Чому ми боїмося очищаючи позиції і чесно шукаємо в відносинах

Захищаючи себе ... by Conflict

«Я боятися конфлікту». Уникнути їх. Для мене простіше давати, розгладити кути. Не помітити агресію, спрямовану на мене. Перенести розмову на іншу тему. Згорнути. Будь-який конфлікт. й

Чому ми так боїмося конфлікту, ясності, чесності?

З того, що наша глибока практика є страхом наслідків, які ми колись зіткнулися, коли ми спробували стверджувати наші інтереси і захищати себе.

Дитина хоча б один раз в житті намагається наполягати на своєму – наприклад, не хоче носити цей светр, або не хоче дати іграшки своєму брату, або поцікавити когось іншого. Або каже: «Я хочу,» «Я не хочу». Або, протестуючи, гасити, гасити і дати щось схоже: «Мати погано». Ця емоційна реакція є прямим і негативним. Це дуже складно, щоб мати справу. Особливо коли він сповнений сором'язливості і провини. Він хоче зупинити цей негативний потік, щоб зупинити його. І він хоче відчути себе гарним батьком. Я не відчуваю сором'язливості або провини.

Чим більш стійкий батько, тим більше місця дитини має права. Чим більше він травмований і витікаючи, тим менше дозволив дитині мати власні межі і права.

Коли люди бояться конфлікту, вони зазвичай говорять:
  • «Я боїться, хто не завадить мені. й

• Я чекаю, що в результаті я буде поранений, ніхто не подбає про мої інтереси.

• «Що таке використання конфліктів, якщо вони залишаються однаковими і відносинами? ?
  • «Я буду обвинуватитити себе, і я відчую винність». . й
Кожна людина розвиває власний негативний сценарій, який отримав у своєму дитинстві досвід. Це як материнські суди і інструкції чути:

• "Тільки дуже погані дівчата сердитися. й
  • Я не буду говорити про таку сердитися дитину.
  • «Я не потрібна така ж гостинна і самолюбна жінка. й
  • "Не запитайте, що ви хочете, щоб ви сказали. й
  • «Якщо ти шут, я дам його в сиріт. й
  • "Чому ви відкриєте рот?"
В цілому дитина дізнається повідомлення:

«Ви, хто має кордони і право захищати їх не комфортними. Якщо ви наполягаєте на вашому, я відхиляю вас, пригнічіть вас, покарайте вас, або іншим чином болить вас. Ви отримаєте хвалію, або я залишаю вас самостійно, якщо ви будете комфортно з вами. й

У людини, яка зазнала багаторазового знищення своїх кордонів, сценарій фіксується: «Захист прав, інтересів і взагалі небезпечний стан конфлікту – це призводить до непереборних наслідків. й Залишилося адаптуватися, але ціна висока - ви повинні зрадити себе, заперечуючи себе захистом.

Для мінімізації пошкоджень використовуйте різні захисти (шафт, фантазія) Людина звикла до того, що розрив кордонів є природним, і припиняє реагувати з небезпекою. й Він йде так далеко, як замінювати вимушені ролі для природних реакцій, не розуміючи або усвідомлюючи те, що інші люди роблять до них... в деяких випадках навіть отримання мускустичного задоволення або з огляду на вторгнення в форму дружби і догляду.

На цій землі ми:

• Щоб зберегти друг, який потребує допомоги тисяч разів.
  • дайте нам оцінку та в цілому заважати у нашому житті;
  • Ми відреагуємо себе тим, що хтось відчував себе некомфортним і невимогливим.
  • Ми втілюємо для чогось важливіше, ніж наші інтереси. . й
Замість природної реакції на захист себе, встановлена демонстрація лояльності. І вважно в результаті ми відчуваємо нугу, спрагу, розчарування і біль самобутнього.

Ще один смертельний наслідок цієї трагедії полягає в тому, що, покинувши ідею захисту себе, людина витрачає все життя. Він буде шукати іншу людину, систему, ідею, яка захистить його. Він послужить своїм батькам, ігноруючи його права і дозволяючи його кордонам бути розірваним для виключно цілей отримання захисту, він був відмовлений. Алас! Це ще одна ілюзія, яка при надії втрачається, додає до загальної кількості болю і розчарування.

Ім'я *

Жінка не може відключати свій мобільний телефон навіть при прийомі – вона активно загартована зовнішнім світом з потребою її участі.

"Як ти стояти?" Я запитаю. «Як ви відчуваєте, коли хтось дзвонить за п'ятий час з тривіальним питанням?» ?

“Я соромлюся,” вона відповіла, “але я швидко пригнію її. й

- Чому?

до Що таке точка? Немає змін.

Ім'я *

«Що я завжди підбираю «Я поганий чи дійсно погано», – каже ще одна жінка.

Ім'я *

Я відчуваю, що мої межі порушуються, коли я оцінив мій зовнішній вигляд або спосіб я плаття. Хто повинен доглядати? Але я хочу сказати, що це мій власний бізнес, який я віддаю перевагу залученню до цього приниження дискусії, і навіть, щоб справи. й Я почав уникати конфлікту, але страшне почуття власної доброчинності викликає депресію.

Ім'я *

«Я наполягає на праві, щоб зробити своє власне, але дотепер самогубство батьків занурила мене в напружену провину». Я починаю сумнівати себе і мої рішення, хочу, щоб дати їм, або хоча б апологізувати для чого я зробив для себе.

Ім'я *

«Я дуже боявся мого гніву ... Я думаю, що він руйнівний. І так мені не ризикувати, бо люди навколо мене можуть боляче.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Забезпечити кількість зрілості і любові. Якщо їх ресурс витримує нас, відрізняється від своїх ідей, був мікроскопічний, тому ми виділяємо собі мікроскопічні права.й Багато людей живуть з цим життям, особливо без думки про те, що NO ONE уповноважений встановити розмір і кількість цих прав.

З метою здійснення права на повну програму, Вам необхідно зіткнутися з страхом дитинства, іншим людям невдоволення, відхиленням.й Зануритися в жах, втратити когось і зустріти когось. Зустрінеться з реальними почуттями. . йДе ви можете бути реальними, не придуманими, не "робочими" порадувати когось.

Люди часто дивують, що наслідки конфлікту дуже різні, а не страшні, як це здавалося. Якщо ви не любите щось, хтось думає. Конфлікт тільки іноді тягне розрив відносин, але частіше – їх перегляд. Після цього доопрацювання, ті, хто здатний залишатися, і ті, хто себе в страхі і неприпустимості залишити.

В кінці, що не відбувається іншим людям. Найголовніше, що відбувається з вами. Вам не потрібно заслуговувати когось. Ви не будете втрачати себе більше.Видання

Автор: Вероніка Халбова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/wall-99950428?offset=40&own=1&w=wall-99950428_186

Категории

Смотрите также

Новое и интересное