Сексуальна освіта - це те, що закріплюється протягом багатьох років.

Пост-рекламація. Про секс і секс-освіту. На сьогодні краще не читати особливо морально. Я не знаю.

до О, ви знаєте, що секс?
-Надія.
- Мелуга ... Я розповім тебе.

І дитина по сусідству каже мені, що це таке. Детальніше. Дуже детальна інформація Це багато слів, які я не розумію, але він не одягає – це просто так. Поговори про мотузки, які пов'язані, про появи, коли “подобаються собаки”, про що подрібнюється, і як вона болить.

Це сонячний літній день, ми сидимо під яблуним деревом на дворі, і ми маємо гарну розмову, і мої батьки не далеко не говорять про щось, і я шукаю на червоний, стиглий стелаж і дізнаючись про світ. Я уважно слухаю, без переїзду або навіть дихання.

Фото Алісі Бродевич

Я п'ять років.

Але зима я приносила свої знання в масах, розповідаю друзям в тиші дитячих кімнат страшні секрети. Плетіння барбі коси, за допомогою зубів: oh, ви трохи...

Навесні, мої знання розкриваються в самий несподіваний спосіб. Моя подруга Данилка, яка прийшла до нас з батьками, говорить мене в секреті, що він закохався з дівчиною з дитячого садка і хоче написати її лист, але неприємності, що він не може писати. Я можу. Правда в друкованих листах, але це нічого, тому що основний результат.

Результатом є лист з ноутбука до лінії, де найпристойніші речі написані я хочу ебать вам. Я не намагаюся захистити всіх, я дійсно допомагаю. Danilka приховує шматок паперу в її кишені, щасливий, що завтра вона нарешті зізнається її любов до цієї дівчини. Я ще пам'ятаю, як яскраві очі були в той момент.

На щастя для дівчинки і для моєї неприємності, повернення додому, батьки Данилки знаходять замітку, з'ясуйте всі обставини і подрібніть назад, щоб відвідати. Що відбулося поруч, я не знаю, але з якихось невідомих причин я не потрапив в неї. Я приготував страждати за правду.

На тиждень або два будуть проходити і батьки прийдуть додому з магазину:

до Ми придбали вам нову книгу, вони слизьають мене тонким блакитним журналом і делікатно відключаються. Це те, що я зараз розумію про «нелегково відверті». У той же час, я безневинно відкрив книгу, побачивши фотографії FAITH, які я майже вийшов, швидко закривали сторінки і думав: «Дуже, вони просто не побачили, що купили!»

Я не вірю, що розумні батьки можуть дати дитині таку книгу. Вони, ймовірно, захопили перший з магазину полиці і давали мені. Це не випадок, але я не можу знайти іншого пояснення.

У кімнаті я постараю, як рак, приховавши книгу за спину, і я тримаю його під матрацом - туманом, здається, гноб ... Як видно, я читаю вночі. Під ковдрою і з ліхтарем. Інтимація, людина.

Мої батьки дізналися, що я дізнався матеріал в момент, коли асфальт перед будинком починає світитися з зображеннями сперматозоїдів. Чому? Я тільки 6 років, сніг вже знизився, і я люблю малювати з молитвами. Я малюю, що я можу. Сьогодні я можу малювати сперми.

Моя мама не могла говорити про секс з мене - радянська спадщина, де поширено іммакуляційну концепцію. Моя мати все ще рум'яна на слово сексу. А якщо вона говорить слова «оральний секс», вона буде мовчати на тиждень, просто тому що вона також бере участь.

Тому я мав піти від ідеї примусового, збочений секс до розуміння, що є любов, ніжність, гармонійне партнерство. Я не впевнений, що мої перші знання не впливають на мене на цей день.

Як ви, ймовірно, здогадували, коли мій син народився, я чітко розумію, що б не було капусти, стерки та іншої флори та фауни в нашому будинку. Тільки правду. Нормальні слова. І з самого молодого віку.

На роботі зацікавить, як обговорити цю тему з дочкою восьми років, або раптом вона буде повідомлена в школі. І в моїй голові Дон Дон Дон Дон Дон Дон Дон! Всі дзвіночки кільце! Ви вже пізно!!!

Я розумію, що не всі щасливі, як я з ранньою сексуальною освітою, але я не один, я? І це величезні ризики. Мутильовані ідеали. Розірваний моральність. Це те, що закріплюється протягом багатьох років. І іноді вона не фіксується. Непросто говорити про це, але я думаю, що це повинно бути.

Моя сина зацікавила тему «де я зійшов з» і перші питання, що виникли у віці двох. Вони були найбільш примітивними, і легко відповісти:

до Де я прийшов?
- Мумі-гума.
- Як ви вийшли?

Дякую за те, що кесарану набагато простіше пояснити. Я покажу шраму, я розповім про операцію. І шість місяців досить для сина мій. Але на 3, він повернувся до розмови:

- Як я отримую в моєму животі?
- Насіння.
- Хто дав вам насіння?
- Дад.
- Як отримати насіння? Я маю на увазі, звідки?

Ой богиня!!! Я думав, що у мене немає комплексів... Моя щікбони і нижню білизну від стресу. Я боїться поговорити з сином про це, я некомфортний, сором'язливий і в цілому - подивіться, що птах летить. Але я пам'ятаю дозрілі стелажі на яблуні, тягнути себе разом і продовжувати, якби нічого не сталося:

- З сечовини.
- Аах ... байдуже до дитини і йде на. Поговорити над. Він не зацікавив нічого ще сьогодні. І мій торментований «від сечовипускання», таким чином. Я можу сказати це з вуха, від пальця, від пахви, і він взяв його за надану. Я їхати додому і я дуже рада, що мій катування сьогодні.

Але я знаю, що попереду. Тоді він зацікавить процес перенесення насіння, і я буду сказати правду. - Я не хочу. Це право. Але я поговорю про це і оцінив момент, коли мій син приходить до мене з цими питаннями, не друзями.

Стів Біддулф: Більшість людей програмуються для нещастя. 7 помилок батьків у конфліктах з дітьми

Я не заважаю себе з вейпом надії і я знаю, що тоді буде хтось, хто розповість його про мотузки, про собакоподібні постави, і так далі, розповість йому в брудних словах, брудні все він торкається. Але я хочу, щоб мій син вже знав, що його можна назвати не тільки слова, що це спочатку про любов. Довіра. Проживання. А також про відповідальність. Видання

Автор: Леля Тарасевич

Джерело: www.nashideti.site/? п=5757