Папа, захист змін...

Дад, щоб я почув себе цінним!

Робота з патернальними темами в групі терапії не є тестом для розфарбовування серця.

Коли Я збираю свою батьківську групу, я підготую до гіршого: який вид шахт я намагаюся? Які фонтани болів розсипаються? Які старі рани будуть відкриті?

471223р.

Всі теми, відомі:
захист, визнання - цінності, досягнення, визнання прав, гідності, жіночності / маскулінності.
І, alas, рідкісна людина втечу.
Рідкі люди зуміли без психічного пошкодження різної тяжкості.

Дад, прийміть мене!

Є цей вид невизнання...
У вас немає місця для життя.

Тексти пісень, а це означає: Немає, ви фізично живі, але ви не Ви не людина.
Ви не маєте ліцензії.
Немає права вимагати його. Не існує права на те, що ніхто не хоче.
Не існує права, коли ви не визнаєте сином або дочкою.

Дуже глибока рана. Дуже сильний ранок. Він зношений батьком, коли він каже: «Ви не мій син». Ти не моя дочка.

З такою раною ви стаєте вічний блендер у пошуках визнання, ви намагаєтеся заробити його, заробите його.

Для Вас важливо заслуги, адже тільки коли ви визнаєте, ви будете. Тільки тоді ви будете мати право дихати ... прогулянка по землі. Ви маєте право.
Ви ввімкнено, або ви стаєте невидимими. Всім вайн.

Ви між молотком і дияволом, ви тільки отримуєте те, що ви страхуєте більшість.
Хтось інший, хто визнається, буде вичерпаний і підтримується, але не ви.
Неважливо, що ви намагаєтеся.

Дад, захистити мене!

Неважливо, що батько фізично присутній або ні.
Найголовніше — це свого наміру підійти до вас. Що стосується більшості, чи вважає він, що вам може знадобитися, і, дозволяючи цьому батько підтримує вас.

Чи готовий він особисто погрожувати відбійників, він навчить вас боротися назад, він переплітає в разі сімейного спору, де ви заплутаєтеся в Інтернеті провини або боргу, або просто приймаєте страх, допоможе вам дізнатися вихід, буде зачепити вас?

До тих пір, як ви маленькі, безпорадні і слабкі, вам потрібно батько сильніше, ніж ви.Сильний, справедливий батько дасть вам право на життя, щоб захистити себе.

Якщо ви не знаєте, що ви не захищені, ви повинні бути боїтеся тим, хто нагадує вам великі або сильні, дорослі або навіть діти. Ви будете боятися тих же людей, які ви боїтеся в дитинстві.

Дад, поговорити з мене!

«Мій батько завжди мовчав, якби він не був.
Все в сім'ї управлялася і управлялася матір'ю, вона мала реальну владу в сім'ї; батько був гібридом весілля генерала і тіні батька Хамлета, не вдалося дістатися до нього.

Я страждав багато, знаходжу батька в вічної емоційної коми, але потім звикла до неї.
Я втратив його, ніколи не маючи його; тільки тепер я розумію біль це викликало мене.
Саме тому я впевнений, що я впевнений у собі емоційно відкрито людей, але у відносинах я створив, я дуже закритий, недоступний. Я знову страждаю від нестачі спілкування. й

Невідсутній батько є вічною сверблячкою в душі.

У майбутньому, коли ви створюєте відносини, ви будете по черзі
Відчуття партнера або
Ви станете таким ухиленням, далеким «мазним».
Ви будете грати ці ролі по черзі, і ви будете безсилі дивитися,
Як розтопити свої стосунки, шліфувати відсутністю інтимності, довіри, тепла.

Дад, взяти відповідальність!

«Залиш мене і мій мама і ліворуч». «Да було п’є»; «Да б лежачи, він не міг зберегти слово. й

Коли батько є дитиною, хтось повинен стати дорослим. З батька, або батька, або матері, батька та інших братів та сестри.

Життя стає послугою, що не можна уникнути, самотності, емоційного голоду і довге підштовхуються глибше, а навички серйозного, відповідального...

«На шляху» у нас є сумний, втомлений, невтомний робочий кінь. Не має значення власної, крім потоків і робіт. Цей кінь поважає себе (і інші) тільки за однакові здібності, він очікує, щоб бути випущеним і не вірить, що визволення можливо.

... Всі очікування.
Кожен очікує, що це станеться, що хтось подарує, відповідає, хто буде захищати, розпізнати, зробити життя цікавим.

Люди замкнуті в клітинках їх минулого, їх пам'ять не залишає шансів на спалювання.
Він не існує, вони залишаються жертвами. Хмари живуть в клітках, страждають і не знають, як вийти.

Вони витрачають всю свою енергію, яка відповідає собі, що клітка хороша (відповідаючи в фантазію і раціоналізацію) або повагу поважати себе за їх гіперчутливість, таємно або явно відхиляється від синитів; вони забороняють себе, щоб звідти звідти, пригнічуючи їх особисте «вагове».

Вони хочуть звільнити своїх батьків, в цьому випадку батько, який, коли він росте, бере відповідальність за свої почуття, його дії, його життя.

І коли він росте, він каже,
«Соррі, я не керую своє життя... й
Це не ваша несправність.
Ви маєте право жити, як ви бачите fit. ?

Всі в'язниці чекають цього релізу. Навіть ті, хто більше не живий.

Сценаріо вже давно розвивалися і працюють без невдач.
В'язниці не готові звільнити себе.
...
Вони чекають...
Тато, бути міцним, а потім я можу бути слабким, ваша дитина.
Дад, взяти відповідальність за маму, так що я можу жити життя від неї.
Дад, я хочу бути гордим про вас, поважаю вас.
Дад, допомогти мені відчувати себе цінним.
Тато, захистити мене...
Видання

Автор: Вероніка Халбова

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: veronikahlebova.livejournal.com/22798.html