27
Шукайте!
У мене була подруга, яка поважала неформальну культуру. Вона забарвила її волосся чорною, завжди ходить в сіточку і наполегливо закачується м'язи. У ці дні ми були 18-річні, і ми були високими від нав’язливих поглядів пасерів, які трохи бояться нашого зовнішнього вигляду.
Після того, як працювати, вона повинна була прийти до деяких дуже суворих перевірок, тому бос категорично замовив її, щоб з'явитися в звичній ролі. Ми любили маленьку боротьбу, але все ж знайшли гідний костюм у своєму гардеробі. Без шкіри і залякування макіяжу вона виглядала як крихкий і нешкідливий істота.
Після робочого дня вона надходить в її вхід і, не встигаючи зрозуміти, що неправильно, отримує сильний удар до голови з деякими залізними об'єктами. Я вже підозрюв, що її голова була чавунною. Вона виходить навколо і бачить вирощений чоловік з кріпленням.
Після 20 хвилин поліція прийшла до сцени і знайшла наступну картину: мініатюрна дівчина сидить на хроні на здоровий чоловік, пов'язаний з деякими бузками. Як оковидіння пізніше сказали, вона, вагомо палити цигарет, грайливо торкнувшись кріплення прямо перед нісом бандиту.
Підсумок: моя подруга має кілька подряпин і невелику стику, бандит має зламаний ніс і чотири ребра.
Веб-камера