Ці 5 Фактори допоможуть вам виграти будь-який аргумент

Дискусія, або просто аргумент, є діалогом, що характеризується наявністю незгодних і дивингенців на думках сторін, а також очевидною потребою знайти правду, слухаючи аргументи співрозмовника.

А поки це навряд чи хтось навчив нам, як правильно впоратися зі суперечкою, щоб досягти взаємовигідної угоди, є ряд ключових чинників, які можуть допомогти нам значно.

Спочатку слід розуміти, щоГоловний ворог конструктивного та поважного діалогу – наші негативні емоції.й

р.

Відчуття з дружиною або партнером, непорозуміння з колегами або управлінням часто призводять до почуття незручності і дискомфорту. Ми відчуваємо розчарування, відступ і навіть гнів.

Можна контролювати всі ці негативні емоції тільки шляхом навчання для відновлення миру розуму, вірити мене, це принесе більшу ефективність вашої аргументації і дозволить вам вийти на переможця будь-якої дискусії.

Ми пропонуємо вам 5 ключових порад, які корисні для спостереження.

1,1 км Не поспішайте атакувати: аргумент також можливість слухати

Не завоював атаки і атаки. Виграєте правильні аргументи і харизма тих, хто відчуває себе впевнено. Тільки таким чином, він може впливати на іншу людину і направляти своїми діями, щоб досягти згоди.

• В будь-якому обговоренні важливо розуміти, що гасіння, блювота та інші атаки. Вони тільки привели розмову до мертвого кінця.
  • Ризик досягнення точки повернення не значно збільшується. Це не призведе до нічого. Але у вас є ще одна мета, не ви?
  • І хоча б не погоджуються з вами, як кажуть, «для життя» і може викликати біль, дуже важливо не сприймати їх як особисте правопорушення.
  • Завжди спробуйте зберегти круту голову, спекотне серце і фірма, навіть голос.

Ніколи не фокусуватися на людину, з якою ви маєте аргумент. Якщо ви переповнені негативними емоціями, ви перестаєте слухати, і якщо ви не чули свого співрозмовника, ви не можете запропонувати йому логічні та розумні аргументи.

2,2 км У будь-якому дискусію замість «нехай» використовуйте «як»

Це може здатися silly спочатку, але коли ви сперечалися з кимось, є певні слова, які можуть зробити ваш супротивник розуміння значення слів, які ви скажете.

Подаруйте вам приклад. Уявіть, що ви замовляєте з вашим партнером життя і розкажете їх:

• «Чому, коли ви приймаєте рішення, не розглядаєте мій погляд? й
  • "Чому ти зробив, що не скажеш мені нічого?"

Найчастіше співрозмовник відповідав щось дуже банальне і очікуване, щось передбачуване.

Тепер подумайте про те, як було змінено, якщо ви запросивте питання по-різному:

• Як ви думаєте, що я відчуваю, коли ви дієте, незважаючи на мій погляд? ?
3. У Не думайте про те, що «право». Подумайте, як досягти взаємовигідного договору.

Пам'ятайте, що мета вашої дискусії не полягає в тому, щоб встановити, хто правий і хто неправильний, і не зробити співрозмовника вірити вам, але наступні:

• Опонент повинен зрозуміти і зрозуміти свою точку зору.
  • Не робити речі гірше, але робити речі краще.
  • Для того, щоб стати більш сильними від переважних обставин, досягаючи взаємовигідного договору.
4. У Перегляньте тонус, будьте персистентними і уникати використання штампів і паразитичних слів

Фрази, як «Ви не розумієте мене», «Ви не знаєте, що я хочу сказати вам»,» або навіть просто вироки, які починаються з «не» частинки, вже пропонують незліченну стіну між співрозмовниками. Це дасть конструктивний діалог.

Крім того, він дає негативну емоційну розмальовку на всю дискусію.

• Повідомляйте впевнено, міцно, але при цьому залишаються чутливими до вашого співрозмовника.
  • Замість того, щоб розпочати вирок з негативними частинками, краще це зробити: "Я знаю, що ви хочете сказати мені і я розумію. й
  • Переконайтеся, що тон вашого голосу розслаблений, не втратити контроль над собою і не втратити свій темп, показати свої другі лінії і відкритості.
  • І незважаючи на те, що не варто ігнорувати емоційний аспект, не варто забувати про логіку.
  • Найчастіше один з опонентів рано чи пізно дає аргумент, який є логічною, а потім важливо помітити це і відмітити помилку.
5. Умань Заохочуйте своїх супротивників

Однією з найбільш поширених проблем, які стикаються з обговореннями, є нездатність зробити правильні аргументи.

• Відчуваються ідеї та емоції. Думки рухаються в своїй голові повністю хаотичною і якось структурою такої «стрім свідомості» не завжди можливо. І потрібно сперечатися мудро, наполегливо і, головне, спокійно.
  • Вам необхідно дізнатися, як правильно організувати свої думки, і висловлювати їх послідовно, чітко і, бажано, лаконічно так що співрозмовник розуміє все, що ви хочете передати йому.

Ще одна хороша пропозиція полягає в тому, щоб використовувати фрази, які емпатія «awaken».

Ось прості приклади:

• «Ви розумієте мене, ви знаєте, що я маю на увазі. й
  • «Ви розумієте, що я маю на увазі. й

У висновку я хотів би відзначити, що навчатися інтелектуально прийматиме час і, звичайно, навички під загальною назвою «емоційний інтелект».

Якщо ви не знаєте, що це допоможе вам отримати переможця і отримати угоду, яка задовольняє обидві сторони.Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //steptohealth.ru/5-klyuchevyh-momentov-kotorye-pomogut-vam-vyigrat-lyuboj-spor/