744
Телестар L
Леля Турубара народилася 27 січня 1971 року. «Мозарт і Льюїс Каррол народився в цей день, тому я думаю, що я вбирав щось з них», - говорить Леля. У віці 7 років життя майбутнього телевізійного фільму нагадує фільм жахів - вона була відправлена до 3 шкіл одночасно: французька спеціальна школа, спорт і музика. Леля має 1-у категорію дорослих в водяному стрибку та 2-у категорію дорослих в ритмічній гімнастиці.
Коли я був дитиною, я ніколи не був пізно. У 1994 році закінчив факультет журналістики Московського державного університету і прибув до телебачення. Тут працювала кореспондентом програми «Білий Крав» (РТР) та провідною рубрикою «Зірки» у програмі «Новини 11» на РТР. З 1998 року Леля провела програму «День по днях» на ТБ6. І тепер Леля веде «Ще ранок» на першому каналі.
р.
Коли я був дитиною, я ніколи не був пізно. У 1994 році закінчив факультет журналістики Московського державного університету і прибув до телебачення. Тут працювала кореспондентом програми «Білий Крав» (РТР) та провідною рубрикою «Зірки» у програмі «Новини 11» на РТР. З 1998 року Леля провела програму «День по днях» на ТБ6. І тепер Леля веде «Ще ранок» на першому каналі.
р.