Історія дуже турботливого водія таксі, який здивував мене.

Не всі пасажири таксі, як поговорити з водіями таксі. Багато хто намагається зберегти тихий, як героїня історії сучасності.Про насЩо, однак, ніколи не вдалося, і ось чому.

Одного разу після роботи я назвав таксі. Час - один годину ранку ( клініка працює цілодобово). І, як звичайно, коли ви залишаєте працювати набагато пізніше, і робота не оплачена – голодний, подразнений і з матовим питанням в голові «що, насправді, я роблю тут так пізно», приготував відхилений обличчя і я сидю в старому, але чистий Волга.

Водій був літнім чоловіком. Розмовляючи мій трагічний обличчя, що я потерпілий від всіх нещастях долі і я навряд чи гарячий співрозмовник, я почав говорити з більш перспективним - з собою. "О, всі молоді, тому запалені, завжди кисла прогулянка..."

до Це великий, звичайно, але можливо, ми повинні йти? - У спробі переривати потік плащів, я запитав.

У відповідь він просто загинув мене з контрольною фразою:

до Тексти пісень, а це означає: І ми не будемо йти, поки ми в зворотному напрямку! Може бути, ви думаєте, що щось ступеню?

- Чи ви припускаєте, що я вийшов?

до Немає, я рекомендую вам посміхатися! І тоді я усвідомлю, що це поліція настрою, відступний офіцер від партійного відділу, ветеран сміх... але атакував неправильний.

- Я не посміхаючись голодом!

До кінця, не хочу, щоб зробити контакт, Я дивлюся його, занурюючись в рукавний відсік:

до Так, так, щоб, що мій дочок-в-право зробив мене тут?

- Нове! Що?

- З лососем!

до Ні, я не можу подякувати вам.

- Може бути м'ясний пиріг? Але це сухе, мій бабуся зробив його.

до Ні, спасибі вам.

- Нове? Я буду.

І як би нічого не сталося, він перетворює його на фістінг, витягує його речі, як ми тут для пікніки. У салоні запах з тістечок розливає, аромат вершкового масла без попередження потрапляє безпосередньо в ніс і шлунок починає похилувати по-різному.

- З лососем, ви скажете?

- У мене є дочка-в-права, вона розумна. Риба прийшла з півночі.

- Ммм. Великий. Вибачте мене, я можу мати шматок?

- Ха! - Гранпа тріумфував з виграшним градом. - Звичайно, ви робите.

І дав мені іржі сумки з випічок, і там... Як і запаси для голодного року - цукерки, торти, деякі пакети ковбаси. Вона вибрала найбільш скромну і, з шумою на обличчі, почала плести.

І ви знаєте, що? Гарненькі Моя діда і я поїхав на обмін смішними історіями, на повний шлунок розмови пішли, за які я дика вдячна йому!

Пикабу.ru/story/taksistyumorist_4661839