Психологічна дієта: дивовижна техніка роботи!

Про те, як працює прощення, можна прочитати в книгах різних авторів, зокрема Люулу Вілму, Луїза Хай та інші. Іноді симптоми захворювання відходяться миттєво, потрібно знати свою причину і прощати себе за неї, життєва ситуація різко змінюється, конфлікти вирішуються, відкриваються нові шляхи.

Однією з найбільш потужних і дивовижних методик на основі прощення є методика психологічного харчування, яка була розроблена італійськими психотерапевтами. Дуже ідея роботи з прощенням береться з Біблії:

Тексти пісень, а це означає: Тоді Петро прийшов до нього і сказав: Господи, скільки разів буде я пробачити мого брата, який гріхів проти мене? Ісус сказав йому: Я не кажу вам, «до семи», але сімдесят разів.

Матвія 18:21-22.

Мета психологічних дієт:

• Чистий інтерфермент Negative Mental Programs
  • Відкриті та випускають емоційні блоки та травми.
  • «Розблокувати» зв’язки, які проціджують вас людьми, які ви втратите енергію.
  • Зміна відносин з людьми, перейматися з встановленої матриці відносин в нові відносини, переходити з «зображення людини» з яким ви спілкуєтеся з реальною людиною в цьому і зараз.
  • Вирішення життєвих проблем
  • Очищаємо психіку та астралі тіла «гарбажу» накопичилися за роки життя.
Дієти написані на наступних людей (навіть, якщо вони вже загинули) або установи влади: себе, мати, батько, брати, дідусь та інші родичі, з якими ви жили до віку 16, дітей, держави, Комуністичної партії (або церкви).

Що написано в них текст нижче, після техніки написання.

Техніка запису дієти:

Харчування здійснюється у строгій формі. Вони написані в свою чергу - ви не можете писати два дієти паралельно. дієта написана 7 днів поспіль, 70 вироків дня. Вироки нумеровані від 1 до 70, не репрочитаються і не показані кожному. Якщо ви пропустили один день, починайте раціон знову (7 днів). Дієта не може бути написана на комп'ютері, вона повинна бути написана вручну. Це дає глибоке дослідження на підсвідомому рівні, так як з'єднаний естетичний шлях сприйняття.

Всі вироки починаються з однієї формули:

Я той, хто пробач мене, і я, хто пробач мене.

Наприклад:

1,1 км Я, Миколаї, прощаю маму, щоб покласти мене в кут як дитину.

Я пробачу маму, щоб мати високий артеріальний тиск. Я, Микола, прошу маму на скарзі. Початок вироку, (І, Н., прощення ...) також повторюється повністю, не можна ставити іконки, як "-"-".

Що писати про конкретну людину нижче.

Після написання 70 вироків, аркушів дієти папір загортають, а спіймають туалет. Бажано запекти дієту в день письма. Якщо немає можливості загорнути, листя можна розірвати, а потім обсмажити в туалет. На момент спалювання дієти позитивна звітність повинна бути на місці очищеного негативного. У таких випадках люди зазвичай думають про те, скільки ви любите, що людина, як добре ви лікуєте їх.

Що писати про конкретну дієту.

У раціоні ви повинні писати всі проблеми і травми, які були у ваших відносинах дотепер, всі ваші зауваження проти неї і всі її наслідки проти вас, всі обставини вашого життя, які не підходять вам зараз: всі проблеми зі здоров'ям, з відносинами з світом та іншими людьми, всі її хвороби, всі ваші хвороби, труднощі з вашим материнським дитинства, всі негативні відчуття у вашому (і її) сімейного життя, у ваших сексуальних відносинах, всі проблемні стосунки з жінками, проблемні стосунки з дітьми (що не слухається, що хворі...). Занурення свого життя, яке ви не хочете повторювати, не хочете вжити своє життя (наприклад, її ставлення до грошей – збір дощового дня, страх витрат на себе, її зв'язок з людьми, не довіря, ставлення до роботи). Ви можете писати практично будь-які проблеми у вашому житті.

У раціоні ви повинні писати всі проблеми, сумніви, які були у відносинах до сьогодні, всі проблеми з чоловіками у вашому житті, сексуальні відносини, хвороби і всі проблеми, подібні до опису дієти для вашої матері.

Дієти на грудях, онуків та інших родичів, з якими ви проживали протягом тривалого часу у віці 16 прощення проблемних відносин, пов'язаних з ними.

У раціоні ви можете пробачити всі негативні і незадоволені аспекти і події вашого життя і характеру.

Деякі практичні поради.

Під час написання дієти ваше тіло і події у вашому житті підкаже вам, щоб писати теми. Ви можете відчути біль в тілі, гасити, загострення хронічних захворювань. Все, що необхідно негайно покласти на дієту.

70 вироків необхідно писати 24 години. Якщо ви встановите свою чергу на 2 a.m. або 8 a.m., вам буде легше працювати з дієтою. Наприклад, ви можете написати його в ніч, якщо ви перебуваєте в ланчі, або вдень на обід.

Досвід показує, що близько 40-50 хвилин написати 70 вироків. Ви можете написати дієту в часі або розбити його на кілька частин 20-30 вироків.

Не починайте з минулого, починайте з почуттями, які ви вже сьогодні. Все, що ви були як дитина, все, що яна в житті зараз. Ваше завдання в раціоні – отримати всі негативні почуття, всі негативні програми і залишити позитив.

Протидія повинна бути виконана в обох напрямках - за порушення особи проти мене і за мої правопорушення проти людини.

Ваші страхи, біль, погодження, все, що піднімається в процесах дихання - напишіть в раціон на себе.

Якщо ви не можете нічого не пам'ятати і думати про те, щоб пробачити, почуйте це: «Я прошу себе не в змозі писати дієту. й

Якщо нічого не писати – дивитися – ви будете ознаки: можливо на телевізорі, газетах, комусь викликати, дивитися на тілі, це може бути хворим, це всі теми для виділення в поточному раціоні.

Якщо ви нічого не пишу, напишіть: "Я пробачу маму, щоб не писати на всіх. й

Всі дієти, крім дієти на собі, написані не більше, ніж двічі в житті з інтервалом не менше шести місяців. Ви можете написати свій власний раціон так само, як вам потрібно.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.mendel.kiev.ua/psixologicheskie-diety/