Чи збільшився біль і почав виникати частіше? Стійка на всі чотири, широка своїми руками.

Ці вправи дійсно те, що вам потрібно з грижю поперекового краю. Я знаю це по-перше. Після травми хребта, моя тітка розробила гриль грижі. Вона була проти операції, тому вона мала прийти до умов діагнозом. Спочатку грижа не заважала і проявляється тільки в рідкісних нападах болю. Але з часом все гірше.

Україна

ДепозитФотогалерея

Збільшився біль і почав виникати частіше і не вистачало протягом тижнів. Потім вона почала шукати способи зменшення симптомів і нестандартних методів лікування. Саме тоді вона знайомилася з методикою. Валентина ДикульЯ хочу поділитися з вами.

Вправи для грижі Валентина Дикуль Я дізнався, що травма хребта, після чого лікарі більше не дають сподіватися, що ви зможете пройти. Це неймовірна історія загоєння, коли після осені від висоти 13 метрів і страшної травми (5 років він був паралізований), він повернувся до цирку.

Він каже: лікарі сказали мені, що я проведе решту мого життя в колясці. Але я вирішив боротися. І він борвся і змогла ставити себе на ноги. Він розробив різноманітні методики відновлення хребта. Його метод лікування спрямований на полегшення болю і повернення функціональності хребта.

Найефективніший метод лікування грильової грижі хребта Дікул вважає вправи. Основним завданням є повернення м’язів до оптимального стану. Розслабляйте напружені м'язи, а слабкі - для відновлення тону. Ця знаменита гімнастика включає в себе тільки 6 вправ, але їх ефективність непаралене.

Терапевтична гімнастика Валентина Дикуль
  1. Вправа 1
    Підставка на всі чотири, руки широкі, задньої прямі, дивимося вперед. Зробіть глибоке дихання, знижуйте стегна на підборах, розслабляйте спину, і нахиліть голову, щоб витягнуті руки. На вдихання, розгорніть вперед на руки, вигинаючи так, щоб ваша голова досягла. Ви залишитеся в цьому положенні і ви сиділи знову. Ви робимо 10, 12 відповідей.

2. Вправа 2
    Початкова позиція така ж, як і в попередньому вправі, коліна збираються разом. Підйом, притискаючи один одному, ноги і зробіть гойдалки до боків, нахиливши на колінах. Таким чином, хребта переміщається в поперековій області, а плечі і груди стаціонарні. До 10-12 повторів в кожному напрямку.

3. Вправа 3
    Сама ситуація. Збережіть спину прямо, ваш підборіддя паралельно до підлоги. У цій фізичній вправі необхідно знизити тазу в свою чергу до боків, на подобу люка, до тих пір, поки біль не виникає (як невисокий). У стартовому положенні не linger, гойдалки з боку в сторону. Без різких рухів. Є також 10-12 звернень на сторону.

4. Вправа 4
    Ми всі знаємо, як навчати кота. Посада така ж, на вдиханні сильно обертати спину в нижній частині спини, голову до стелі. На видиху, опустіть голову між руками, і обертайте спину дугою. Також гладкі, також 10-12 разів.

5. Вправа 5
    Поверніть на спину, підігніть ноги в колінах. Руки вздовж тіла. Повільно опустіть коліна на підлогу зліва, потім вправо. У цій фізичній вправі береться тільки поперековий край, лопаті не знімають підлогу. Дихаючи глибоко, рух гладко. До 10-12 повторів.

6. Вправа 6
    Посада така ж, коліна зігнуті, руки вздовж долоні тіла вниз. Поставте ліву п'яту на правому коліні. Зніміть праву ногу до вашого видихання. Похиліть і опустіть стопу до підлоги під час вдихання. До 10 звернень до кожної стопи.

У цьому відео ви дізнаєтеся більше і покажете, як виконати. свінгери, розроблений Dikul.

про:blank

Немає нічого складного в цих вправ, вони легко виконувати і не вимагають особливої фізичної підготовки. Цей метод базується на чотирьох постулах, які не можна порушувати: робити вправи щодня, робити вправи не менше 60 хвилин, дотримуватися гігієни гімнастики і міцно вірити в успіх. Якщо ви стежите за цими простими правилами, біль обов'язково відійде. Подбайте про себе і здоров'я!

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділитися своїми друзями!