Як безпечно поділитися своїми почуттями з дитиною

Як ви можете поділитися своїми почуттями з дитиною без перевантаження вашої дитини з відповідальністю, що містить батьківський досвід?

Я переконаний, що з дитиною Ви можете поділитися своїми почуттями.Оскільки батько живий, недосконалий і може відчувати сумніви, турботи та інші почуття. Таким чином, дитина є «право» тим самим процесам, які, безумовно, полегшать життя, коли відчуває щось схоже.

Я теж переконаний, що дитина Ви не несете відповідальності за батьківство. спираючись на нього, як дорослий, для того, щоб він не міг це зробити, і якщо його підтримка розраховується на підтримку дорослого, він завжди буде за рахунок своїх ресурсів, які дотримуються для його зростання, поділу, адаптації до світу.

Сім'я рухається в інше місто, і мати молодшого студента, мій клієнт, має тривогу про невизначеність, і страхи про те, як буде йти адаптація, і чи буде все добре. Її син також загиблий, і мати непристойно приховує її почуття від сина.

до Чому ви не скажете, що це страшно і важко для вас, теж? - Я запитую. Після того, як ви однакові почуття, і ви можете допомогти один одному, жити разом теплотою і інтимністю. . й

- Я боїться перезавантажити його, це вже важко для нього, і ось я з моїми страхами.

Мій вирощений клієнт говорить мені, як часто, як дитина вона слухала її маму, яка була дуже нещасливою, відчула шкода для неї і хотів бути корисним. Вона пригнічує подразнення так ретельно, що вона припинила себе.

І вона припинила почуття втоми, втомилася, знеболюється і важка тягар, що її мати приймала на неї, призначає її як її подруга, розкриваючи всі секрети, вниз до інтимних деталей.Побоюючись бути поганим для моєї мами міцніше, ніж у власних потреб.

р.

Здавалося б, як батько хлопчика, так і мама мого дорослого клієнта не могла знайти дуже край, коли необхідно стає небезпечним.

Почуття батьків до дитини необхідно – як спосіб бути з живим батьком, як можливість відчути громаду, симпатію, як дозвіл на власні почуття.

Однак, Відповідальність за них небезпечна.

Ймовірно, батьки повинні спиратися на свою відповідальність за почуття і процеси.

«Я теж, як ви, я хвилююсь про наш рух, і я дивлю, як ми поселимо... Де є магазини, де підземелля? Ми знайдемо хорошу школу...
Але я впевнений Пап і я можу впоратися з ним. І ми будемо підтримувати вас, якщо це необхідно, наприклад, ми піклуємося про те, як ви влаштували нову школу.

Цей крихітний, але насправді — грандіозна відмінність і визначає, наскільки сейф буде дитиною з батьківськими почуттями.

Безпека залежить від, Хто несе відповідальність за них - батька або дитину. І дитина повинна мати право сказати, "Стоп, я був досить," якщо він отримує більше, ніж він може ведмедіти.Безпека знову визначається відповідальністю та кордонами. Ніщо нове. Видання

Автор: Вероніка Халбова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/veronika.hlebova.9/posts/ 10208055318876796