Я сказав мій мати все... Процідити на годину і половину.
Коли вона знову подарувала мені своє «дружелюбство», що її чоловік повинен бути «зробленим» так, щоб інші молоді та ранні не взяли б себе, я... вибрав.
Як відреагувати: мені кілька секунд вибрати.Я змогла знову замерзнути і пропустити її перли, але цього разу я не хочу. Я не захочився жити, заглушувати, будувати відступ.
Людина, там ніде, щоб побудувати, я вже все зробив відступи і ненаповнені надії!Я сказав, що я вірю чоловіка, і він і я мав різні відносини, ніж вона уявляла.
Моя мама пропустив свою відповідь і сказав: «Це завжди справа». Ти не слухаєш. й
Ви знаєте, це типово. вона не слухає, вона не чує. Вона має свою картину світу, і вона не хоче вводити шахту. Ви знаєте мене... Ви знаєте, скільки болить мене.
Він болить, що є мати – тут вона жива, розмова, навіть іноді просить, як вона є. Але вона буде чути дуже мало. Що в мене йде через її фільтри і все, що не підходить її, безперечно кинути.
Довгий час. Я не маю бажання мати відносини з нею, і що відбувається між нами може бути викликаний відносинами? Я маю, як людина, яка є тільки в дуже вузькому діапазоні потреб.
Ви знаєте, що наша терапія була?
Я шукаю більше і більше про мої потреби. І я все частіше знаю, що вони всі голодні і хворі. І чим більше я в терапії, тим більше голоду і болю.
Що робити про це?Все, що я роблю так далеко, що біль всередині мене. Біль, відступ, гнів і інших уражень. Я сказав себе, що моя мама не почула, вона мала обмеження, і це було безтурботним.
Але потреба матері не відходить!Я сказав все. Про мене витягти назад, тому що вона заперечує мене право бути мною. Коли вона спробувала сказати щось схоже, «Все проживало, що мені довелося працювати», - Я сердився. А що вона зробила, але вона не взяла відповідальності: вона не шкодувала, що вона пропущена або що вона позбавила мене.
Потім після розмови я відчував знімати. Ви знаєте, що це не достатньо для мене, щоб скаржитися на вас, хоча ви розумієте, що мій страждання є про те, що ви не мій мати, і ви не можете впливати на наші відносини.
Я приніс свої почуття в мій простір з матір'ю... кому вони були призначені. Я думаю, що це єдиний спосіб, щоб відчути реальний рельєф – розмовляючи з кимось, для кого я маю стільки тривоги.Я переконався, що моя мама була глухою і не була надії. Відчайдушне змащене мене. Відчай і гіркота. Тексти пісень, а це означає: Тоді я відчував себе для моєї матері: скільки вона пропущена в її житті.
Не знаю мене. Не знаю себе. Це сумний.
Я думав, що всі мої рідні функції в світі, де немає почуттів і потреб, але є добре і погано. Не можна забувати про них.
І ми не зустрінемо з моїми близькими людьми,
Я не хочу бути жертвою.Я впізнаю мої обмеження, як реально. Я не знаю надії. Я не хочу чекати, я безкоштовно!
Я обирає зв'язки з людьми, які, як мені, мають доступ до своїх потреб і почуттів, і ми можемо насправді дати.Видання
Автор: Вероніка Халбова
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!
Джерело: //www.facebook.com/veronika.hlebova.9/posts/10208544142657085