Тільки тому, що ви жінка. . й

"Я хочу всіх, щоб це було!" Вона сказала. Це буде так легко і легко жити. Ми будемо любити мене, підтримувати мене, нести мене в руки. Вони будуть писати вірші про мене, вони поклоняться мені. Я буду битися... Для одного погляду на мене... Або посмішка... Або ніжне слово... Якщо я був дуже красивим!

до Але ви красиву! - Ви повернулися голос. - Тільки тому, що ви жінка. І ви народилися з цією красою, ви були її, так як ви стали трохи, маленька клітинка. Ви були ідеальними в часі. Повністю ідеальний. Чудово підійде. І так ви зростали, ви перетворилися, ви стали ідеальними для організму. Краса - це ваш суть. Ви просто забули про це.

«Чому не подобається мені?» З Я дуже досконалий, кожен повинен бути божевільний про мене. Я хочу бути не просто красивим, але найкрасивішим у світі!

«Ви хочете бути найкрасивішим», - сказав голос. Так ви хочете бути різними і не схожими на будь-який інший. Але люди роблять так, що вони люблять когось, хто їм подобається. Якщо у вас є нелюдство краси, ви не будете лікуватися людиною. По-справжньому, ви будете соромитися і уникати. Ви дійсно хочете?

"Ні, звичайно, - сказала вона. Хочу добре лікуватися. Я хочу бути прийнятий і спілкуватися. Я хочу бути хорошими для інших.

"Чому нічого не надприродного тут, - знову відповіли голос. Посмішка в інших, будьте щасливими з ними, скажуть добре і хороші слова. Задовольнить ваш суд, але не залишає похвали. Зацікавити людей і які Чи складно?

«Щоб бути чесною, це не просто, - сказала вона. І якщо я не хочу посміхатися, оскільки це буде підроблена посмішка, крива граната, і це все. Що робити, якщо я не піклуюся про інших і які вони піклуються?

Ви хочете, щоб ви любили вас? Ви хочете море уваги, турбота, інтерес, бажання Вашої людини з-за кордону? Якщо ви зупините бажання бути різними, дайте їм посмішки, радість, інтерес, ви отримаєте багато уваги і любові, багато. Якщо ви не, ви можете бути найкрасивішими в світі, але ваша фізична краса скоро стане стіною між вами і іншими, а потім ви будете відчувати себе непристойним. Полонина власної краси.

«Я хочу всіх, щоб мені сподобалося», - сказав він спокійно і не так впевнено. Я не маю нічого спільного. Після того, як ніхто не може судити мене або сказати, що я нудний.

Цього разу голос німий. Останні слова, здавалося б, повільно розчиняються в космос, як прокат ехо в гірській долині. Вона також була мовчазною, розуміючи, що слова застряглися десь у грудях. Декілька разів вона хотіла сказати наступне вироку, але щось завжди було таким чином. Вона відчинила рот, але її губи, здавалося б, в цей момент. На її обличчі була грайма напруги, внутрішня боротьба. Щось всередині її неспроможно протистояти слова, що говориться aloud.

«Чи ви хочете, щоб вам було?» голос знову звучав, очевидно, позбавляючи, що це було час, щоб поставити кінець боротьби, яка збиралася всередині неї.

- Я хочу, щоб любити мене. Вона сказала, вичавивши кожне слово. - Я хочу, щоб любити мене!

Починала крісельну і покриту нею обличчя. Тексти пісень, а це означає: Але потім раптом я відчував рельєф, як величезний камінь впав від душі. Вона, нарешті, сказав про те, що вона боїться визнати всі разом. Продовжувати говорити і говорити, звертаючи увагу на голос з новими питаннями. Але він зберіг тихий. Слова більше не потрібні. Видання

Автор: Дмитро Вострухов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.b17.ru/article/hochu_vsem_nravitsja/