Прості правила для тамування тарту

Є багато літер про гістерики або людей, які думають. Щоб розбирати ці літери в рубрикі не дуже цікаві, тут збивається зовнішній локус, переважно. «Ви не знаєте, що вони хочуть». Достатньо знати, що ви хочете, хлопці, і дотримуватися цієї лінії.

Я вже написаний і повторююю: він достатньо для однієї людини, щоб мати хороші межі і адекватну самооцінку. Другий підкаже. І якщо це випадково притулок, то після кожного такого притулку ваше значення буде рости. Це, вагітація для вас, якщо ваші кордони хороші.

Хочу розповісти вам пару універсальних принципів для тамінгу "розумки та тантоли".

Ця категорія зазвичай включає дівчата, які розводять від плюс до мінусів, як якщо на крилах гойдалки. Тепер вона любить, через п'ять хвилин, коли вона спіймає, був недавно задоволений, вже незадоволений, без будь-якого роду причин, тепер сміється, потім овець, і все це падає на голову її грязького ніжника.

Це пов'язано з постійними гойдалками назад і для її самооцінки і локусу. Ось, самооцінка заспокійлива висока, і ви не помилилися, і вона готова вбити вас, або навпаки, вона впала в отвір, і ви не пошкодили її, не чіпаючи зміни, і вона заспокоює своєю жорстокістю.й Локус ковтати до одного боку і вона знає все краще, ніж ви, ковтати до іншого і вона хоче отримати на своїх ручках. І якщо ви не стежте за усіма цими спинами, ви завжди будете робити все і сказати речі неправильно. І смак, відповідно. Ти можеш думати про її як маніпулятивний, але вона несердь і сердитися занадто.

Якщо така дівчина нічого особливого, ніхто не хоче мені з нею. А якщо вона раптом красива, розумна і талановита, кея чоловікам. Попадання в любові з нею легко, важко кинути, і витримати емоційні гойдалки - гельського терпіння необхідно мати. Важко кинути також з того, що коли така дівчина скеля в мінусі, вона красива і ніжна, а коли в плюсі інкарнація пекла. Здається легше вбити її, ніж зламати її.

Як ти їх ти?

1,1 км Головне - дотримуватися золотого правила відносин.

Пам'ятайте: Позитивна арматура користі, відстань у відповідь на погану.

Це з тантою, які чоловіки починають порушувати це правило, навіть якщо вони використовували для загального спостереження. Відповіді на регулярні образи замість дистанції (розповіли і пішли, залишили мережу, з телефону давали), чоловіки починають або бульбашки, або лекції, або не звертати увагу. Я людина над тим, що я сидю і слухаю. Як овець. Або навпаки: ви не можете слухати це, ви повинні закривати рот або ял на її схожій на базар. Якщо ви над цими і не можете слухати це, поверніть і залиште. Якщо ви залишаєте кілька разів, вага атак різко зменшиться або навіть перейде до нуля. У всіх випадках це буде збільшуватися. У разі загарбної війни ви будете залишатися винними (Я не говорю про спробу відірвати її рот фізично, буде прошкод). Якщо ви передаєте вуха, це лікування стане звичкою, зміцнити і почати використовуватися навіть в відносно мирних періодах. Ви навіть не помітите себе під плінтусом. З красивими тантоферми, жарти погані.

Так просто відстань. Отримати і йти. Якщо вона відразу очолилася, зловила з вами або написав, відступивши, ви можете повернутися назад. Якщо ви не, зателефонуйте в наступний день і запитайте, якщо все буде добре. Якщо вона ще не відхилялася, розкажіть її, що ви побачите, що вона так сердитися, але ви не можете бути жалені, і ви не можете назвати це. Залиште гроші на таксі або оплатити його. Не потрібно пропонувати її, вона не п'ять років. Бажано для того, щоб ви віддали себе дуже швидко, щоб не слухали далі і не протікає навколо. Ну, не натискати назад, звичайно. Ні.

Це єдина красива чоловіча поведінка (і не тільки чоловік, але й чоловік особливо). Немає іншого способу.

Ви повинні бути правильними. Ви не повинні дати причину. Зберігайте межі. Це правда, якщо ви даєте причину. Якщо ви почуєте образи, необхідно залишити. Не пізно, щоб пояснити вашу поведінку.

Немає укусу в світі починається з скавера у відносинах. Насамперед, вона пускає себе тільки на тебе. Або зателефонуйте йому жарт. Якщо мансарда недостатньо для того, щоб залишити, попросіть вас не говорити в цьому тоні. Коротко і без загроз у голосі і без тиредів про права людини. Якщо вона сліпо повторюється або навіть збільшує оборот, то вона хоче скандал. Ми отримали і пішли. Допомагає з подругами і матір'ю.

Що йде на душу в цей момент? вона починає захоплювати вас, потім вона отримує дійсно боляче, потім вона перетворюється в маленьку дівчину, яка потребує вашої підтримки.Ви зловживаєте, ви захочете. Це відбувається всім, хто не знає, як контролювати свої емоції і дозволяє собі втратити свій темп. Вона не може обробляти себе, і ви показуєте самоконтроль, тому вона хоче худнути на вас і дати вам контроль. Це просто. У 8 з 10 випадків вона буде писати вам. Іноді спочатку з відступом, потім з запитом на комфорт. Ось остання відповідь. Але коли ви намагаєтеся продовжити боротьбу, знову віддали себе. Не пропустіть своє або висловіть будь-які образи. Не залучати до психологічної виставки Ви можете зробити це з дружиною іноді, але не часто. Якщо вона пишеться після інциденту “соррі”, відповідь “навіть”, якщо вона пише “люби тебе”, відповідь “на мене теж”. Не запустіться до суєти прямо, якщо вона написала в годину, розкажіть її, що ви йдете до ліжка і ви можете зустрітися завтра. Але якщо вона писав прямо і апологізовано зазвичай, ви можете повернутися назад. Це, всі хороші справи повинні бути посилені і бажано швидко. Але якщо це "Я шкодую, але ти занадто, - не скажеш нічого. Чи є принцип грубо прозорим?

2,2 км Головне - залишатися в межах.

Руль 1 відноситься до атак на вас, і атака легше запобігти, ніж зупинитися.

Є кілька табу, які чоловіки краще не запам'ятовують, щоб спілкуватись не тільки з тапочки, але і з нормальними жінками.

Не можна критикувати: 1) поява жінки (можна носити одяг і макіяж іноді, тому що вони приховують свою гідність), 2 її батьки і діти, 3) краще не критикувати нічого, ви не вчитель. Ви не можете стояти в появі психолога, особливо сексолога, Бог забороне вас, навіть якщо ви професія – вони, і ще більше, якщо ні. Не можна сперечатися з нею в своїй галузі компетенції, це поганий тон. Поганий спосіб сперечатися. Привіт або слухати мовчно. Силенс не є ознакою згоди, це поділ меж. Якщо ви не згодні, це означає «Я не хочу сказати про це». Тільки люди з пологами, які не збігаються з тим, що вони постійно прагнуть до нерівності. Люди з хорошими кордонами не згодні безглуздими і дебатами тільки за запитом і мало. Не даруйте, Якщо ви не тільки погоджуєтесь, але хочете підкреслити його. В інших випадках достатньо бути уважним слухачем, не нудьгувати або сперечатися. Подаруйте свою думку. Це ваша думка і ваша незгода не змінить її. У процесі життя, можливо. Ви не намагаєтеся впливати на її думку з словами, діями, можливо.

Це те, як ви показуєте більше самореспективності та поваги.

Поважна поведінка запобігає тантопаркам. Це, навіть найстрашніші тантруси стають спокійними, якщо ви спілкуєтесь в межах кордонів, дивитесь свої кордони, і коли ви намагаєтеся атакувати вас, відстаньте себе. Дивитися, ви можете мати дуже сильний спокусу, щоб зловити її у відповідь на атаку. Важкий жарт, недбалий ом. Зрозуміло, це можна дозволити собі, але найчастіше це призводить до того, що жінка накопичує зв'язок і в самий непортутний момент кидає на вас. Наприклад, коли ви ходите на темну вулицю і вона лікує, тобто ви не можете залишити її і залишити, навпаки, ви повинні взяти її в руки відповідно до всіх правил, а потім вона каже вам «начебто, з нормальним чоловіком я б не торкнувся ноги!» Що можна сказати? Ніщо. Важко принести її додому і залишити. Тут ви пов'язані і не можете залишити прямо, це проти вас.

Така антетика жінки дозволяють навіть раніше загиблим на вас. Якщо ви помітите і виправте, жінки не сердитися. І якщо раптом сердитися, то сльози перемир'я заливають і падають в любов з вами сильніше. Вони починають думати про вас як ангел. Отже, з потужними крилами і красивими, міцними тулубами, яскравими бровами.

Що потрібно знати про жінок. Якщо хтось кладе вас вниз, приниження вас якось, показав вам, що ви смоктати, що ви робите? Ви вдарили кінець, як, прямо? Якщо ви не шавлія, ви не вдарите, але ви починаєте вивчати слабкі точки відступника, щоб відповідати симетрично. Іноді можна забити, але це, якщо він зникне з горизонту, не перед нісом. Новини Жінки виготовляються таким же чином. Вони здаються слабкими і м'якими, але вони також амбітні і сенсорні. Вони не люблять ставити. Вони мають різні методи помсти, але вони також сердитися, коли вони відступають. Якщо вони ще не визнали, що ви можете зробити все, або вчора вони визнали вас, і сьогодні вони дивилися на вас, немає, він не є богом, то вони намагаються зловити вас в помсти. Сландестинно, іноді несвідомо, навіть автоматично, але це буває занадто. Непристойні жінки. Якщо ви хочете домінувати, ніколи не приниження. Якщо у вас є хороші межі, ви будете переважати. Пара завжди панує одна з кращими кордонами, тобто законом. І той, чия КЗ вище, але це про те ж саме. CZ завжди вище для тих, хто має кращі межі.

Я маю на увазі, прості правила. Не боляче або нижня жінка, тримати в лінії, дивитися ваші помилки, не дозволяйте собі бути ізольованим, відстаненим, щоб з повагою торкнутися і хороші заперечення реагувати на позитивне армування, дати менше обіцянок і зберегти ці обіцянки. І більше. Спробуйте не шланг без особливої потреби. За допомогою шланга практично завжди викликає збільшення агресії і валиків.

Отже, якщо це не ваш план, щоб отримати і піти незабаром, не шланг, і в відповідь на форсунки завжди кажуть, "Я не розумію натяків." Покажіть мені, що ви хочете. ? Відповідайте, що ви сказали, але якомога швидше. Не скажеш занадто багато (так, як слідство, будь-яке слово можна використовувати проти вас). Я не знаю, чому ви не відчуваєте. Але я теж дивуюсь чому. Поговоріть про себе, поговоріть, і ви слухаєте, врахуйте щось в обліковий запис. Наприкінці, скажеш: «Ви не помилитеся, люблю тебе». Це його. Не варто забувати про вашу тонку і складну психічну організацію і вашу невелику, але дуже важливу роль не потрібно. Якщо ви раптом хочете збивати її іноді, вам потрібно швидко прийняти себе і подивитися на цей жорсткий вовк, який з яких причин ви прийняли на цуценя.Видання

Автор: Марина Комісарова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...