Стівен Кован: 11 речей, які мають знати

Це важливо для кожного з батьків, щоб знати! Стаття від Доктора Стефана Кована, педіатра з 25-річним досвідом роботи, який допоможе вам повністю відрізнятись від загальної картини дитячого здоров’я!

Після 25 років практики у педіатрії та взаємодії з тисячами дітей я помітив деякі проблеми, які дозволили мені прийняти абсолютно інший погляд на загальну картину дитячого здоров’я, а також вивести з усіх цих надзвичайно цінних уроків, деякі з яких ви знайдете в цій статті:

1,1 км Не змагання

Багато батьків хочуть швидко виростити діти. Але в сучасному постіндустріальному світі обробляється швидкістю і ефективністю, ми починаємо забути, що життя дуже схожа на дозрівання фруктів. Для фруктів бути соковитими, дозрівають, і в кожному розумінні слова відмінно, дерево на якому вона росте повинна мати сильні, глибокі коріння, і багато поживних речовин. Тому намагатися звернути увагу на грунт, який живить життя вашої дитини: перейдіть за ходи з ним, візьміть їжу з ним, граючи з ним ... і якщо він досить старий, поговоріть про те, що ваш малюк був схожий.

2,2 км Сімейні традиції, як ніхто інший, сприяють щасливому і здоровому житті.

Займіть вам багато часу і наполегливість, щоб створити їх. Але результат не варто. Сім'я традицій часто стають майже святими, і право так, як вони сприяють точному виду спілкування і ведучих, які зміцнюють сімейні зв'язки любові і прихильності. І вони, в свою чергу, залишаться з дитиною протягом усього життя, захищаючи його від багатьох домішок.

3. У Наше життя спіралі.

Кожне життя дитини має власний ритм і такт – іноді швидкий і гучний, іноді повільний і тихий. І як тільки кожна весна приносить нам поновлене почуття цінності нашого життя, кожен новий етап життя приносить нові відкриття і чудеса дитині. Після того, як ви дізнаєтесь щось нове не тільки процес накопичення інформації. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ось чому деякі діти іноді повинні крок назад трохи, щоб зробити величезний леп вперед.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. З кожним новим етапом життя ми зіткнулися з тими самими уроками в нових візах – знову і знову. Тож будьте у ваших дітей, не наполягаючи, що вони роблять все правильно.

4. У Не так само, як прощення.

Ми піднімаємо дітей, не маленькі принцеси і принцеси. Непросто для князів, щоб жити в сучасному суспільстві. Останні дослідження показали, що допустимість не тільки не приносить користь дітям, але і ослаблює їх самодостатність, а також позбавляє їх мотивації і прагнення до успіху.

Заохочуйте своїх дітей, даючи їм силу і бажання робити речі самостійно, а не робити речі для них. Навколіть їх за допомогою підтримки, яка відкриває спосіб для них, щоб розробити, але не відштовхує їх до одного з них. З повагою, невидима любов - що дає вашій дитині бажання взяти ризики, експериментувати і навіть зробити помилки, знаючи, що ви не будете блювотні помилки. Іноді захоплення дитини означає крок на стороні трохи, завжди готовий дати йому допомогу руку, але б вірити, що він може впоратися самостійно.

Захоплення може призвести до чогось великого, і часто призводить. Навпаки, навпаки, переповнює почуття дитини самоімпортажу, при цьому позбавляючи його визначення і бажання долати перешкоди, коли він не відразу отримує те, що він хоче. Хворобливість призводить до легкості думки і дії.

5. Умань Ваша найкраща вчитель на шляху до запалювання - це ваша дитина.

Якщо ви хочете досягти освітлення, вам не доведеться йти до віддаленої золи. Ваш маленький наставник шавлії прямо поруч з вами, і він готовий поділитися своєю мудрістю!

У ранньому дитинстві наші діти дотримуються кожного руху. Як вони намагаються зрозуміти цей дивний і божевільний світ, вони вивчають нас і наші недоліки, а потім грати на них шлях тільки молоді діти можуть. І коли дитина знову приносить вам біле тепло, пам'ятайте – джерело вашої небезпеки не лежить в душі дитини, але у вашому. Так намагатися заспокоїти, думати і зрозуміти, що ваша дитина намагається навчити вас. Одним з секретів успішних батьків є бажання змінити себе за любов своїх дітей. А коли ви прагнете зрозуміти, які кнопки грає ваша дитина, ви свідомо хочете поліпшити своє життя і життя вашої дитини.

6. Жнівень Симптом - це наш спосіб розповісти нам, що потрібно змінити щось.

Добрий лікар, коли зіткнувся з симптомом, не прагне його пригнічувати – замість того він просить йому те, що це означає. Наші органи досить розумні, і є багато, щоб розповісти нам, якщо ми не купуємо в віруваннях лікарських компаній, які розповідають нам, що симптоми є чимось погано, що потрібно пригнічувати. Хороша частина моєї медичної підготовки була як позбутися від симптомів, якби вони були проблемою (так само, як попросити тіло, щоб зупинитися, і так само, як іржа). Це проблема. Ми не довіряємо всіх наших органів. Ми думаємо дуже багато про все і бояться відчувати наші тіла.

Але діти навчають мене, що один симптом, як тепла, не проблема. Чому це може або не може бути проблемою, але сама тепла – це просто спосіб сказати нам, що вона намагається впоратися.

Прийміть, наприклад, дитину з лихоманкою. Що таке інші симптоми? Якщо він все ще хоче бігти і грати, чому спробувати зменшити лихоманку? Це означає, що ваше тіло потребує додаткового тепла, щоб мобілізувати вашу імунну систему. Так допомогти йому з цим – дати дитині більше тепла, але ні в якому разі холодні рідини, щоб уникнути зневоднення, і поживна їжа, щоб кинути більше «деревої» в вогні тіла.

7. Про нас Будьте готові.

Цей старий девіз від організації Boy Scout залишився з собою все життя. Не боятися.

Я тепер практикую, що я називаю «достатній медицині» замість профілактики медицини. Я не думаю, що хвора людина повинна бути благною. Чи здорово не хворіє. Життя – нескінченна серія дозрівань і снів, особливо життя дітей. І для того, щоб стати дійсно міцною, необхідно навчитися хворим і як відновити. Захищаючи дітей занадто багато від хвороби, позбавляємо їх здатності відновити.

Замість життя в постійному страхі хвороби, бути готовим допомогти йому відновити, надаючи йому посилене харчування, пробіотики, адекватний відпочинок і вправу. І найголовніше, замість того, щоб бути сумним, коли дитина хвора, радіє, коли вони повертаються.

8. У Загоє час.

Більшість практики альтернативної медицини не працює миттєво. Ми звикли до швидкого загоєння, оскільки ми не встигаємо хворіти. Під час медичного навчання іноді здавалося мені, що я навчався як пожежник в білому покритті, навчався максимально швидко залити вогонь хвороби.

Так, деякі захворювання поєднуються з вогнем, і для їх вигасання потрібно сильні і ефективні препарати, але більшість проблем здоров'я дітей не застосовуються до них. У цих випадках існує кілька потенційних препаратів для загоєння – і займає час. Так, приймаючи перерви від роботи тільки тому, що ваша дитина була відправлена додому з школи з холодним доповненням до нашого вже повного життя. Але це були мої діти, які навчають мене, що загоєння, як наше життя, має певні етапи, які ми не повинні перестрибати.

Коли ми запобігаємо відновленню організму від хвороби, ми позбавимо її можливості дізнатися, що потрібно для побудови останнього здоров'я. Але якщо ми допускаємо організм, щоб відновитися від хвороби, хвороба стає не тільки щось для досвіду, але час відкриття. І допомагає нам зрозуміти, що здоров'я і захворювання є лише двома сторонами тієї ж монети.

9. Навігація Уміння жити - вміння пускати

З кожним моментом нашого життя, щось нове, і щось нове. Ви можете їхати. Добрі речі, які залишили свою корисність і красу, стають чимось іншим. Як тільки весна стає літом і літом восени, кожен етап розвитку вашої дитини замінюється новим, а старий - назавжди. Він йде від креветки до ходьба. Від співу до мови. Дитинство заміщає юнаками. Коли ви дихати, ви не можете допомогти, але дихати. Тексти пісень, а це означає: І все їсти рано чи пізно залишить наше тіло.

Кожен сезон, кожен етап, кожна крихітна частина нашого життя, ми навчимося пускати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так, нехай не так легко, тому кожна дитина робить її самостійно, і в свою чергу. Природа любить різноманітність і ваша дитина унікальний. Оцінити його.

Можливо, один з найбільш несподіваних і важливих способів дітей навчати мене, щоб дати йти, граючи ігри. Після всього, будь-яка гра в першу чергу "випущена" детерентів. Грати безкоштовно і допомогти нам приймати себе менш серйозно.

10. Повірити себе. Ви знаєте, що ваша дитина краще, ніж будь-який інший.

Найголовніше я можу навчити нових батьків, як довіряти собі. Не більше дива, ніж поява нового життя в цьому світі. Ми відчуваємо, що ми знаємо все, що ми повинні знати про це, і ми відчуваємо, що ми не знаємо нічого. Але діти навчають мене, що цей стан знає все і нічого в той же час є великою можливістю розвитку нашої інтуїції.

Добрі батьки починаються від відкриття серця дитини і слухають життя дитини без страху або паніки. Дослідження показують, що в галузі визначення проблем з дитиною, інтуїція матері може переповнювати будь-які лабораторні дослідження. На жаль, наше сучасне життя є настільки повною інформацією про те, що вона запобігає нам використання нашої інтуїції. Подумайте про те, що вони знають ваші діти краще, ніж ви робите!

Послухайте свою дитину. Подивіться його в око. Намагайтеся відчути те, що це подобається бути в цьому світі в повній свідомості, поки ви отримаєте мову, не знаючи про всі ці етикетки, які нас відлягали і діляться на добре і погано, добре і зло. Бабі не мають ворогів. Вони дивляться в корінь. У них є те, що Zen буддисти називають «навчим». Дізнайтеся, як ваша дитина дихає з цілим тілом, і ви будете дивуватися, як аналогічно вона дихає від Qigong практики. Спробуйте перебити потік ваших думок на даний момент, і просто зітхнути, імітуючи його. Можливо, це те, як ви знайдете відповіді, які ви отримали вас так довго.

11. Намагайтеся побачити всю проблему (як ми занадто легко впадемо в пастку питань, особливо на 2 a.m)

Я побачила тисячі дітей поступово стають дорослими, і я прийшов до усвідомлення того, що здається чотиримісячним або чотирнадцятирічним, щоб бути більш, ніж життя себе насправді трохи більше, ніж купа в шляху життя. Це були мої діти, які навчили мене дивитися на життя в цілому, не в крихітній частині, яка розгортається до нас зараз.

І повірте мене, як тільки ми повернулися трохи і подивимося на наше життя, ми усвідомлюємо, що мудрість і емпатія, яку ми шукали, ми всі разом.

Кредит Стефан Кован