Чому любов стає менше і менше з віком

Чим старша людина, тим менш любить він у своєму житті. Що кажуть. І правда тут набагато більше, ніж я хотів би. Чому? Це розмова.

Чому мої друзі, ті, хто більше тридцять і більше сорок (не всі, звичайно, так багато хочуть, що це дуже любов, і так важко вірити в це? Чому саме те, що чим старше, тим більше ми повинні розбитись — цілком, до речі, безперешкодно і «не дорослим способом» — зробити це дуже любим? І чому це так погано для людей, які мудрі, руйнують і загартовані життям, це те, що молоді люди мають у своєму житті (ми вже мовчали про підлітків) потрапити і в легені? Що неправильно?

Щиро вдячність

Що хороше життя дитини – навіть від самих процвітів – від звичайної сім’ї? Невідповідність. Я пишу це слово без тіні засудити або навіть не розпрошувати. Це те ж саме нездатність як щирі віруючі: що ви робите, чим вище і любляча влада коригуватиме все. Звичайно, ви можете отримати бат і стояти в кутку, але це невеликі речі. Покрівля над головою, тепло, хлібом, одягом, все станеться. І добре слово, і побутова допомога. І не ви, і підлогу позаду. І якщо ви потрапили в неприємності, це в кінцевому підсумку їх батьківські проблеми. Послухайте квублички в школі, пояснивши міліцію, шукаючи гроші або лікар для аборту... er, це коли ви старше.

Він не бачить, не знає краю. По-великим, він не знає слово «не можна» реально, «не можна» як загроза, від якої ніхто не допоможе.

Він знає «не» ліктів, які можуть бути непристойними, якщо вони гинуть. Він легко стрибає з висоти і піднімається на глибину - він не в принципі розуміє, що на "екстремальному" моменті спостереження не може виглядати, а міцна рука не може бути спіймана. За його словами, «не так.» І це його щастя. Світ не байдужий до цієї дитини. Не просто «не сердитися», але «не байдужим». Мир добре для нього. Не на власній. На обличчі тих, хто піклується. Який він, цей маленький чоловік, якось дорогий і необхідний сам - НЕ ДЛЯ ЩО. Немає причин. Навіть любов не потрібно. Немає необхідності. Ти любиш нічого.

Хтось більше, хтось менше, хтось просто захищає, хтось інший приносить торти, хтось покарав частіше, хтось рідше, але все ще - захищений.

Невідповідність дитини (відповідність і чітке очікування гарного майбутнього) і безумовне любов, що так багато говорять про сторони однієї монети.

Перевалка вирощування

І знову слово «достаток» Я пишу без того, що ентузіазмічна п'ятдесят, з якою вона часто супроводжується освітніми розмовами. Вирощування є об'єктивно неприємним, як втрата зуба або зморшки. Просто як об'єктивна і просто як неприємна. Вирощування є синдромом, тобто комплексом симптомів (повністю, просто ознаками), це зміна психічної структури. Відкриває деякі можливості та закриває інші. Просто факт життя. В рамках нашої теми неприємний факт. Вирощування позбавляє людини любові. Як? Непросто. Але надійно.

Людина вирощує (не раз, поступово) занурення, так як він розуміє одну просту річ більш глибоко, як у почуття віри, так і в почуття повсякденної практики. Він сам, як він, ніхто йому не потребує. Ні. Всі (Чому не потрібно запитати про віру.) Паранти стають старшими, і частіше вони хочуть бути потрібні дитині. Що таке, що вони хочуть отримати догляд, теплі та інші гроші (і, звичайно, вони мають право на це, тільки ми не говоримо про це зараз). А ось таким чином, щоб дати - так само, за факт існування - так само, як і, алас - нікому.

У хорошій ситуації хтось цікавить його, вирощена дитина, здібності, можливості, дані і що він може зробити. У дуже хорошій ситуації хтось може сподобатися його зовнішніми даними. Або розум або спосіб, який ви переїжджаєте. Коротко, що для чого не потрібно процідити. (Для певного віку до певного віку) Але навіть тут він коханий для того, щоб бути впевненим. І далі, чим більше ви повинні зробити будь-який шлях, щоб і зберегти і не зануритися. На даний момент людина, нарешті, усвідомлює себе абсолютно самотньою, перестає сподіватися, що «наповнювач очей» буде дивитися, і «належна рука» буде підтримувати один спосіб або інший – він стає відповідальним – дорослим. Починається боятися. Для себе, на завтра, для тих, хто ви несете відповідальність. Є серйозне ставлення до життя. І зникає магія вищих повноважень, віра в любий світ. Або, якщо вам подобається, відчуття любові зникне. Ні, світ і люди все ще не ворожі (хоча в момент переходу, здається, багато). Це набагато гірше. Світ, люди, не піклуються. Всі А ти – так унікальний – може бути не «за що-небудь», а не з заздрості і кладки. Це робить. Випадково. Немає причин. Ніяких особистостей. І тепер, що магія зникла, «об'єктна картина світу» змушує голову зморщувати весь час. Затягніть. Забезпечити. Щоб бути безпечним. Сльозитися на себе і кидати вперед. Перший з юним апробатором підкорення світу. Потім з пристрастю пізнішого для останнього поїзда. Потім з відчайом, що немає поїзда ... і ми повинні йти.

Дорослий має різні держави. «Я поодинці, всі залишили мене, люди макулатури». – зазвичай прямо після перелому. «Я, на власній, і це круто, я буду самодостатнім!» – коли багато сил, і бампи в несухому житті все ще не повний. «Я по-єдиному, ніхто не допоможе мені, ви повинні бути обережними і ретельно виглядати». «Я самою, але якщо ви дотримуєтесь правил, не покажете і будьте, що хтось інший, він буде проходити через чи буде крити.» «Я один, і це означає, що одини повинні тримати один одному, співпрацювати, допомогти вижити. й

Але є ті, хто щасливий. Удачливий не стати дорослим або зупинятися на одному. У найкращому варіанті.

Дитяче щастя дорослих

Пощастило людей. Удачливий, щоб бути потрібні знову так само, як це. Для того, щоб мати їх. І знову, хтось дивиться після того, як допомагає, залишатися на ніч і дає плече - не в обміні. Не за плату, не за домовленістю, Бо він хоче. Я не знаю, що це може бути інакше. Бо він робить.

Насправді це не вірно, що це просто так. Як правило, якщо він коханий так багато і він не, рідко хто купує в такому любові, як у щастя. Принаймні рідко хто-небудь - довгий. Бо він, інший, хоче повернутися. Не більше, не менше любові. Так само. І це стрес для нелюбовування. Тому що він не любить всіх, не може бути всюди, не може ловити всі дрібниці, незалежно від того, як нагадувати себе, незалежно від того, як ви замовляєте себе. Попри те, що вона є дуже важкою любов'ю, щоб зобразити любов навіть частково. А коханка не має ніяких труднощів. Це таке дихання.

Не всі щасливі. Удачу — досить унікальна і незрозуміла — з тих, хто зумів впасти в такий ірраціональний, несправедливе почуття взаємоповно. Саме тоді, що реальний вогонь цієї пологової віри знову гасить в душі: що хтось потребує вам більшості всього життя нікому, і це завжди буде справа. Це, що вам не потрібно робити все спеціально.

Для того, щоб не доведеться малювати картонний факел замість реального вогню і засвоювати себе психологічними хитрощами, які вогонь реальний, щоб не «зробити золото з щита», потрібні обидва компоненти:

• Тексти пісень, а це означає: Вони люблять вас нічого.
  • Завжди буде.
Коли все відбувається. Після того, як найсвіжіші, песимістичні, раціональні і ненадійні подарунки життя (вже рік більше і більше!) дорослий мозок раптом знаходить майже всю презервативу раду дитинства. Ні, він не приступив. (Нерідко часто в очах оточуючих раптом починає поводитися ... дивний.) Це лише те, що важливо і необхідне для однієї людини і людей, які переважно небайдужими зараз стає безперечно. З життя з рутини знову стає радою. Вже завтра знову пообіцяє не «виживання», але інтерес і нові подарунки. Якщо ви не повинні жити знову, ви знаєте.

І тому що це завжди буде.

Автор: Тимур Атин

Джерело: www.syntone.ru/library/article_syntone/content/7008.html