Нехай йти, але не кинути

Я пішов працювати на 13.

Дистриб'ютор на станціях газети AiF дочка-матері та саду AiF.

Всередині була абонентська картка. Це була вся точка. Займає газету безкоштовно, читає, цікавиться і ... voila! всередині абонентських листівок. Людина кидає всі свої справи і поспішає до поштового відділення, щоб випустити щорічну підписку. Всім щасливим.

Тим

Я оплачую 50 рублів в день. Багато грошей. Дві сирбургери на конях McDonald's і морозива.

За 50 рублів я повинен бігти по вокзалу на 5-6 годин і п'яти на ранній блюзі, привертаючи клієнтів.

Я дрібний. Моя горло мусить. Ось чому я найшвидша людина в нашій групі.

Група є ще однією особою 10 підлітків, які доставляють товари з собою. Я не пам'ятаю з них. Так тільки деякі вирощені і, ймовірно, через особливо красивий хлопець Gosh.

Гаучер 17. І він має сигарети. Це всі свої переваги, але за 13-річний мені, досить майже восени в любові. І я майже падає в любов. Це майже ознака ймовірності.

Я, ймовірно, впаду в любов з Гоша, якщо я мав час. Але немає часу на станції. Gotta робота. Автобуси на віддалених маршрутах. Лінія на залізничному вокзалі. Перевезення на паркінгу.

Літо. Липень. Дуже гаряча в товстому підписі футболки. Вихлопні фуми фаршировані. І свербляві чорні друкарські руки.

Чому я працюю?

Немає, не тому, що вам потрібно гроші. У домашніх умовах все дрібно матеріально. Я отримав два морозива сирбургери.

Я працюю за принципом.

Ваше ім'я Я працюю, бо я доводжу до батьків, які я можу. Батьки, що я думав.Я думаю, що я продумав себе. Натюрморт. Я не можу довести, я думаю.

До цього літа я дав гроші на деякі цілі. Я не пам'ятаю скільки я можу пам'ятати. Я просто пам'ятаю їх,Увечері мої батьки кинуть моностройну лінію в обличчі:

Чи знаєте ви, як це зроблено? Ви ніколи не робили рубль у вашому житті!

Я дуже відхилений.

Я не чекаю такого несправедливого. Це спосіб це. Універсальна катастрофа! Я сердився зі світом. І я обов'язково вирішив піти на роботу.

Влітку, замість відпочинку на морі, замість того, щоб мати життєрадісний бузе в піонерському таборі, я буду давати газети на залізничному вокзалі. Наступного року я спробую продати кондиціонери. Через рік, теж.

У віці 18 років я починаю свою першу роботу. Я ніколи не буде фінансово залежним від будь-якого Я ще не боявся, що я сказав, що я бачу гроші інших людей.

Але щоб бути чесним, це повідомлення не про моєї травми.

Вони змінили мене -- так. Але не за гірше, я думаю. Вони просто живуть з мене, перетворюючи роки в мої особисті таргани. Любитель і родина. Я починаю їх найближчим часом.

Пост насправді про мами.

Що про маму ви запитаєте?

Я ще дивився її stamina. Готові дати мені йти.

Нехай йде, але не кинути. Танець на краю. Знайти середню землю і приклеїти до неї.

Скарга.

Так я так принципував, я кажу, що я не збираюсь на цей літо, і я буду працювати.

Моя мама намагається розшукати мене, але скоро усвідомлює, що аргумент з підліткам загрожує викиди мозку. Мама погоджується.

Мама допомагає знайти роботу. Що робити, де вони не є. Це 99 років. Ведуться криза. Лоти підроблених фірм, одноденних дистиляторів.

А потім найцікавіше! На день я перший, гордість себе, їздити поїздом до Москви за свою першу роботу, мій мати таємно слідувати мені в наступному перевезенні.

Ось як я бачу її. П'ятдесят в стрибку. Обгортається в шпигуна cloak. Темні окуляри. Шапка для очей. У вуха є передавач. Радіо побудовано в склянки.

- Перший, перший, другий, ти копіюєш? Про нас Тема заголовка для виходу.

Я не знаю, як мій мама насправді не зловив себе, але я не бачив її. Я дізнався років пізніше, і це було випадково.

Тоді я спокійно піду до моєї групи. Я шукаю на Гоша майже в любові. І-досягнення для сигарети. Ми чекаємо на авто з газетами на сьогодні. Ми дихаємо як дорослим. Ми говоримо як дорослі. Я маю на увазі, ми одягаємо слово. Свобода!

І якщо мати матки не можна почути - вона занадто далеко - тоді не можна помітити сигарет. І я тільки тепер починає розуміти, що feat вона зробив, не підійшов до мене в той момент і не кладаю такий хороший брелок в мій смузьке обличчя. Я розумію її, подряпини.

Але мама не прийшла.

Я не зробив.

Моя мама зробила впевненість у безпеці і рушила додому.

Зачекайте мене, щоб повернутися з моїм першим 50 рублів. Привітання з мною. Прод. І не христина.

Я не пам'ятаю, що я витратив на гроші. Я не знаю, що сталося 17-річному. Я не знаю, що я навчаю мене.

Але я знаю, що моя мама навчила мене.

Дякуемо! Але не кинути.

Знайти середню землю.

Танець на краю.

Дякую, Мама, Я пам'ятаю вдячність... хоча я не кажу так.Видання

Автор: Леля Тарасевич

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.nashideti.site/? п=8247