспекту.
Андрій важко визнав його рідним містом. Не було ніякого трафіку. Де був дорогий, тепер був прокочований сніговий канал близько половини метра глибоко, з численними лопцями (розкопування стук машин), багато автомобілів були покинутими, деякі вже зламали вікна.

Люди швидко переїхали в капці в різних напрямках, багато мали сумки, сумки, шлами.
Три юних хлопчиків пропускаються, змінюючи непристойні жарти.
Магазини мали лінії. Натяг в повітрі.

- Скоро, подивіться. - Прискорює крок, сказав Валентин у низькому голосі. - Через блок знаходиться оптова база. Продає продукти харчування. Я думаю, що ви можете купити необхідні речі з них. Важливо, щоб дістатися до нас.
до Що означає вам найнеобхідніший?
- Туш. Консервовані продукти харчування. Чай. Крупа. Всі види речей. Ми не будемо купувати картопля. Ми можемо використовувати його багато.
- Сіль, ви приймаєте матчі? – зображений Андрій. Валентина не встигла відповісти. Мотор був кричущим і хлопці перетворилися. У своєму напрямку поїхали, знімаючи сірий дим, три військові АПС з бійцями на броню. Вони кинуті, а Андрія розпилюють гармати своїми руками.
- Ну, внутрішні війська мобілізували. Валентина відступає до відступу колонки.

В приватному секторі знаходиться оптовий склад, від автобусних проспектів міста. Коли хлопці прийшли до будівлі, вони знали щось неправильно. Простирадло паперу було запечене на дверцятах з устиглі письмовими словами «Осно не працює», але замок був непристойним і відкрився двері. На в'їзді були свіжі відбитки. Валентин жестий, щоб зупинити друг і вони слухали. У глибині будівлі були почуті кільцеві та хустяні сходи. Хтось говорив непристойно і непристойно.
- Довг. Як швидко це почалося... – метелик
- Чи відкрився магазин?
- Я. Це називається ткацтвом. Тільки я не думав, що це вже відбулося — Валентин виглядав на Андрію — добре, ми приєднаємось? Ведуться, немає бізнесу, і їжа повинна бути зібрана, поки є щось взяти.
Вони ретельно вводять будівлю. Торговий зал був напівтемним і брудним. Зразки товарів в вікнах були скидані на підлозі, щось дробнее, папери розкидані. З верхнього поверху з'явився шум. Хлопці слухали, що були два конкуренти і вони були чоловіки. Вони тихо прогулялися по коридору вздовж будівлі і знайшли себе на відкритій двері до двору. Акуратно виглядають і приглушені.
Відкрито ворота до двору і справа в центрі збудовано засніженою поліцією ouazik, а біля неї - безладна поліцейська уніформа. Він стояв до дверей і копчений. З краю очей він помітив рух у двері і перевернув навколо.
З плечі, якби магічна паличка, ремінь машини впав, і хлопці не встигли зв'язати око, так як він вказував Кашзу безпосередньо на них. Сухий і чітко змивається затвором.
- Заморожуйте, як ви стояти.
Хлопці становили, як олов'яні солдати, їх очі булгують. Мент лазілі прокинувся з сигарету і прийшла ближче.
до Що ви втратили тут?
- Ніщо...
Мент шліфований і розслаблений. Знаходив гармата.
- Купити це? Основа закривається на другий день.
до Чи ви назвали тут або що? – Андрій подарував говорити.
до Або почули голос ззаду і звернулися.
Повернулися два інші правоохоронні органи. Вони прогулялися минулими хлопцями і кинули два мішки щось важкого в задній частині ouazik. Мордасті кладуть машину в задньому сидіння і всі вони занурилися в бобон.
до Моя порада вас хлопців, сказав про хутірний дивний, візьміть його з резервом.
Потім він почав вазік і машину, проціджуючи через сипучий сніг, залишивши двір.
Хлопці дивилися їх через. Валентин думливо зішкнув підборіддя:
- Я бачив багато дивовижних речей в житті. Але тепер, що видовище, просто, щоб збити мій список.
Андрій прийшов з ладу:
- Я був впевнений, що він буде стріляти на нас... - хлопці почали йти до другого поверху до складу.
до Так, звичайно, копс - це люди, але вони... Валентина припинила різко в дверному проході. Андрій, проходячи сходи, вирушають в нього. Тоді він повернув Валентина в спині і подивився з-за свого плеча.

На підлозі, в складській кімнаті, щоб відступати, абсурдно розірвав ноги, кладуть середню отриману людину, явно охоронець. Великий басейн кровоплину в області голови. Він був мертвий.
Сніжно впав тверду стіну з темного, як тар, небо. У місті вішають незвичайні, жахливі, кільцева тиша. На відстані з'явилася довга, різка аслінг звуку сирини. Починалася курфа. Анджей сидить на кухні з дружиною і похмуро зірвав з вікна, повільно обертаючи шматок лимона в чашці чаю з невеликою ложкою. У кутку був подрібнювач. Консервована їжа, крупи, цукор, тушков... Хлопець відвертий чай.
Його думки прокинулися на голову. У той час, коли він знайшов себе. Все було. Сусіди, родичі, друзі, незнайомці... Відомий світ всього за один день раптом перетворився в будинок, приклеєний разом з папером сигарету, до якого тільки принесуть світліше... Вперше боявся свого роду. Але він спробував зібрати себе разом і подивитися на ситуацію в практичному режимі. Поки, речі більш-менш нормальні. Їжа, дякуємо Богу, має тепло, електрику та воду. Є комунікація, Інтернет, телебачення Ви знаєте, аномалій снігопад, невелика паніка людей нормальна. Всі питання, все краще. Але перед очима раптово погорнув образ мертвої охорони на складі і руки Андрія почали тренуватися.

Ян прийшов з телефону в руках:
- Сервіс стільникового телефону не працює добре, важко дістатися, і в місті теж, я ледь назвав мої батьки.
до Саме тому, що всі починають дзвонити одночасно, - відповів Андрей, "Ви знаєте, як напередодні Нового року, тільки після боротьби з хімом. Як вони?
до Про нас Моя мама розповіла мені, що в районі був буйок, навіть почула вогонь. У них є приватний сектор поблизу... Це половина під снігом ... Вона захотів нам приїхати до них.
Андрій змащений і виглядав на пагорбах у дворі. Поховали авто.
- Як? Вони живуть в десяти кілометрах від нас. Немає транспорту. Прогулянка по снігу Ми любимо щурів у мишці.

Яна раптом лопається в сльози, стоячи в середині кухні з її телефоном в руках і опускає її голову. Андрій прийшов до неї і послухав її.
- Слабкий, дитина, не крі. Це божевільна океї. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що завтра. Ви не можете турбуватися.
Свою дружину кинувся до нього, і він відчував на шиї її сльози і спекотний переривчастий дихання.
Над будиночком, гучно звуконепроникний, помітно невидимий вертоліт, що втирається в віконці, снатурбуючи снігові пластівці.

Андрій різко збивати з дзвіночка на двері. Яна розсмоктується звуком і, розмаїттям, загорнувшись в ковдру.
Андрій кладемо на лоб і подивився в очі. Валентина.
- Відкривши двері, він просить спати.
- Як ви? просить сусіда.
до Здається нормально. Янка про своїх батьків.
- Деякі сусіди з нашого будинку залишилися. На першому поверсі вони спробували перерву в квартиру.
- Хто?
- Як дізнатися? У вас є кава? Хоча, що я запитаю — він пішов в квартиру і викопував на кухні.
до В цілому я дивився телевізор вранці, Валя сказала, заливаючи каву в кавоварку. Ситуація починає виходити з контролю, хоча всі в коробці акуратно приховує її. Вчені віщалися з розумним зовнішнім виглядом, що антициклон був утворений під зовнішнім впливом, вони кажуть, в природі такого глобального ефекту не може бути. Як іноземці, або є військовий щось дивне. Або щось з космосу. А ми ще не фігурували. Це не точка. Найголовніше подача практично завершено. Автомобілі, поїзди, авіатранспорт. Ви знаєте, як це небезпечно?
Андрій був німим. Він зрозумів. Транспорт, інвентар. Мистецтво цивілізації, несучі елементи – споживчі товари, продукти харчування, енергетика, послуги.
до Влада направила кривих і військ. Вовняні кладуть руки на грудях і спостерігали каву гурлі. - Контролер, теж. Ні йому. Ви і я побачила клепки вчора. Розгортання навколо, ткацтво.

до Що ми робимо?
Валентина shrugged:
до Не пропустіть. Самі речі всюди. Немає транспорту. Головне - не підсмоктувати до загальної хістерії. У мережі Інтернет найбільш популярна теорія всього ночей полягає в тому, що це домовля. Не повені або стріли вогню з неба. Просто сніг. Білий і пухнастий. Через годину Михайлич, з тридцяти-швидшого, як найгарячого селянина, колишнього полковника, все ще збере всіх мешканців будинку для військового ради. Про те, як вижити. Так ви приїжджаєте сюди.

Яна прийшов на кухню. Її обличчя було тривожно. Вона недбала її сусід:
- Гей, Вал ... Мед, щось невірно з мене, вона подавала себе на животі. Андрій Фрід:
до Що сталося? - Яна кладе руку на живіт. Він чекав під час і відчував рух дитини. Смілені:
- Добре, це чудово, дитяче зростання! Але потрібно показати... він пішов. Лікарі були в лікарнях, клініках. Але в поточній ситуації прості речі в звичайному житті стали цілим комплексом проблем.

до Моя мати гінеколога, вона живе в будинку. Я хочу бачити своїх батьків, піклуючись про них. Я не можу досягти будь-якого... стільникові телефони не працюють сьогодні.
Андрій дивився в Валентина. Не знаючи чого сказати.
Андрій закрив двері квартири на всіх замках, кинув сумку на плече. У сумці був термос з чаєм, сендвічами, документами, грошима, мобільний телефон, мисливський ніж, батько-в-право дав двадцять п'ятий ювілей. Яна стояв ліфт, зносивши пуховик з капюшоном. Вони вирушили згори і виїхали назовні.
- «Не залиште мене в будь-якому місці, незалежно від того, що відбувається», - сказав хлопець, «Виконуючи все, що я кажу вам, без сумніву, розуміючи? й
Яна погоджується з іменем.
- Якщо Бог забороне, є ускладнення з правоохоронними органами, з військовими, з міліцією, негайно скажеш, що ви вагітні, голосно і чітко. Тоді я впевнений, що ми не будемо затримуватися.
На вулиці була надреальна картина. Їхній будинок і сусіди здавалося виростити з сніжного моря, вирізати глибокими шляхами, починаючи від входу. Сніжний сніг, що обструє людську активність практично відразу. Яна і Анреї пішли на місце, яке використовується для того, щоб бути перспективою і дивився навколо.
У супермаркеті був бронетранспортер і кілька солдатів.

346050 р.

Є два снігопокриті джипи поруч з ним. Раритетні пасери, що лякаються, переїхала уздовж німих будинків, драпірування сумок, пачки деяких обтяжних об'єктів, через падати пластівці неможливо побачити.

У сніжно-сніжному сміття з доріжками з гусениці, з скелетами, що застрягли в снігоприємстві автомобілів. Андрій думав, що якщо є свіжа дорога, то хтось інший переходить в спеціально підготовлений транспорт. У місті є люди, які люблять дорогу.
Андрій не заважав бійцям. Навпаки він і його дружина переїхали в зворотному напрямку, на залізничну площу. Пройшов по краю дороги близько півгодини до слухання двигуна гумкою. Андрій вийшов в середину дороги і ходив до водія. Він був Гуасік на великих колесах.

З віконного вікна з'явився автомобіль, який припинив і з'явився ведмедійний гайник.
до Що ви хочете?
Андрій прийшов до нього і посміхався.
- Добрий день, шановний. Будь ласка, зв'яжіться з нами Важко потрапити в Ізмаївський район.
до Ні, міцна людина зрізається, паливо знаходиться в короткому поставці, Ізмаївський далеко. Про нас
- У мене є гроші, Andrei hastily відповів, неприпускаючи його мішок. Яна витримала трохи загиблого.
Людина захоплюється:
до Що таке ебать? Я не купую нічого з ними зараз. - Він потрапив на газ, двигун розводять.
до Моя дружина вагітна! загиблий Андрій у розпаді. Починався автомобіль, який вже перевернув сніг, Але, мабуть, людина почув, і він знову припинив три метри від хлопців. Після пари секунд, її рука прокинулася в рукавиці і нервово хвилястих, запрошення.

Гуасик проціджують асиль з двигуном, стрибаючи на бамах, обрізаючи перешкоди, потім і потім проїжджаючи з прокатної доріжки, піднімаючи снігові бризки. Андрій і Яна сидять, прогуляючись, в задньому сидінні, шукаючи через грязьове скло автомобіля. За ним був сумний і страшний малюнок.
Це було схоже на місто було відмовлено. Не було авто, рідкісні годинники людей. В той час, коли люди вийшли в один раз. Люди бояться бути самотніми.

Сонячні патрульні патрульні патрульні, переважно поблизу важливих будівель. Три, чотири солдати, трасовані транспортні засоби, вантажівки ... На площі Андрій захопив очі порошкового вертольота Мі-24, але люди навколо нього не помітили. Вікна першого поверху в житлових будинках багато вікон були зруйновані. Тут і на снігу можна побачити дим пожеж.
- Вогонь тепер поширениймісник – якби відповісти на ненависне питання, сказав водієві, який назвав себе Сергієм Петровичем, Вогнегасники не працюють, а люди потопають плити в приватних будинках. І хооліганізм все ще налагоджує вогонь до рободних магазинів... Він занурився німим, зрізаючи снігову гору, нібито покинутий вантаж.
до Де ви йдете? Андрій.
Сергій Петрович був німим. Тоді він сказав спокійно:
до Моя найдавніша сина не прийшла додому. Я пішов, щоб отримати їжу вранці і не прийшов. Я назвав його і пішов до всіх магазинів. Але він пішов... Дякую У мене є автомобіль. Зараз я збираюсь на територію, просивши військових і пасерів-в ... можливо, він був у біді.
до Яна тихо.
- Вас вітає. Моя совість не дозволяла мені залишити дівчину в неприємності в положенні... вона дуже небезпечна на вулиці зараз. Чому ви хочете перейти до Ізмайловського?
до Мої батьки не бачили один одного, починаючи з того часу.
- Зайдіть його.
Сергій Петрович перетворив кут і різко гальмував. Заблокувавши дорогу між двома будиночками, знаходився глухий військовий вантаж. Перед ним стояли кілька солдатів в кущі, з кулеметами. Один з них зробив ручний знак, який вимагає зупинки.
- Спокій, хлопці, я поговорю з ним, сказав Сергій Петрович і відкрив вікно.
- Добрий ранок! Що відбулося?
- Документи солдати вимагали.
Водій дав йому паспорт. У бійця поглянули пару сторінок і поглянуті в заднє сидіння.
- Хто ви приносите?
до Моя нефрика і вагітна дружина на своєму шляху додому. Автомобіль, дякую Богу, ще не вдалося.
Водій прогулявся по машині і перевернувся до водія:
- Ви отримали будь-які сонячні батареї?
до Ні, на жаль, я на газі. Ось трохи бензину, півкулі.
Війна загинула руки дратівливо - звідси.
Водій недбалий і зворотний.
- Ну і вже солдати почали робати чесний народ, він мучився, набравши швидкість в сніговідходи.

Незабаром вони прибули в правильному районі міста. Андрій дивився з автомобіля на навколишній ландшафт. Згорнутий солод. Сніжно-покриті в'їзди будинків, багато темних інтер'єрів. Навісні джипи з відкритими дверима, зламаним склом. Стіна безшумного снігу.
Прибуваючи в свою чергу біля двору будинку, де мешкали батьки Яни, Сергій Михайлович припинив вазік і перетворився навколо.
- Хлопці, я не збираюся на дворі, я боїю я там. Я не люблю навколишнє середовище навколо мене. Може бути, ви повинні йти до вашої сім'ї і подивитися, якщо все добре. Я чекаю на тебе.
Андрій, мислити, недбалий і подивився на Ян:
- Сонце, сидить тут протягом п'яти хвилин, я побачу, якщо вони вдома, і я буду прямо назад, охай?
Яна забрав йому руку в страхі:
- Я руб. Не залиште мене самостійно.
- Ви не тільки, Сергій Михайлович буде з вами. Це буквально п'ять хвилин, океї? Яна зважився і Андрій вийшов з автомобіля.
Відразу від дороги сніг був глибоким, а ноги знизили коліно в нього. Андрій, одягаючи навпіл голосу, наполегливо перейшов на бажаний вхід. Він був тихим, нема людей в очах. Не було руху в вікнах. Що було дивним.
Нарешті, він досяг більш-менш важкої доріжки біля входу і дивився навколо. Вазік може важко побачити через снігопад, і звук двигуна був втрачений вже двадцять кроків. Андрій увійшов до входу.

З перших кроків він зрозумілий, що щось відбулося в будинку. На восьмому поверсі мешкали батьки Яна. Ліфт не працює, і в будинку немає світла. Андрій зняв свою шапку і виправдовував сходи.
Деякі квартири були відкриті в барбаричному вигляді. Дерев'яні дверцята вирізати в районі замку. Більшість залізних дверей збереглися, але вони здавалося б, будуть відкриті з стрічкою. На сходи кладуть ярус, коробки, ганчі ... На п'ятому поверсі Андрій бачив коричневе місце на сході.
Він розмістив сумку і знайшов лезо в ній. Він заспокоїв його трохи, і він припинив на сьомому поверсі і слухав. Сила. Починався акуратно піднятися вище. Андрій дивився на сайті і зрозумів, що рейдер на квартирах не обійти родичів. Покрокуючись обережно, він вніс зламану квартиру. У вухах була велика кров.

Квартира була мезою, плазмовим телевізором на стіні була розмащена і скошена. Андрій, простягаючи лопатку своїми руками, прогулявшись по всьому три номери. Ні. Він не помітив ніяких ознак насильства, тому батьки Яни залишали. Але де, коли? Він зняв свій мобільний телефон і згорнув. Немає контакту. Я пішов до вікна і подивився вниз. Через телятину снігу я міг важко побачити світло розмірів, зелений дах автомобіля, в якому його дружину сидять.

9329562

Андрій зважений. Янка повинна сказати все, що це, в її ситуації такий стрес. Моє горло сухе. Андрій пішов на кухню, туфлі підштовхують на скляних фрагментах на підлозі. Бажаєте скуштувати льодову воду. Припустимо в в'їзді, десь нижче стрибка, потім знову. Потім трамплінг, кричущий, хтось пронизливий гістеричний скребок. Андрій кинув чайник далеко, в два стрибки він був на передніх дверцятах ... і практично вибивав дівчину, що стоїть в отворі, близько шести років, в розфарбованому рожевому светрі, в'язана шапочка, з якої збивається купочка з блондинного волосся. Вона захопила страхом у відкритті, заморожують. На сходах з'явилася пара польотів, які висвітлювалися нижче світлих плям ліхтарів, почули чоловіка матовим і швидкими Джеркі фразами.
Андрій захопив дівчину коміром і перетягував її в передпокої, закриваючи двері, швидко натерти внутрішню косу на дзьку. Вона була захищена і двері була більш-менш зафіксована. Андрій звернувся до дівчини і поставив його індексний палець на губах. "Життя, дитина!" Я спробував побачити щось в темряві входу.

На платформі ламаються промені ліхтарів, дві або три чоловічі фігури. Відкрив двері біля дверей, які вже розбили.
- Відьма! У мене вже зуміли внести все, дива! – чув Андрій. Промінь ліхтара вдарив око, засліплення.
- Шукаю, бро, це закрито двері, я не думаю, що вони ще доторкнулися! Андрій відхилявся від дверей і наступна друга вона збивається від удару. Вона збереглася, але гвинти нав'язуються.
до В природі двері закриваються! - збуджена з цієї сторони. - Приїжджайте, з осями сечі замок! - і двері знову впав глухий удар ...

Це химер від оповідання «Ніч не може йти назавжди...» Філіппа Широкова:

Фотографії з тут.

У фотографіях Ростова, який другий день заснідав, хоча історія не про нього, але порівнювати фотографії з сюжетом історії - якби безпосередньо ілюстрації звідти!

Джерело: