Внутрішні рішення повинні бути серйозні до Встановлюється, що людина стає дорослим не раніше двадцяти років. Чи виросла людина пізніше, що вік смерті зрушився, тому що тепер вони померли від 30, але набагато пізніше, або з якихось інших причин?- Різні ділянки мозку не ростуть одночасно. Найцінніші для нас люди передніх лобів. Задня частина кори «поросає» найдовші, вона продовжує розвиватися до 21-22 років. У довідкових книгах можна побачити різні фігури: 18 років, 19 років не важливо. Дуже важливо, дозрівання тут відбувається близько 20 років, в той час як інші частини мозку зрілі набагато раніше. Які ці передні відділи? Ми робимо нас людиною. Люди ті, хто добре розвинений передніх лобів. Які ці акції відповідають за?
Самоконтролю, планування дій, мотиви, короткі, високоповертальні функції.
до
Когнітивна функція?- Так, для пам'яті, мови, уваги... Коли, в результаті старіння, передні лоби стають не дуже хорошими (в літньому віці вони починають «сірватися»), в якому чином це проявляється? Не знаю, що ці люди не знають, як говорити, але їх поведінка стає неадекватним і часто неконтрольованим. Я бачу, я співаю про це. Вони не можуть планувати свою поведінку і їх мовлення.
Повідомляємо, що ви попросите їх розповісти про дерево дуба, і вони на їх шляху до цього дерева дуба або вони пішли через це дерево дуба, і вони розповідають тисячі різних оповідань, які вони шукають прямо зараз, або з того, що в їх психічному просторі, що вони пам'ятають в цей момент. Вони не можуть будувати програму поведінки. По-перше, мова, але не тільки. Готель знаходиться в самому серці Києва, а в самому серці міста знаходиться чайник. Пункт не парі, що пам'ять, але дає контроль над поведінкою.
Ви можете подумати, що я відхилявся від предмету, але це не: Я приходжу з afar. Всім відомо, що старші чоловіки часто - стільки прикладів, як вам подобається - починають серйозно доглядати за молодятами, а не тому, що у них є "демон в ребра", але тому що вони втратили контроль і не бачать їх реальної позиції. Вони вірять, що молоді дівчата можуть мати щирий інтерес до них, і не очікується, щоб рано отримувати спадщину. «Дата в Венеції» - це дещо інший сюжет, але й сама неадекватність поведінки. Старші жінки, в свою чергу, починають використовувати яскраву косметику, розтушувати кілька сумок, луків, кізувати їх стегна - коротко, продемонструвати неадекватну самооцінку і нездатність будувати правильну поведінку.
Відсутність такої – як краще сказати – неприємності є показником дорослості. Підлітки не контролює себе, тому вони характеризуються неприпустимою поведінкою, з невиявленими відбійами. Вони навіть не можуть бути відбілені для цього (що є багато наукової літератури), тому що є невідповідність між матовим тілом, гормональним тиском - і деякою свободою вже здобути. Вони не можуть впоратися з власним тілом і не контролює себе, тому що передні лоби не зрілі, вони не можуть виконувати свої функції.
до І якщо хтось підліток не має періоду невідповідності, якщо все йде більш-менш гладко, це те, що добре або погано?- Я не думаю, що відбувається. Підліток може бути подрібнений вихованням, може спокійно сидіти, «Вікторик» своїми руками на колінах, але це не означає, що всередині немає шторму. Пам'ятайте, що були такі горщики, напірні плити, вони все ще голені місячні. Там був отвір, де вийшов пара. Якщо це отвір забитий, каструля вибухає, і з будинком. Хороший метафор для чого ми говоримо. Якщо підліток перебуває в ситуації дуже щільного управління, без можливості будь-якої бризки, це буде погано. Як мінімум невроз, або навіть психоз. Він, я повторю, нічого не винний. Свій бублінг психіки повинні мати вихід.
Звертайтеся до нашого овець. Існує думка про те, що вік дорослості відштовхується назад. Дані, які Британські та інші отримали на цьому предметі, — ці області не дуже зрілі очікуваною датою — не переконуйте мене. Чому? Не вистачає надійної інформації. Масивна візуалізація мозку. Немає таких даних і не буде. Хто просто гонна потрапити в КТ сканер? Чому?
По-перше, дуже дорогі. По-друге, немає необхідності.
Я не маю сумнівів, що вони розповідають правду, але питання: (a) статистика, (b) переклад.
З того, що ці зони є «що не» такого обсягу, можна лише зробити висновок, що вони «що не» такого обсягу. Більш серйозні висновки, особливо есхатологічне, я б не робив. Визначені дослідження, які свідчать про те, що наші біологічні предки, кажуть Неандертальці, мали більше мозку, ніж ми робимо. Це правда.
З того часу людство втратив багато в об'ємі головного мозку, приблизно загубився тенісний м'яч. Навіть англійською мовою ми читаємо: усадка мозку. І відразу ж є божевільні коментарі: ми стаємо гаслом, і наші перспективи також доречні. Це неправильний висновок. Ми можемо отримувати тьмяні, але не існує переконливих доказів. Той факт, що мозок став меншим — навіть якщо це, хоча я повторю: немає статистики, ні старі, ні нові — не слідувати. Скільки людей вивчали? тисяча? Не навіть тисячі, але на більшості І в самих різних місцях. І це означає різні генетичні речовини, різні народності. Так різні підгрупи. Навіть якщо я повторю, ми вважаємо, що висновки є достовірними, висновки можуть відрізнятися. Може бути усаджений мозок означає, що ми отримуємо дванадцятитравень. Але можна навпаки: це не об'єм, але складність нейромережі. Може бути Господь вирішив виправити речі і усадити мозок, щоб краще організувати нервові з'єднання.
Звичайно, ви маєте право попросити мене, «Як ви довести це?» Ніщо. Але прихильники іншої думки не довели її.
До тварин, які поєднуються з тваринами. Якщо цей візерунок екстраполювати до однорідності, то можна зробити цікаві висновки.
Тепер кожен говорить, що ми під жахливим стресом, ми під впливом неймовірних інформаційних потоків, і намагаємось голитися в джунглі.до
Напруга буде не менше, ймовірно.до Немає їжі, нічого взагалі. тисяча небезпек. Хто говорить про те, що це стрес менше наших? Коли ви сидите на дивані, читання книг, натискаючи одну кнопку -- пральна машина виходить, мікрохвильова машина обертається, і так далі -- що мозок для? Тут немає потреби мозку. Повернутися до тварин. Чому ці домашні тварини мозку? Вони не мають конкурентів, є п'ять людей, які працюють навколо того, хто тільки думають, що саме їжа, яку вони могли б скинути тастер. Вони не мають призначення використовувати свої мозки для того, як в дикому вони не піднімуть старіння, захист і страшні змагання.
Так, коли люди кажуть, що люди не виростають до такого віку через зменшення обсягу мозку, я б сказав, що дуже сильні докази потрібні. Чи можна довести, що ніхто нічого не замислюється, і не несе відповідальності за все, що кожен став одним з фераків і в цілому слабких людей, тому що еволюція пішла неправильно і що їх мозок невеликі? Дуже складно. Неперевершена залежність. Ви бачите, якщо ви читаєте журнал Liza весь час, а не рукописи Sumerian, у вас буде такий мозок. Зараз дуже модний — не в поганому розумінні — тема стала епігенезом: ефект того, що ви робите на генах. Цей вплив поширюється на покоління.
Життя не вимагає особливих зусиль. Що я говорю про те, що стосується навіть людей, які знаходяться в дуже конкурентному середовищі — в бізнесі або в іншому місці — люди, які працюють важко.
Я маю академічні друзі, які тринадцять років психологічно. Це не заперечує їх високий науковий та інтелектуальний рівень, потужне духовне та духовне життя тощо.до Існує ще одна тема, яка не закидається до будь-яких фізіологічних показників. Ми говоримо про соціально-психологічний ефект надмірного комфорту, занадто високий рівень життя. Діти більше не потрібно писати, комп'ютери думають для них, їхня грамотність западе. Не забудьте, все можна знайти.- Я не хочу сказати, що ми всі незадоволені системою освіти. Однак, у всьому світі, за винятком абсолютно елітних інститутів, які завжди мало, система освіти, і великий, завод, де навчається мінімальний набір навичок, зазвичай прагматичний. Як заповнити форму, де і коли викликати, як боротися з податкими і т.д. – завдання формування більш-менш цивілізованої особи не встановлено.
Кожна людина володіє деякими нездатними ентузіазмами для нових технологій: «О, не рахуй!» Я дуже погано підрахував себе, і я дуже сподобалося, коли я підрахував калькулятор. Але це не те, що це про. Про це
Математика формує мозок. Коли діти читають трави, які кажуть, хто загинув, хто в злочині і покарання, це навіть не слухняне. Я не хноб (хоча я хноб), але я проти обману. Тому, що вони дають цю дитину щось інше. «Достоєвський». Звичайно, ви можете відірвати п'ять сторінок Шекспіра. Але для яких цілей?
до Це полуниця-флаворед таблетка.- Я. Звісно, підлітки дуже немовляти. Вони не мають духовних цінностей, оскільки вони нічого не мають. Не потрібно думати про те, чому я живу, хто я. Не зрозуміло, що ця нейромережа повинна працювати. Вона не повинна працювати. Оскільки у них є інтелектуальна гумка. У світі є однаковим і вони живуть у світі. Хоча формально ми в одному просторі, але в реальності ми в різних.
до І ви не отримуєте враження, що армія сучасних психологів намагається зменшити маладаптація в будь-який спосіб, і це викликає щось, як гіпераптація. Все захоплюється, все зручно скрізь, але це те, що робить людину соціально і психологічно хворим.- Привітний. Більш того, як багато людей сидять в чат-кімнати, в мережах, коротко, спілкуючись практично, вони насправді не мають досвіду реального спілкування. Ви можете змінити його і зникнути, стати іншою особою, і ви не несете відповідальності за все.
Комп'ютерні ігри (Я ніколи не грала комп'ютерну гру в моєму житті) абсолютно руйнівні. Тому що немає смерті, і відповідно всі пам'ятки інвертуються.
Ви загинули ворога, звернувшись на комп'ютер, і він знову живий. Ви можете розповісти мені, що сучасні ігри більш досконалі. Але я говорю про загальну лінію. Якщо вони продовжують покращувати, ці комп'ютерні ігри, ми повністю викручуємо. Якщо вони будуть любити світ у всьому світі, і ви не зможете розповісти, де ви знаходитесь, в реальному світі або в віртуальному світі. Інтерактивна поведінка, спеціальні костюми, розмноження тактильних ефектів - все це вже давно, слух-візія є, є запах, який повинен бути, важко зробити. Що? Це шлях до асинхронного притулку.
до Що звучить апокаліптична.до Ми не повинні забувати, що ми маємо перемикач попереду (до питання про зрілість і незрілість), у порівнянні з яким пізніше зростає вгору - жарт. Назвіть, чіп в голові. Це реальність, це не фантазія. Чіпс, що збільшує вашу пам'ять, збільшує швидкість мислення кілька разів. Це викликає питання самоідентичності. Ви перед чіпом і ви після чіпа те ж саме?
Підходить штучний інтелект. Я не знаю, чому мені потрібно. Я не розумію. Але кажуть щось інше: повторіть чоловіка в силіконі. І це означає повторення емоційного життя. Ця штучна річ буде мати свої цілі, мотиви, плани. І ми не можемо бути частиною цих планів. Я повторю: це не Лем, це серйозне. Це серйозний і небезпечний. Наша надія полягає в тому, що людина, на щастя, не тільки такий комп'ютер. Він має дуже великі площі, які ще не вписуються в цифровий світ.
Гестальтове сприйняття, все мистецтво, все творчість, все наука, що не тільки кількість - комп'ютери не можуть це зробити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але якщо люди дізналися, як інвестувати в цей новий Френкенштейн не тільки цифровий компонент, але все інше, ми закриваємо магазин.
- З тих пір, як ви знаєте, інженери починають придумати все, що наука фантастика письменників винайдена, я думаю, рано чи пізно вони прийдуть до чогось.до На жаль, правда.
до
Тоді я малюю страшний висновок, і ви прокоментуєте його. Я бачу цей шлях. Усе, якщо ми говоримо про історію людства в цілому, можна покінчити погано, і це згодом зростає, ми повинні розглянути як симптом підходу до такого результату. Симптом є те, що зараз це гіперадаптація, або видалення людини з проблем, почали збільшуватися.- Так, це симптом, і я думаю, що ми йдемо в дуже небезпечний напрямок, але є проблема. Не кінчити на оптимістичній замітці, а не апкаліптичної замітки, але зараз наша відповідальність як найвищі види на цій планеті дуже висока.
Ми повинні процідити і все ще виростити рано, не напередодні години смерті. Решта буде залежати від того, як ми дбаємо. Наприклад, ви можете дати собі руку і зупинити грати комп'ютерні ігри. Ор генетичні ігри. Генетика дуже потужна, вона змушує мене просто радувати, але це також викликає жаху. Незважаючи на те, що клонування категорично заборонена, що все було заборонено в історії людини? Ви не можете його заборонити. Вчені завжди буде мільярдер, який купує острів, купує науковців, купує все необхідне для цих науковців і долає заборони.
- Люди звикли до досліджень, це викликає їх евфорію.до
За клонуванням зрозуміло, що найбільш секретна інформація про геном. Останнім часом, колеги, професори біології в Університеті Стенфорда, були представлені їх дециферовані геноми для Різдва. Це коробка про розмір комп'ютера - чорна коробка кодів.
Я впевнений, що один спосіб або інший, ці геноми будуть розірватися, і що вже написано. Поки це просто смажена ділянка, але я не знаю причин, щоб взяти його злегка.й Покажіть, що ви задовольнить ваше здоров’я. І вони розповідають вам, чому страх - у вас є рік і половина жити. Немає страхування. Я знаю, що я граю зараз і я граю жорсткий. Я не бачив ніяких причин, чому це не сталося.
Зрозуміло, що за допомогою тієї ж викрутки, будуть зроблені чудові речі. Наприклад, в геному Петіт Н. є потенційна небезпека хвороби Альцгеймера. Поверніть цю річ, щоб не було Альцгеймера. Розкішна річ. Але ось проблема: ви можете одночасно перекручувати інші речі, якщо ви хочете. Індивідуальні діти не жарти. Отже, ніжки були одними і півметрами, очі зволожувача, IQ - 250, талія 30 см.
- Чи можна налаштувати будь-яку тактику? Прийміть те ж саме зростання. Ми домовилися, що це симптоматика, тому воно практично неминуче, і неможливо змінити цю еволюцію.- Біологічно, еволюція не може бути зворотною, але відповідальною поведінкою тих, хто навчає, і тих, хто приймає рішення, можуть потенційно стежити події в правильному напрямку.
до
Це оптимістична нота.до
Наші гени потенції. Звичайно, це багато. Немає фуршету проти брухту. Якщо ви погані гени, ви не напишіть нічого. Але якщо гени хороші, вони недостатньо. Давайте скажемо, що ви успадкнулися. Для того, щоб грати її, потрібно вчитися. Якщо ви ведете інший життя, то хороші гени ви отримуєте від своїх грандіознихпарентів не працюють. Насправді вони згинаються. Що ми робимо зараз? Стоп грати з іграшками з тики і нуля - Я маю на увазі тести. Підвищити обсяг гуманітарної освіти і дуже різко. Вчать людей «несенс» речі. Як поезії Sumerian. Потрібно, що я кажу досить сиро, і майже тривіал, щоб сформувати наші мозку. Ось один.
Точка двох: ми повинні реалізувати нашу відповідальність за цивілізацію цієї планети. Якщо ми не робимо, то ми можемо закінчити, закрити магазин.Небезпечна, що я говорю про весь час. Не мене, це мій мозок. Суди в США. "У мене є кримінальний мозок". Чи є мій відмова, що я народився з цього мозку? Він має свої вимоги. Ви знаєте? Це передача особистої відповідальності біологічній тканині. Зручний бізнес. Якщо ми дійсно віримо, що все укладається, то все закінчене, і наша цивілізація – це лише цирку звірів. Тож я хочу закінчити, незважаючи на всі Франкенштейнські жахи, не позбавлені позитивної ноти: оскільки зараз час – і це вказується різними симптомами – коли ми ввели небезпечний шлях, то наша відповідальність за нашу поведінку повинна бути значно серйозною.
Внутрішні рішення повинні бути серйозними.до
Привітний. Я хочу обговорити ще одне питання. Фізичні особи занадто слабкі для прийняття таких рішень. З іншого боку, вони не псуються на рівні держави. Ви повинні бути певні види горизонтального соціального руху, що сприяє цій внутрішній відповідальності. Деякі види самоорганізації суспільства...- Коли я почав говорити людям, які зробили великі рішення, я мав несподіваний досвід. Звичайно, є не дуже компетентні фахівці, але для самої частини, коли ви починаєте спілкуватися з ними безпосередньо, виходить, що вони розумні, освічені, хочуть добре. Що загадав мене. Якщо вони були монстри, історія буде простою і прямо вперед. Так, можливо, ви маєте право на те, що і що сталося з громадою.
Чому лікарі, професори, серйозні люди хочуть зробити щось добре і не робити нічого? Пам'ятайте, коли іспит був введений, мотив звучав так: в кожному селищі вони кладуть власні сорти; вищий клас школи, нижній клас; для чого в школі математики в Москві або в наших класичних гімназійних дітей буде дано «три», потім в усіх інших місцях буде присуджено «плюс з плюсом». Отже, дайте нам вводити, як у всіх країнах, які мають один державний іспит, щоб він зрозумілий, що чотири. Важко сперечатися з такими аргументами. Що відбулося? Вчителі вирішують проблеми для студентів, масових обманів, корупції, які поширюють, до районних клінік, де вони видають сертифікати, які дитина не всі права і необхідно надати йому «різноманітну шкалу». Самі рух був розумним.
- Так, логічні, раціональні.до І приніс щось. Ми розширили покриття інших регіонів Росії. Не всі з Далекого Сходу візьмуть іспит до Москви: це дуже дорого. Так, і на престижних місцях не падають. А тепер здобувач сидить вдома, надішле його результати, і він відправив картку: "Ви прийняли." Це не існує корупційних ситуацій на рівні вступу університету. І є розширення діапазону. І це правда.
- Щодо іспиту я б сказав, що цей рух знаходиться в правому напрямку, але він враховує специфіку нашого суспільства дуже погано. Ми повинні поставити додаткові бар'єри.до Що таке невірне суспільство. Але хто, якщо не нам, то робіть це? Ось ми повертаємося до питання, чому здавалося б логічні механізми тестування та стимулювання не працюють. Людина виростає не тільки пізніше, він виростає по-різному, він змінив шляхи зростання, він повинен адаптуватися до інформаційного середовища, а також соціальних навичок, з якими ми об'єднуємо зростання традиційно приїжджаємо в третє місце. У той факт, що сучасна людина навіть не занурюється в багато напрямків, адже все вже було прийнято рішення і приготовано до нього, робить традиційну соціальну дозрівання з відповідальністю, соціальними навичками і спілкуванням в першу чергу слабкою стратегією.
Людина валто модо стає машиною, росте разом з нею, і його вирощування стає не адаптацією до соціальної реальності, але адаптація до надбудови над нею – інформації та машинного середовища. Видання
Олексій Муравинов
П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!
Джерело: //www.strana-oz.ru/2014/5/pozdnee-vzroslenie-kak-trevozhnyy-simptom