Незважаючи на те, що більшість з нас знають поняття Данила Големана, що визначає
емоційний інтелектВарто відзначити, що цей підхід з'явився в 40-х роках.
Автори, такі як Edward L. Thorndike і David Wexler зрозуміли, що
Розвідка більше, ніж наша здатність сприймати причину або сприймати, а не більше наших математичних або мовних здібностей.й
У наших щоденних життіх є психологічні аспекти людини, які не можуть вимірюватися тестами, але вони можуть грати набагато важливіше роль.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це те, що відомий як емоційний інтелект.Безсумнівно, в нестійкому майбутньому, всі навчальні програми будуть включати механізми, щоб допомогти навчати дітей емоційно грамотно.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Сьогодні в нашій статті ми пропонуємо Вам 3 ключі, щоб ви могли внести цю практику з дітьми.Ключ до виховання дітей про емоційний інтелект р.
Емоційний інтелект може навчатися. Насправді, незалежно від того, як ви старієте, стовпи, які визначають його, можуть навчатися щодня, щоб стати більш здібними і, звичайно, щасливішими.
Для наших дітей ми починаємо школу, краще.
Таким чином, вони засвоюються поняттям і навичкам, природно, полегшують адаптацію до всіх соціальних і особистісних ситуацій, які випереджають їх в найближчі роки.
Наприклад, це дуже успішний спосіб запобігання нашим дітям, які бажали (і навіть бажали). Щоб навчити їх емоційний інтелект.
Давайте розглянемо деякі основні стратегії.1,1 км Моя емоція має імена, допоможи мені знати. Кожне відчуття, кожна буря, танто, сміх або позитивна емоція у дитини має ім'я, і це те, що нам потрібно вчитися якомога швидше.
Ваші діти повинні знати, що їх емоції називаються. Важливо, щоб ви діяли в якості свого емоційного керівництва.
- Вчити дітей висловлювати свої почуття з фразами, такими як «Я відчуваю... бо...» Ця стратегія дозволить їм поговорити про речі, як «Я відчуваю себе сумним, тому що друг мене болить у школі». ?
- Подаруйте їм комфортне середовище, щоб вони могли вільно говорити про свої емоції і думки, про те, що сталося протягом дня, не відчуваючи судів на нашій ділянці, адже це велике значення.
2,2 км Що ви відчуваєте і що я відчуваю себе не завжди однаково. Р
Ключовим компонентом емоційного інтелекту є
емпатіяй Це те, що може бути розроблений з часом.
- По суті, у віці 7 або 8, діти починають скидати це «індивідуализм» так характерним для малюків, які іноді досить самопізнаються.
- Поступово вони починають захищати своїх друзів і розуміти точку зору інших, вони починають доглядати за тим, що інші відчувають себе добре.
Сприяє емпатії у дітей - наша відповідальність. Ви можете побудувати на цих стратегіях:
- Запитати дітей: Як ви думаєте, Grandpa це зробити сьогодні? Він щасливий або сумний, збуджена?
Як ви думаєте, що дитина в парку відчувається, коли ви штовхали його?
- Якось, хто піклується про інших, хто здатний показати емпатію, інтуїцію, стояти в місці іншого, щоб зрозуміти свою точку зору.
Якщо ваші діти бачать цю поведінку, вони поступово навчать ці корисні навички від вас, навіть не розуміючи її.
3. У Допоможіть мені захистити себе, допомогти мені бути впевненим. Ще один чудовий спосіб розвитку емоційного інтелекту у ваших дітей
Про насй Ввічлива і зріла комунікація, де дитина навчається застосовувати емпатію і обговорити свої почуття для захисту себе.
- Дуже важливо, щоб наші діти завжди вірять впевнено. Ця впевненість дозволяє захистити свої права, свої особисті кордони, цілісність і, в свою чергу, поважати інших.
- Дитина повинна бути в змозі говорити вільно і без страху, стояти за свої потреби, але, в свою чергу, знаючи, що необхідно показати повагу іншим.
- Дитина, яка відчуває себе, є дитиною, яка знає, як слухати і спілкуватися.
Ми завжди повинні бути на боці наших дітей, щоб захистити їх і керувати ними в рази складності.
Тому важливо своєчасно надати їм відповідні стратегії поведінки, щоб вони відчувають сильні, здатні і впевнено в їх повсякденному житті.
Емоційний інтелект: основні рекомендації щодо розвиткуЕмоційний інтелект: 5 простих способів розвиткуУ свою чергу, не забудьте звернути увагу на будь-які потреби та сумніви у ваших дітей. Це дасть їм впевненість, що ви хто-небудь можете покладатися на, хтось завжди може звернутися до порад і поговорити про ваших емоцій без страху.
Почати розвиток емоційної розвідки у дітей Сьогодні!
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!
Джерело: steptohealth.ru/vospityvaem-emotsionalnyj-intellekt-u-detej-3-klyucha-k-uspehu/