352
Психосоматика захворювань спини
7220234
Як твоїй стан розуму впливає?
Як ваше тіло реагує на будь-які стреси? Це так само усадка!
М'язова скорочування як відповідь на стрес є стереотипним механізмом адаптації, вбудованим в нас на природі. Втеча або атака - це наступні дії, які людина повинна приймати, щоб реалізувати активований внутрішній потенціал. Соціально прийнятною формою є заняття фітнесу у вигляді анаеробних навантажень, тобто у вигляді високоінтенсивних фізичних вправ (заспокійливий біг, набір вправ для зміцнення м'язів преса, штовхання до «сім'ятого» поту і т.д.).
Тепер питання, «Як часто ви даєте себе фізичний розряд, коли ваше тіло просить його?» Дуже рідко. Так накопичуються в тілі людини нереактивні емоції у вигляді м'язових затисків. І спина не виняток.
І в першу чергу так звані паравертебральні м'язи спини реагують на стрес.
Тривалий м'язовий спазм зберігає в зниженому стані не тільки м'яз, але і всі прилеглі тканини. Фігуративно кажучи, в області, що прилягає до скороченого м'яза, стає дуже щільною. І в цьому «пресурі» є так званий «зразок м’яких тканин» хребта.
Але через хребтові нерви проходять нервові імпульси до всіх органів людського тіла, крім голови (і імпульси черепних нервів).
Таким чином, навіть невелика компресія спинного нерва порушує нормальну провідність нервового імпульсу до відповідних внутрішніх органів, судин, м'язів, кісток, суглобів, шкіри! Проблеми вже починаються в роботі цих органів.
Площа хребта з затисканням паравертебрального м'яза називається функціональним вертебральним блоком. Звичайно, в області функціонального вертебрального блоку не тільки паравертебрального м'яза, але і всі компоненти вертебрального моторного сегмента (ПДС) порушуються.
PDS складається з двох суміжних хребетних з міжхребцевим диском між ними, суглобів між хребтом, хребтом, що виходить з міжхребцевого відкриття, перехребцевих м'язів, зв'язок і судин.
При формуванні функціонального вертебрального блоку нормальна операція ВСІ вищевказаних елементів порушується, так як вони віджимаються м'язом, що не вдається декомпозиції!
Висновок, таким чином, буде наступним чином:
Функціональний хребетний блок є проміжним зв'язком між психологічною причиною (негативними думками, емоціями) і соматичним наслідком (захворювання внутрішніх органів) у розвитку психосоматичних захворювань.
Порушення в певній області порушень людського життя в певних частинах хребта
Символи таблиці:
C (шийки матки, лат - шия) - хребта шийного відділу хребта.
Т (торак, лат - груди) - хребта грудної хребта.
L (люмбар, lat - люмбар) - хребта поперекового хребта.
Кількість листа означає кількість вершин у відповідному розділі зверху. Наприклад, Th7 - це 7-й торактичний хребт, якщо ви відрахуєте зверху вниз.
На основі результатів наукових досліджень Д. Безнутрова В.С., опублікованих у 2008 році:
Спінська секція
Опис порушеної сфери життя
Причини порушень
Таза і сакур
Самозбереження: Люблю ваше тіло і життя.
Думки про відмову долі, нижню частину тіла, думки про загрозу здоров'ю і життя, переробка, добровільне подолання почуття втоми.
Попередження
Репродукція: любов протилежного сексу, мотивація всіх бажань
Конфлікти з сексуальним партнером, почуття власної сексуальної неадекватності, небажані для розвитку пацієнтів подій в сім'ї і на роботі, негативні емоції через нездатність задовольнити свої матеріальні бажання.
Т7 - Т12
Причина: любов успіху і матеріального достатку.
Негативні емоції через конфлікти на роботі, у зв’язку з приниженням сексуальних можливостей пацієнта та бажання, внаслідок приниження фізичних даних пацієнта.
Т1 - Т6
Любов: Зв'язок з однією любов'ю та любов'ю.
Негативні емоції через конфлікти з близькими, втрата улюбленого бізнесу, улюбленого вихованця тощо.
C4 - C7
Яка послуга приносить людям?
Негативні думки про себе як людину, яка не проголошена для людей, спроби накласти на іншу людину, як поводитися, агресію колегам на роботі, босів, органів влади.
C2 - C3
Домін: Прийняття.
Відмова від того, що відбувається, думки «що відбувається недобрим і невірним», прагнення до розпаду, негативних емоцій, викликаних децепцією.
К1
Самостійність
Бажання втекти від реальності (пружини, алкоголь, секрети, Інтернет).
Кожна негативна думка та емоція має ціль у спині.
Символи таблиці:
Кількість листа означає кількість вершин у відповідному розділі зверху. Наприклад, Th7 - це 7-й торактичний хребт, якщо ви відрахуєте зверху вниз.
На основі результатів наукових досліджень Д. Безнутрова В.С., опублікованих у 2008 році:
Функціональний хребетний блок
Чоловічі причини
К1
К2
Відмова від того, що відбувається, думають «що відбувається непросто і неправильно. й
К3
Бажання заманювати, негативні емоції, викликані децепцією.
К4
Думки «Я сором'язлива і слабка людина», «Я втратив життя», спроби накласти на іншу людину, як поводитися.
К5
Думки: «не одна любов мене», «не одна потребує мене», засуджування органів влади.
К6
Думки: «Я медіократність як фахівець, все випадає з руки», засуджування колег на роботі або безпосередній бос.
К7
Негативні емоції через фізичні обмеження, погане здоров'я або відсутність привабливості в протилежному сексі
Т1
Негативні емоції через те, що близькі люди звикли до пацієнта евакуації реальності, бездіяльність у прийнятті важливих рішень.
Т2
Негативні емоції через те, що близькі люди звикли до хворого самопізнання і уникнення своїх прямих сімейних обов’язків
Т3
Негативні емоції завдяки тому, що люблячі звикли до хворого безсердності, відсутності любові та участі у відносинах з близькими.
до 4
Негативні емоції через те, що близькі люди звикли до пацієнта недостатньої заробітної плати, необґрунтовані відходи грошей.
Т5
Негативні емоції через те, що кохана людина звикає пацієнта розчісування, випаровування сексуальної інтимності, розжарювання.
Т6
Негативні емоції через те, що близькі люди пригнічують фізичні дані пацієнта (припустимо йому ожиріння, хропіння, нечистість).
Т7
Негативні емоції через приниження пацієнта на роботі.
Т8
Негативні емоції внаслідок приниження лідерства та організаційних здібностей пацієнта
Т9
Негативні емоції через приниження психічних якостей пацієнта щодо колег
Т10
Негативні емоції завдяки приниження професійних навичок і можливостей
Т11
Негативні емоції завдяки приниження сексуальних можливостей та бажань
Т12
Негативні емоції через приниження фізичних даних пацієнта
Л1
У дорослих є конфлікти з сексуальним партнером.
Діти мають конфлікти з батьком протилежного сексу.
Л2
Невідкладна для розвитку подій у сім'ї
Л3
Неприпустимо для розвитку пацієнтів на роботі та вдома.
Л4
Почуття власної сексуальної нечітки
Л5
Негативні емоції завдяки нездатності задовольняти свої матеріальні бажання
Таза і сакур
Думки про відмову долі, нижню частину тіла, думки про загрозу здоров'ю і життя, переробка, добровільне подолання почуття втоми.
Блок на право – це активне порушення цієї сфери життя – людина відчуває небезпеку, агресію.
Блок зліва - це пасивне порушення цієї сфери життя - людина відчуває чуйність, відчайдушність.
Якщо людина лівою рукою, то боки змінюють місця!
Як турбує здоров’я
Символи таблиці:
Приклади життя. Найчастіші стреси людини
Вражаюча ситуація
Вертебральні блоки
Хвороби внутрішніх органів
(Етиологія)
(Патогенез)
(Клінічні)
Конфлікти між подружжям
Конфлікт між подружжям
до 1 2 3 4 5+
L1 (ліво): Втрата сексуального інтересу до вашої дружини.
L1 (право): Декольте та депресія
Дружина звинує свого чоловіка «злівого» або заробітку. Чоловік
Th 4, Th 5 (ліворуч) з чоловіком
IBS, інфаркт міокарда.
Навчивши чоловіка невеликої заробітної плати і підозрюючи його в треазоні, дружина лікує його не як коханий, але як працівник роботи.
Th 7 (праворуч) →
Калульозний холецистит.
Дружина 're-educating' чоловік
Моя дружина C4.
Тиреоїдні захворювання, головні болі, запаморочення, артрит пальця
Він сказав: «Чому я здивував цей чоловік?» « » » » » » » » » » » » » » »
дисфункція Пельви на лівому
Захворювання репродуктивних органів (мішок матки, аденома простати)
Чоловік хоче купити одну річ, дружина хоче купити інший, і для всього не вистачає грошей.
Л5.
Захворювання суглобів стегна і щиколотки, статевих органів
Налаштування на роботі
Налаштування на роботі
Т 7 - Т12
Хворий слухає з боса, такі як: «У вас фол, ідиот!»
Блок Th7 у пацієнта
Панкреатичні захворювання
Хворий слухає від боса: «У вас немає краплі компасіону, для вас всі люди люблять лапи!»
Блок Th9 у пацієнта
Хвороби підшлункової залози, селезінка, 12-порошок кишечника.
Хворий чує з боса: «Ви не можете нічого робити, як фахівець, який ви нуль!»
Блок Th10 у пацієнта
діабет, ентит.
Хворий слухає від боса: «Ви працюєте, до тих пір, поки ви захопите більше грошей, принаймні подумайте про роботу себе!»
Блок Th11 у пацієнта
Kidney, захворювання надниркових залоз.
Конфлікти з батьками
Агер у матері-в-праві, мати-в-праві
8-9 блок.
Гастрит, дванадцятиденіт, виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки.
Агер у родичі, бо зробив щось неправильно.
Блок Т 6 (праворуч)
Хронічні захворювання печінки: гепатит, цироз, пухлини, псоріаз, екзема, аутоімунні захворювання (лупус еритематоз)
Інші часті явища
Ускладненений народ
Блок С1 у дитини
Астигматизм, міопія, пасабизм у дітей, олігофренія, церебральна палезія.
Навчіть свою точку зору або, навпаки, немов думки, емоції
Блок C3
Хвороби ЛОР-органів
Плани для багатого і неякісного життя руйнуються!
Блок Л3
Захворювання товстого кишечника (констипція або діарея) болю в батуках, ішіатичних захворюваннях.
Як самостійно усунути функціональні блоки хребта психологічного походження?
1,1 км Відчуйте свої почуття. Всі психологи в усі часи консультують це. Важко виникає питання: «Хто спілкується з мною, якщо я кажу людям все, що я думаю?» Ні, це не про ізоляції всіх.
Якщо ви просто скажете, що ви відчуваєте, ваше тіло вже звільняється від м'язової фіксації, викликаної емоцією, ви відчуваєте!
Проста заява факту, виражена дієслово:
Він мене додає.
Поцілунки мене!
Я сумний.
Я серда... І так далі.
До тих пір не існує переходу до особистостей, таких як «Я сердитися, тому що ви є ідіотом!». А в той же час, ваше тіло буде безкоштовно, і не відрепресована емоція застрягнеться в ній.
2. Прийняття і запліднення. Вам потрібно орієнтуватися на проблемну ситуацію і щиро сказати, що я приймаю вас саме так, як ви. Я прошу тебе, і ти пробачиш мене. Це вирок, промовлений з серця, досить звільнити себе.
Увага може бути зосереджений на проблемній ситуації та проблемній зоні спини.
3. У Скажіть любов вашого життя! Це підхід гавайської цілющої традиції хопонопону (перекладений російською мовою: «Виправити помилку»). Для того, щоб звільнити ваш розум від негативного психологічного ставлення або емоційної реакції, достатньо звернутися до світу, життя, Всесвіту, Верховного розуму, Бога (що вам подобається краще). Суть запиту:
«Для мене такого і такого негативного. й
Далі повторення 4 фраз:::
"Не пропустіть мене."
"Я шкода."
"Я вдячний вам."
"Я люблю тебе."
Ви не звертаєтесь до будь-якої конкретної особи в даний момент, звернення до себе, щоб стати себе, в якому всі форми є постійними.
4. У Підсвідомі методи програмування.
Це підхід до психотерапії, який розглядає захворювання якнайкраще, що підсвідомий пацієнт може «збудити» в поточній ситуації. Це як людина адаптується до вимог зовнішнього середовища.
З огляду на хворобу як стратегія поведінки, можна намальовувати один суттєвий висновок: «Що таке захворювання має власний позитивний намір, тільки підсвідомість пацієнта не може знайти більш ефективну модель для її реалізації, ніж зробити його тіло хворим на одне або інше захворювання». . й
Завдання людини полягає в тому, щоб знайти ті візерунки поведінки, які, з одного боку, будуть реалізовувати позитивний намір його захворювання, а з іншого боку буде більш сприятливим як для себе, так і для людей навколо нього.
5. Умань Технології програмування.
Депрограмування засобів «ображування». Звичайно, це не сама інформація, яка «заражена», але емоційна «зарядка» вона містить. Якщо людина звільняється від емоцій, пов'язаних з іншою особою або з якоюсь ситуацією, то він вилікував причини його психосоматичного захворювання, а також безліч інших проблем у своєму житті.
Поглибше вивчення психологічних причин здійснюється «обсмоктуванням» не емоційними «зарядками», але віра в стабільні переконання. По суті, будь-яка віра має відношення до певної особи в конкретній ситуації. Тексти пісень, а це означає: І не віра може бути вірною для всіх випадків життя.
Відповідно, якщо людина вірить в те, що він вважає «розчинною правдою», живе і діє на основі цієї віри, то в багатьох випадках його поведінка і емоційна реакція неадекватно, це неадекватність, яка викликає стрес, який рано чи пізно неминуче впливає на стан здоров’я.
Справа в тому, що більшість вірувань, в яких людина вважає, що він навіть не знає. Наприклад, віра, яка міцно вбудовується в мозок кожної людини: «Ви повинні любити людей навколо тебе». Моє почуття себе залежить від оцінки людей навколо мене. Чи можна ви уявити, скільки шкоди для фізичного та психічного здоров’я кожної людини?
Всі види страхів і турбот: «Що думають? й
Дівчата катування себе з дієтами в ході деяких винайдених «безкоштовних стандартів».
Робота не в галузі, яка дуже цікава, але в одному престижному.
Тексти пісень, а це означає: Ліжко-гіпокризія, приховавши свої почуття, а потім «моноканічне занурення» негативних емоцій, коли немає більшої міцності для розслаблення себе.
Всі види психологічних маніпуляцій.
до І багато чого!
Ось лише деякі наслідки, які бджільниться лише одна віра!
Автор: І. Н. Атрощенко
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: spina63.ru/psychological
Як твоїй стан розуму впливає?
Як ваше тіло реагує на будь-які стреси? Це так само усадка!
М'язова скорочування як відповідь на стрес є стереотипним механізмом адаптації, вбудованим в нас на природі. Втеча або атака - це наступні дії, які людина повинна приймати, щоб реалізувати активований внутрішній потенціал. Соціально прийнятною формою є заняття фітнесу у вигляді анаеробних навантажень, тобто у вигляді високоінтенсивних фізичних вправ (заспокійливий біг, набір вправ для зміцнення м'язів преса, штовхання до «сім'ятого» поту і т.д.).
Тепер питання, «Як часто ви даєте себе фізичний розряд, коли ваше тіло просить його?» Дуже рідко. Так накопичуються в тілі людини нереактивні емоції у вигляді м'язових затисків. І спина не виняток.
І в першу чергу так звані паравертебральні м'язи спини реагують на стрес.
Тривалий м'язовий спазм зберігає в зниженому стані не тільки м'яз, але і всі прилеглі тканини. Фігуративно кажучи, в області, що прилягає до скороченого м'яза, стає дуже щільною. І в цьому «пресурі» є так званий «зразок м’яких тканин» хребта.
Але через хребтові нерви проходять нервові імпульси до всіх органів людського тіла, крім голови (і імпульси черепних нервів).
Таким чином, навіть невелика компресія спинного нерва порушує нормальну провідність нервового імпульсу до відповідних внутрішніх органів, судин, м'язів, кісток, суглобів, шкіри! Проблеми вже починаються в роботі цих органів.
Площа хребта з затисканням паравертебрального м'яза називається функціональним вертебральним блоком. Звичайно, в області функціонального вертебрального блоку не тільки паравертебрального м'яза, але і всі компоненти вертебрального моторного сегмента (ПДС) порушуються.
PDS складається з двох суміжних хребетних з міжхребцевим диском між ними, суглобів між хребтом, хребтом, що виходить з міжхребцевого відкриття, перехребцевих м'язів, зв'язок і судин.
При формуванні функціонального вертебрального блоку нормальна операція ВСІ вищевказаних елементів порушується, так як вони віджимаються м'язом, що не вдається декомпозиції!
Висновок, таким чином, буде наступним чином:
Функціональний хребетний блок є проміжним зв'язком між психологічною причиною (негативними думками, емоціями) і соматичним наслідком (захворювання внутрішніх органів) у розвитку психосоматичних захворювань.
Порушення в певній області порушень людського життя в певних частинах хребта
Символи таблиці:
Спінська секція
Опис порушеної сфери життя
Причини порушень
Таза і сакур
Самозбереження: Люблю ваше тіло і життя.
Попередження
Репродукція: любов протилежного сексу, мотивація всіх бажань
Конфлікти з сексуальним партнером, почуття власної сексуальної неадекватності, небажані для розвитку пацієнтів подій в сім'ї і на роботі, негативні емоції через нездатність задовольнити свої матеріальні бажання.
Т7 - Т12
Причина: любов успіху і матеріального достатку.
Негативні емоції через конфлікти на роботі, у зв’язку з приниженням сексуальних можливостей пацієнта та бажання, внаслідок приниження фізичних даних пацієнта.
Т1 - Т6
Любов: Зв'язок з однією любов'ю та любов'ю.
Негативні емоції через конфлікти з близькими, втрата улюбленого бізнесу, улюбленого вихованця тощо.
C4 - C7
Яка послуга приносить людям?
Негативні думки про себе як людину, яка не проголошена для людей, спроби накласти на іншу людину, як поводитися, агресію колегам на роботі, босів, органів влади.
C2 - C3
Домін: Прийняття.
Відмова від того, що відбувається, думки «що відбувається недобрим і невірним», прагнення до розпаду, негативних емоцій, викликаних децепцією.
К1
Самостійність
Кожна негативна думка та емоція має ціль у спині.
Символи таблиці:
Функціональний хребетний блок
Чоловічі причини
К1
К2
Відмова від того, що відбувається, думають «що відбувається непросто і неправильно. й
К3
Бажання заманювати, негативні емоції, викликані децепцією.
К4
Думки «Я сором'язлива і слабка людина», «Я втратив життя», спроби накласти на іншу людину, як поводитися.
К5
Думки: «не одна любов мене», «не одна потребує мене», засуджування органів влади.
К6
Думки: «Я медіократність як фахівець, все випадає з руки», засуджування колег на роботі або безпосередній бос.
К7
Негативні емоції через фізичні обмеження, погане здоров'я або відсутність привабливості в протилежному сексі
Т1
Негативні емоції через те, що близькі люди звикли до пацієнта евакуації реальності, бездіяльність у прийнятті важливих рішень.
Т2
Негативні емоції через те, що близькі люди звикли до хворого самопізнання і уникнення своїх прямих сімейних обов’язків
Т3
Негативні емоції завдяки тому, що люблячі звикли до хворого безсердності, відсутності любові та участі у відносинах з близькими.
до 4
Негативні емоції через те, що близькі люди звикли до пацієнта недостатньої заробітної плати, необґрунтовані відходи грошей.
Т5
Негативні емоції через те, що кохана людина звикає пацієнта розчісування, випаровування сексуальної інтимності, розжарювання.
Т6
Негативні емоції через те, що близькі люди пригнічують фізичні дані пацієнта (припустимо йому ожиріння, хропіння, нечистість).
Т7
Негативні емоції через приниження пацієнта на роботі.
Т8
Негативні емоції внаслідок приниження лідерства та організаційних здібностей пацієнта
Т9
Негативні емоції через приниження психічних якостей пацієнта щодо колег
Т10
Негативні емоції завдяки приниження професійних навичок і можливостей
Т11
Негативні емоції завдяки приниження сексуальних можливостей та бажань
Т12
Негативні емоції через приниження фізичних даних пацієнта
Л1
У дорослих є конфлікти з сексуальним партнером.
Діти мають конфлікти з батьком протилежного сексу.
Л2
Невідкладна для розвитку подій у сім'ї
Л3
Неприпустимо для розвитку пацієнтів на роботі та вдома.
Л4
Почуття власної сексуальної нечітки
Л5
Негативні емоції завдяки нездатності задовольняти свої матеріальні бажання
Таза і сакур
Блок на право – це активне порушення цієї сфери життя – людина відчуває небезпеку, агресію.
Блок зліва - це пасивне порушення цієї сфери життя - людина відчуває чуйність, відчайдушність.
Якщо людина лівою рукою, то боки змінюють місця!
Як турбує здоров’я
Символи таблиці:
Приклади життя. Найчастіші стреси людини
Вражаюча ситуація
Вертебральні блоки
Хвороби внутрішніх органів
(Етиологія)
(Патогенез)
(Клінічні)
Конфлікти між подружжям
Конфлікт між подружжям
до 1 2 3 4 5+
L1 (ліво): Втрата сексуального інтересу до вашої дружини.
L1 (право): Декольте та депресія
Дружина звинує свого чоловіка «злівого» або заробітку. Чоловік
Th 4, Th 5 (ліворуч) з чоловіком
IBS, інфаркт міокарда.
Навчивши чоловіка невеликої заробітної плати і підозрюючи його в треазоні, дружина лікує його не як коханий, але як працівник роботи.
Th 7 (праворуч) →
Калульозний холецистит.
Дружина 're-educating' чоловік
Моя дружина C4.
Тиреоїдні захворювання, головні болі, запаморочення, артрит пальця
Він сказав: «Чому я здивував цей чоловік?» « » » » » » » » » » » » » » »
дисфункція Пельви на лівому
Захворювання репродуктивних органів (мішок матки, аденома простати)
Чоловік хоче купити одну річ, дружина хоче купити інший, і для всього не вистачає грошей.
Л5.
Захворювання суглобів стегна і щиколотки, статевих органів
Налаштування на роботі
Налаштування на роботі
Т 7 - Т12
Хворий слухає з боса, такі як: «У вас фол, ідиот!»
Блок Th7 у пацієнта
Панкреатичні захворювання
Хворий слухає від боса: «У вас немає краплі компасіону, для вас всі люди люблять лапи!»
Блок Th9 у пацієнта
Хвороби підшлункової залози, селезінка, 12-порошок кишечника.
Хворий чує з боса: «Ви не можете нічого робити, як фахівець, який ви нуль!»
Блок Th10 у пацієнта
діабет, ентит.
Хворий слухає від боса: «Ви працюєте, до тих пір, поки ви захопите більше грошей, принаймні подумайте про роботу себе!»
Блок Th11 у пацієнта
Kidney, захворювання надниркових залоз.
Конфлікти з батьками
Агер у матері-в-праві, мати-в-праві
8-9 блок.
Гастрит, дванадцятиденіт, виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки.
Агер у родичі, бо зробив щось неправильно.
Блок Т 6 (праворуч)
Хронічні захворювання печінки: гепатит, цироз, пухлини, псоріаз, екзема, аутоімунні захворювання (лупус еритематоз)
Інші часті явища
Ускладненений народ
Блок С1 у дитини
Астигматизм, міопія, пасабизм у дітей, олігофренія, церебральна палезія.
Навчіть свою точку зору або, навпаки, немов думки, емоції
Блок C3
Хвороби ЛОР-органів
Плани для багатого і неякісного життя руйнуються!
Блок Л3
Захворювання товстого кишечника (констипція або діарея) болю в батуках, ішіатичних захворюваннях.
Як самостійно усунути функціональні блоки хребта психологічного походження?
1,1 км Відчуйте свої почуття. Всі психологи в усі часи консультують це. Важко виникає питання: «Хто спілкується з мною, якщо я кажу людям все, що я думаю?» Ні, це не про ізоляції всіх.
Якщо ви просто скажете, що ви відчуваєте, ваше тіло вже звільняється від м'язової фіксації, викликаної емоцією, ви відчуваєте!
Проста заява факту, виражена дієслово:
Він мене додає.
Поцілунки мене!
Я сумний.
Я серда... І так далі.
До тих пір не існує переходу до особистостей, таких як «Я сердитися, тому що ви є ідіотом!». А в той же час, ваше тіло буде безкоштовно, і не відрепресована емоція застрягнеться в ній.
2. Прийняття і запліднення. Вам потрібно орієнтуватися на проблемну ситуацію і щиро сказати, що я приймаю вас саме так, як ви. Я прошу тебе, і ти пробачиш мене. Це вирок, промовлений з серця, досить звільнити себе.
Увага може бути зосереджений на проблемній ситуації та проблемній зоні спини.
3. У Скажіть любов вашого життя! Це підхід гавайської цілющої традиції хопонопону (перекладений російською мовою: «Виправити помилку»). Для того, щоб звільнити ваш розум від негативного психологічного ставлення або емоційної реакції, достатньо звернутися до світу, життя, Всесвіту, Верховного розуму, Бога (що вам подобається краще). Суть запиту:
«Для мене такого і такого негативного. й
Далі повторення 4 фраз:::
"Не пропустіть мене."
"Я шкода."
"Я вдячний вам."
"Я люблю тебе."
Ви не звертаєтесь до будь-якої конкретної особи в даний момент, звернення до себе, щоб стати себе, в якому всі форми є постійними.
4. У Підсвідомі методи програмування.
Це підхід до психотерапії, який розглядає захворювання якнайкраще, що підсвідомий пацієнт може «збудити» в поточній ситуації. Це як людина адаптується до вимог зовнішнього середовища.
З огляду на хворобу як стратегія поведінки, можна намальовувати один суттєвий висновок: «Що таке захворювання має власний позитивний намір, тільки підсвідомість пацієнта не може знайти більш ефективну модель для її реалізації, ніж зробити його тіло хворим на одне або інше захворювання». . й
Завдання людини полягає в тому, щоб знайти ті візерунки поведінки, які, з одного боку, будуть реалізовувати позитивний намір його захворювання, а з іншого боку буде більш сприятливим як для себе, так і для людей навколо нього.
5. Умань Технології програмування.
Депрограмування засобів «ображування». Звичайно, це не сама інформація, яка «заражена», але емоційна «зарядка» вона містить. Якщо людина звільняється від емоцій, пов'язаних з іншою особою або з якоюсь ситуацією, то він вилікував причини його психосоматичного захворювання, а також безліч інших проблем у своєму житті.
Поглибше вивчення психологічних причин здійснюється «обсмоктуванням» не емоційними «зарядками», але віра в стабільні переконання. По суті, будь-яка віра має відношення до певної особи в конкретній ситуації. Тексти пісень, а це означає: І не віра може бути вірною для всіх випадків життя.
Відповідно, якщо людина вірить в те, що він вважає «розчинною правдою», живе і діє на основі цієї віри, то в багатьох випадках його поведінка і емоційна реакція неадекватно, це неадекватність, яка викликає стрес, який рано чи пізно неминуче впливає на стан здоров’я.
Справа в тому, що більшість вірувань, в яких людина вважає, що він навіть не знає. Наприклад, віра, яка міцно вбудовується в мозок кожної людини: «Ви повинні любити людей навколо тебе». Моє почуття себе залежить від оцінки людей навколо мене. Чи можна ви уявити, скільки шкоди для фізичного та психічного здоров’я кожної людини?
Всі види страхів і турбот: «Що думають? й
Дівчата катування себе з дієтами в ході деяких винайдених «безкоштовних стандартів».
Робота не в галузі, яка дуже цікава, але в одному престижному.
Тексти пісень, а це означає: Ліжко-гіпокризія, приховавши свої почуття, а потім «моноканічне занурення» негативних емоцій, коли немає більшої міцності для розслаблення себе.
Всі види психологічних маніпуляцій.
до І багато чого!
Ось лише деякі наслідки, які бджільниться лише одна віра!
Автор: І. Н. Атрощенко
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: spina63.ru/psychological