У будь-який час людина робить краще.

Він робить те, що він готовий зробити краще. Користуйтеся рішеннями – надаючи максимум знання та можливості.

На глибокому рівні теж. Тексти пісень, а це означає: Це страшні ви, якщо щось страшне ви. Якщо він не може допомогти лікуванню. Напади, якщо ви схильні бачити загрозу. Це жертва, якщо ви не маєте відваги захищати себе.

У будь-який час людина робить краще.

Ми успадкували від попередніх поколінь страшного ігнорування: «Ви можете бути кращими» або «Ви можете бути різними. й

Не дивлячись на те, що він не міг об'єктивно і Він зробив кращий він міг.

Це повідомлення не має нічого спільного з підтримкою: Ви можете. Я вірю в тебе. Справжня підтримка не розчаровує, якщо ви не змогли.

Вона підтримує вас навіть після того, як ви не змогли: Ви зробили все, що ви могли. Це хороший досвід, ви можете дізнатися з нього. й

Я рекомендую всім читати вік психології. Будь-який варіант, навіть найпростіший. Для того, щоб мати уявлення про те, що дитина здатна в даній вікі. Щоб запам'ятати себе і вимоги, які ви зробили. Для того, щоб вірити себе, принаймні, через наукові докази, ви завжди зробили те, що ви могли б під час обставин.

У зв'язку з високими очікуваннями ми перестаємо довірити себе. Ми також починаємо думати, що ми діємо, роблячи неправильне рішення. Ми відчуваємо неправильний спосіб. Ми неправильно. Ми можемо зробити краще.

Результатом є виснаження внутрішнього діалогу – шліфування, де і що я поганий. Чи можна було краще.

Якщо я вибрав, я відповідав агресора.

Якщо я був більш зарезервований, я б не торкався перед усім, і тепер я соромлюся.

Якщо я був смартером, я зробив по-різному.

Всі ці враження рясно приправляють провиною і шамою.

Ігнорантове сприйняття себе та інших – для нас вірити, що він занадто здатний більше – вводиться в відносини.

Ми повинні самі засвідчувати, чи ми не були кращими, або атакувати, щоб позбутися від нашої провини - ми не були кращими.

Якщо я вірю, що я роблю мої найкращі в будь-який час, я зупинюсь на виправданні або намагаюся відмивати мої помилки на іншому.

Я шукаю шляхи і способи виправити ці помилки. І я можу вибрати, що я можу зробити.

Якщо я приймаю, що я можу зробити краще, я можу в моєму віці, я перестаю вимагати досконалості. Я хочу оцінити скільки і скільки я можу звернутися до моєї дитини і вирішувати, де і як забезпечити відсутній.

Приймаючись, що я зробив мій найкращий в минулому, я буду жити через те, що сталося. І досвід.

Я зупинився в зв'язку, що я був правий, тому що інші робили так і так і вимушені мене бути «поганим».

А якщо він був краще, речі будуть різні. Або дізнатися, хто сказав, що і хто сказав, що.

Довіра в себе і вашому партнеру – що кожен робить краще, щоб вони могли і діють найкращим чином, дозволяє залишатися на зв'язку, шукати вихід.

Або зробити вибір, щоб закінчити відносини, якщо максимальний, що партнер здатний, не підходить вам.Видання

Автор: Вероніка Халбова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: veronikahlebova.livejournal.com/38224.html