Москва - Севастополь через Керч.

Добре і весело п'ятниця, Япс. Я хочу розповісти про нашу подорож на автомобілі до Севастополя на новому маршруті для нас через Ростов і Краснодар. По-перше, ми завжди пішли в Сімферополь через Харків, але через пологів дорога тепер дещо довший. Але для тих, хто любить Крим і Севастополь, відстань і складність не грають особливої ролі, тому в понеділок ввечері ми, з 3 чоловіками і нашою німецькою вівчаркою, зліва Москва для Севастополя.
Тут будуть фотографії і маленьке пояснення.
Тим, хто також збирається в Крим на автомобілі, буде корисно читати опис маршруту і подивитися GPS трек, який розміщений тут aiderion.com/ 824/kak-ehatj-v-krym-...kii-proliv#1082
30 зображень

Москва - Севастополь через Керч. р.

У Москві було кілька годин, щоб відштовхуватися в джемах, тому графік був трохи втрачений. Ми залишаємо на Касгірку і запускаємо наш шлях додому.

До Ростов-на-Дону 914 км. Довгий шлях.

Дорога дуже добре, є кілька автомобілів, приємно піти.

Передача Тульської області була здивована якістю треку на ньому, на Сімферополіці в Тульській області - повна грат.

Москва - Севастополь через Керч. Р

Про те, що я не слухав.

Ціна збільшена з відстані від МСК, зрізами пальової дороги стали довше, а отже, ціна збільшена.
Обов'язково слідкувати за тарифом, адже на деяких виходах вони перевіряють.

Проходження р. Кубборна

Дорога на Воронеж дуже добре. Середня швидкість 125.

Дощ, потім дощ, красива сценарія.

Дивний чоловік при вході в Воронеж. Він повинен переходити дорогу.

Не було фото. На наступний день ми продовжуємо нашу подорож з Ростов-на-Дону. Дуже цікавий місто, якийсь день ми плануємо відвідати його повністю.

Ставрополь і Краснодар дуже близько.

І тут прославився по всій Росії Кущевка.

На території Краснодара є погиблант, наш автомобільний шамона шмонат на 20 хвилин, знаходьте нічого, побаживши щасливу дорогу і ми переїхали.
У нас 180 кілометрів до Краснодара.

"Південний район славиться своїми турбулентними смаками, звичаями, вичавленими травами, серйозними травмами, драмами, хуеннамі пташенятами ..." Caste.
Це помітно.

Гарячий овець.

Ми припинили в кав'ярні для закуски. Ми ate kebabs, harcho, все дуже недорого і дуже смачно.

Ще одна картина собаки.

І це околиці Краснодара.

В цілому, ми добре поїхали, і нічого не заморожили жаху ми знайшли на Керченській перетині. У чергі кілометра 2, тривалі винищувачі стоять кілька днів. Якщо влітку в напрямку Росії ми стояв 5 годин, то цей час в лінії витрачали 11 годин. Бар'єри в кафе підвищують ціни, сигарети тільки Winston і які 100 рублів пакет. Великий колонка російських солдатів пропущена.
Це було темно, фото не дуже добре.

Я майже забув, на в'їзді до переправи, місяць виглядав, і вийшов дуже красивий і таємничий вигляд.

Але нічого, на 8 ранку ми вже були завантажені на поромі і Криму привітали нас з дивовижною погодою.

Більше фотографій.

Привіт, Керч!

Більше військової техніки.

Російські прапори всюди, а інші написи українською мовою виглядають як непорозуміння.

Після виходу Керчена, ми зловили ще одну величезну колону військової техніки. Простягається кілометр і половина.

При виїзді з села Старого Криму в лісі є дивовижна кафе "Сквирел", яку я постійно проживаю. Налаштування приголомшливих, відкритих столів в лісі. На кухні зверху. Барбекю дивовижний. Вони служать грою, їсти м'ясо з дикої гаї, борі, олень. Якщо ви їдете в Крим через Керч, не забудьте відвідати це місце - не пошкодуєте його.

Барбекю.

Референдум постери всюди.

З Севастополя до Керча і назад я пішов багато разів, але через Судак на СБК не сталося, тому перед селом Грушевка ми пішли до проходу (то я пошкодив цей вибір трохи – пентезіна, стара дорога, і я скинув двічі на 10 хвилин в день і половину, і піти значно довше).

Але види курсу компенсують всі незручності.

На відстані можна побачити гірський ведмед - Аю-Даг.
Завдяки Gringov для корекції.

4157757

Більше переглядів.

І більше. Немає слів.

Пам'ятник тим, хто загинув на воду.

Гори.

Тоді я не можу стояти цю дорогу, і вирушив спочатку до Сімферополя, а потім до Ялти і вже до Севастополя - власне Російське місто.

На відміну від всього Криму, Севастополь має набагато більший асортимент вексельних панелей, присвячених загрозі Бандери.

Ось ми. Настроювання настрою, відчуття, що Крим впало навантаження, яка вже більше 20 років висить шию. Всім дуже приємно, що все вийшло таким чином.
Є багато звітів про нібито порожніх лічильників, відключення живлення - все це помилково. Зареєструватися Я підбираю телефон від ремонту, і обов'язково опублікувати фотографії «похилих полиць» в магазинах Севастополя. Єдина серйозна проблема для мене є нездатністю знімати гроші з банкоматів, хоча в день прибуття ми все ще знайшли єдиний банкомат, який видається готівкою. Але після розмови з людьми в різних банках вони запевняють, що все буде працювати наприкінці тижня, тому це не проблема.

З точки зору грошей і бензину це:
Використовується 4 60-літрових резервуарів. Вартість порома 1600 рублів + 162 рублів за дорослий пасажир. Газолайн ще дорогий в Криму, але якщо ви знайдете Lukoil, то вартість літра 41 рублів, яка незрівняна з 60 рублів на ту ж Shell.

Крим повернувся до РФ, і ми повернулися до Криму.

Це це, спасибі всім за вашу увагу!

Джерело: