870
Жінки війні: правда про те, що не прийнято говорити
«Ми пішли багато днів ... Виконайте з дівчатами на деяких станціях з відро, щоб отримати воду. Вони дивилися навколо і газовані, одна по одному, і були тільки дівчата. Сінг. Вони хвилі до нас - хто страшні, які пілоти. Він став чітким: чоловіки недостатньо, вони лежать в землі. Або в неволі. Тепер ми замість них... Моя мама написав мені молитву. Я кладу його в шафку. Нехай це допоміг, я прийшов додому. Я поцікавила медальйон до бою. . . ?
І коли він з'явився третій раз, це один момент - він з'явиться, потім зникне - я вирішив стріляти. Я вирішив, і раптом ця думка спалахнула: це людина, хоча він є ворогом, але людина, і руки почали гасити, висихати і охолоджуватися по всьому тіла. Деякі види страху... Іноді в моїй мрії і зараз це почуття повертається до мене. Після цілей фанери, зйомки на живій людині було складно. Я можу побачити її в оптичному прицілі, я можу побачити його добре. Як він закритий ... Тексти пісень, а це означає: І є щось всередині мене, що суперечить. Я не можу вирішити. Але я протягував себе разом, витягнув... Ми не знайшли нічого. Це не жіночий бізнес, щоб захопити і вбити. Не наш. Ви повинні переконувати себе. Персуазія. . ?
«Одна ніч ціла компанія займалася розвідувальною діяльністю в бою на нашому полку. На світанку вона відступила, а з нейтральною смужкою лунала. Поранений. «Не ходите, вони вбили мене, - солдати не пустили мене, «Ви бачите, це вже освітлення». Я не слухав, я кинувся. Знайшли поранений чоловік, перетягував його на вісім годин, обв'язав його рукою. Я перетягував його живим. Командир виніс, оголосив п'ять днів арешту за неавторизовану відсутність. «Збереження премії». Коли я був дев'ятнадцять, я мав медаль за мужність. Вона перетворилася сірою на дев'ятнадцять. У віці дев'ятнадцять, обидва легені були зняті в останню боротьбу, друга куля пройшла між двома хребтами. Паралізувати її ноги ... І я... На дев'ятнадцять... Мій бабуся, як це зараз. Я шукаю її і я не вірю її. Діти!
«Я був на нічний обов'язок ... Я пішов в тяжко поранений. капітан лежить... Лікарі попереджали мене перед тим, що він загинув вночі. Не до ранку... Я запитав його, "Як це?" Як допомогти? Я ніколи не забувати... Він раптом посміхався, така яскрава посмішка на обличчі, Недо вашого роду ... Покажіть мені ваші груди... Я довго не бачив дружини. Я був в'язаним, я сказав щось до нього. Вона залишилася і повернулася в годину. Він лежав мертвих. І що посміхатися на обличчі. . . ?
«Я кинувся урганом на цегляну стіну. Загублена свідомість... Вже ввечері, коли я прокинувся. Я підняв голову, спробував вичавити пальці - вони здаються пересуватися, ледь тягнути ліву око і пішли до відділення, всі в крові. У коридорі я познайомлю свою старшу сестру, вона не визнала мене, вона запитала, «Чому ти?» Від чого? Вона прийшла ближче, прокинулася і сказала: «Чи ви були так довго, Xenia?» Поранені голодні і ви не Я швидко пов'язав голову, ліву руку над ліктям, і я пішов на вечерю. Очі були темними, піт був хайлінг. Я починав вечерю, знизився. Вони привели до свідомості і тільки чули: «Привіт!» Здрастуйте! І знову, "Дуже!" Здрастуйте! Через кілька днів, я все-таки забрав кров для тяжкого поранення. й
143994
«І дівчата кинулися до фронту добровільно, але сам співав не буде йти до війни. Вони були вибрані, незвичайні дівчата. Після втрати в рушійних батальйонах з’явилася статистика втрати серед лікарів переднього краю. У немовляти. Що це означає, наприклад, щоб отримати поранений людина від поле бою? Я збираюся розповісти вам... Ми пішли на атаку, і дайте нам з кулеметом. І пішов батальйон. Все, що виділили. Не всі загинули, багато поранених. Німці бити, вогонь не зупиняється. Всі раптові, одна дівчина стрибає з траншеї, потім другий, третій. Вони почали пов'язувати і перетягувати поранених, навіть німці на той час як були німі з дивом. За десять годин увечері всі дівчата серйозно травмували, і кожен врятував максимум двох або трьох людей. На початку війни вони не кинули нагороди. Поранений чоловік повинен бути видалений разом з його особистою зброєю. Перше питання в медицині: де зброї? Він був відсутній на початку війни. Зброя, кулемет, кулемет, що занадто довелося перетягнути. У сорок-першому порядку No два сто і вісімдесяти-одне було видано на подачі до присудження життя солдатів: за п'ятнадцяти тяжко поранених, взятих з полі бою з особистою зброєю - медаллю «Для військових заслуг», за сальвацію двадцять п'ять людей - Наказ Червоної зірки, за сальвацію сорок - орден Червоного банера, за сальвація вісімдесят - орден Леніна. І я сказав вам, що треба зберегти принаймні одну в бою. Булети. . ?
“Що було в душі, то, ймовірно, ніколи не буде людей, як ми були. Ні Так наївка і так щира. З такою вірою! Коли наш полковник отримав банер і дав команду: «Регімент, під банером!» На колінах ми всі відчували щасливі. Ми ставимо і ставимо, кожен з сліз в очах. Я не вірю мене зараз, мій весь організм проціджував від цього шоку, мій хворобу, і я хворий з «запеченою сліпістю», це сталося з неправильного харчування, від нервової переплетення, тому мій курячий сліпота пройшов. Ви бачите, наступного дня я був здоровий, я відновив, через такий шок всієї душі. . . ?
р.
«Ми молоді люди, які вийшли на фронт. Дівчата. Я виріс на війну. Мама в домашніх умовах вимірюється ... Я вирощував десять сантиметрів. . . ?
...
«Навчальні курси були організовані, і мій батько взяв свою сестру і я там. Я п'ятнадцять років і моя сестра чотирнадцять років. Він сказав: «Тому все, що я можу виграти.» Моя дівчина ... Немає іншої думки. Через рік я пішов на фронт. . . ?
...
«Наша мама не мала синів. І коли Сталінград був обурений, вони добровільно пішли на фронт. Все разом. Вся сім'я: мати і п'ять дочок, і батько його вже на війну. . . ?
...
«Я був мобілізований, я був лікарю. Я пішов з почуттям мита. І мій тато був щасливий, що моя дочка була на фронті. Захист Батьківщини. Дад вирушив до військово-польського відділення на початку цього ранку. Він пішов, щоб отримати мій сертифікат і пішов рано вранці, щоб кожен в селі міг бачити, що його дочка була на фронті. . . ?
...
«Я пам'ятаю, що гасить. До того, як я пішов до мого тітка, я пішов в магазин. До війни вона любила цукерки. Я кажу:
- Дайте мені деякі цукерки.
Я не розумію. Я не розумію: що таке карта, що таке блокада? Всі люди в лінії перевернулися до мене і я маю гвинтівку більше, ніж мене. Коли вони давали нам, я дивився на них і я думав, «Коли я збираюся виростити до цієї гвинтівки?» Тексти пісень, а це означає: І всі раптові вони запитали, всі раптові:
- Дайте їй цукерки. Вирізати наші купони.
І отримав він.
І вперше в моєму житті це сталося... Про нас Я бачив мій кричущий кров.
- Я був боляче.
У розвідці з нами була парамедична, вже літня людина. Ось тут:
до Що неправильно?
- Я не знаю де. Але кров...
Як батько, він сказав мені все. Я пішов з розвідки після війни протягом п'ятнадцяти років. Кожна ніч. І сниться, як це: мій апарат не вдалося, потім ми були оточені. Ви прокидаєте і прокинуте зуби. Де ти? Чи є?
...
«Я пішов на фронт як матеріаліст. Атеїст. Хороша радянська школярка залишилася, яка була добре навчена. І там. Я почав молитися... Я завжди молився перед боєм і прочитав молитву. Слова прості. Моє слово... Єдина точка - повернутися до мами і тато. Я не знаю реальних молитв, і я не читав Біблію. Немає однієї пилки мене променя. Я секрет. Я помочився красти. Ретельно. ... Ми по-різному були інші люди. Ви розумієте?
«Форми не могли б захопити нас: завжди в крові. Мій перший поранений Старший лейтенант Бєлов, мій останній поранений – Сергій Петрович Трофімов, мінометний сержант. У сьомий рік прийшов до мене, і я продемонстрував своїх дочок своїх поранених голів, які ще носить великий рубець. В цілому я приніс чотири сто і вісімдесят-одну поранену з вогню. Один з журналістів оцінив, що весь батальйон гвинтівок. Вони перенесли чоловіків два-три рази важче, ніж нам. А поранені ще важче. Ви перетягуєте його і його зброю, і він одягає пальто, черевики. Ви приймаєте вісімдесятих фунтів і ви їх перенесете. Зареєструватися Ви йдете на наступний, і знову сімдесяти або вісімдесяти кілограмів. П'ять або шість разів в одному нападі. У вас є круті кілограми ваги балету. Я не вірю, що це більше. . . ?
...
«Я тоді став командувачем блоку. Весь відділ складається з юних хлопчиків. Ми на човні цілодобово. Катер невеликий, немає галонів. Хлопці можуть переходити на борт, якщо це все. Що мені? Кілька разів я мав достатньо стрибати на борту і плавати. "Петер на борту!" Вони будуть. Що таке елементарна дрібниця... Але що це мало? Я лікував пізніше...
...
Я повернувся з війни сірого. Я все біле. У мене була важка рана, скоса, я не міг чути в одному вусі. Моя мама сказала мені, я вірю, що ви прийшли. Я проповідаю вам день і ніч. Брати на передній помер. Вона кричав, "Так, тепер у вас є дівчата або хлопчики."
"Я кажу щось інше. Найгірше для мене війні - носити чоловічі штани. Що було страшно. І це для мене якось ... Я не говорю... Ну, перш за все, дуже потворна... Ви перебуваєте на війні, ви не будете вмирати за свою країну, і ви зносите чоловічі штани. У будь-якому випадку ви дивитесь смішно. Рідкісно. Чоловіча білизна довга. Широкий. Вони пришивають з атласу. Одягнена Жінка Голий чоловік Боже! Зима і літо. Чотири роки... Ми перехрестили радянський кордон... Вони закінчилися, так як наш комісар сказав на політичні класи, здобич у власній лаві. Поблизу першого польського села ми змінилися, враховуючи нові уніформи та... А! А! А! Вперше приносили жіночу білизну та латунь. Вперше війні. Ха-ха-ха. Ну, океї. Ми побачили нормальну жіночу нижню білизну. Чому ти не сміється? Кріплення ... Ну, чому?
...
У віці вісімнадцяти років на Курському Бульзі я отримав медаль «Для військових звірів» і орден Червоної зірки, у віці дев'ятнадцять років - орден Патріотської війни другого ступеня. Коли прибули нові рекрутери, хлопці були всі молодими, звичайно вони дивилися. Вони також вісімнадцяти років, і вони попросили з кермом, «Чому ви отримали медалі?» або «Як ви в боротьбі?» Він жартував: «Чи проникли кулі броні танку?» Я згадав свою назву – Щеголевих. Він зламав ногу. Я бачу, що я відчув тебе. . . "
419158
«Згорнути». Сит. Ми чекаємо на ніч, щоб спробувати перерву. І лейтенант Миша Т., який був бойовиком, був поранений, і він служив бойовиком у віці двадцять років, і почав пам'ятати, як він любився танцювати і грати в гітару. Далі він просить:
до Ви пробували?
- Що? Ви пробували? - Я був голодним.
- Не що, але хто... Бабу!
До війни були тістечка. З такою назвою.
до Ні, ні, ні.
- Я не намагався. Ви будете вмирати і ви не знаєте, що любов є. Вбити нас вночі...
- Я з'ясував те, що він означав.
Померли за життя, не знаючи, що життя було. Все було тільки читати книги. Я кохав фільм про любов.
...
«Дякую коханій людині від шкаралупи. Фрагменти літати - це фракція другого ... Як це зробити? Вона врятувала лейтенанта Пети Бочевський, вона любила його. І пішов він живий. Через три роки, з Краснодару прийшов Петя Бочивський, і знайшов мене на передній зустрічі, і сказав мені все це. Пройшов з ним до Борисова і знаходився з ним, де загинув Тоня. Він взяв землю від її могили. Nez і kissed ... У нас було п'ять, дівчатка Конаков. Я повернувся до моєї матері самостійно. . . ?
...
«Сучасний димовидалення диму був організований, командуванням колишнього командира торпедо човнового дивізіону, лейтенант-Капітан Олександр Богданов. Дівчата, переважно з вторинною технічною освітою або після першого року інституту. Наше завдання полягає у захисті суден, щоб покрити їх димом. Починати оболонку, моряки чекають: "Я б скоріше дівчата вішали дим." Він спокійний з ним. Вони поїхали в автомобілі з спеціальною сумішшю, і в цей час приховали в бомбосховище. Ми, як кажуть, що вони полюбили себе. Німці вийшли на екран диму. . . ?
515150 Р
«У дискусію». Сит. Ми чекаємо на ніч, щоб спробувати перерву. І лейтенант Миша Т., який був бойовиком, був поранений, і він служив бойовиком у віці двадцять років, і почав пам'ятати, як він любився танцювати і грати в гітару. Далі він просить:
до Ви пробували?
- Що? Ви пробували? - Я був голодним.
- Не що, але хто... Бабу!
До війни були тістечка. З такою назвою.
до Ні, ні, ні.
- Я не намагався. Ви будете вмирати і ви не знаєте, що любов є. Вбити нас вночі...
- Я з'ясував те, що він означав.
Померли за життя, не знаючи, що життя було. Все було тільки читати книги. Я люблю кіно. . . ?
...
«Дякую коханій людині від шкаралупи. Фрагменти літати - це фракція другого ... Як це зробити? Вона врятувала лейтенанта Пети Бочевський, вона любила його. І пішов він живий. Через три роки, з Краснодару прийшов Петя Бочивський, і знайшов мене на передній зустрічі, і сказав мені все це. Пройшов з ним до Борисова і знаходився з ним, де загинув Тоня. Він взяв землю від її могили. Nez і kissed ... У нас було п'ять, дівчатка Конаков. Я повернувся до моєї матері самостійно. . . ?
...
«Сучасний димовидалення диму був організований, командуванням колишнього командира торпедо човнового дивізіону, лейтенант-Капітан Олександр Богданов. Дівчата, переважно з вторинною технічною освітою або після першого року інституту. Наше завдання полягає у захисті суден, щоб покрити їх димом. Починати оболонку, моряки чекають: "Я б скоріше дівчата вішали дим." Він спокійний з ним. Вони поїхали в автомобілі з спеціальною сумішшю, і в цей час приховали в бомбосховище. Ми, як кажуть, що вони полюбили себе. Німці вийшли на екран диму. . . ?
«Ми розповіли, щоб носити всі військові речі, і я був п'ятдесят метрів. Я отримав в мої штани і дівчата, доки не прив'язував мене. й
...
«Для того, як він чує ... До останнього часу ви не сказали, ні, ні, ні, ні. Поцікавити його, послухати його: що ви, що ви? Він вже мертвий, очі на стелю, і я занурю щось інше до нього. Пробити Прізвища в даний час стираються, пішли з пам'яті, і залишаються особи.
...
«У нас є медсестра, що в'язниця ...» Через день, коли ми переглянули, що с., були мертві коні, мотоцикли, бронетранспортери всюди. Вони знайшли її: очі оголені, груди вирізати... Вона була поставлена на... Фрост, і це білий і білий, і волосся все сірий. Вона була дев'ятнадцять років. На її рюкзаку ми знайшли листи з дому та каучуку зеленої птиці. Дитяча іграшка. . . ?
...
«Ат Севск німці атакували нас сім-ти вісім разів на день. І я здійснила поранення зброї, що день. Останній, і його рука повністю зламана. Вішування на шматки... На вен... Все в крові Важко відрізати руку на бинт. Немає іншого способу. Я не маю ножа або ножиці. Сумка відмовляється від своєї сторони і випав. Що робити? І я кинув зуби на це м'якоть. Gnawed, пов'язаний... Я знаходився і поранився людина каже: «Дуже, сестра». Я знову борюся. Важко. . ?
«Все через війну я бажав, що ноги не болять. Я мав красиві ноги. Людина що? Він не так страшний, якщо він втратив ноги. Він герой будь-яким чином. Зали Жінка буде боляче, тому її доля буде вирішена. Долина жінки. . . ?
...
«Мені кладуть вогонь на зупинці, висихають вошей, висихають. Де ми? Ми будемо працювати на будь-якому притулку. У мене був в'язаний светр, тому вошва сіла на кожен міліметр, в кожну петлю. Дивитися, якщо це нудотно. У мене є голова, плаття, pubic ... У мене є всі.
...
«Під макіяжом Макіївка, на Донбасі поранено, поранено в стегні. Там є шматочок, як галька сидить там. Я відчуваю кров, кладаю індивідуальний пакет. І я тримую бігу, зв'язую. Бачити на будь-кому, щоб сказати, поранити дівчину, і де - в бутонах. У бат. На шістнадцятому скаже, що будь-кому. Несподівано зізнатись. Добре, що я побіг, пов'язаний до тих пір, поки я вийшов з втрати крові. Чоботи повні. . . ?
Я запитав:
- Коли у вас є інфаркт?
до Який інфаркт?
- Ваше серце страшно.
І ці рубці, очевидно, від війни. Ви перейдете на ціль, ви струшуєте. Все тіло покривається треморами, тому що є вогонь нижче: бійці стріляти, антиповітряні гармати стріляти. Вже вночі. За час, коли ми спробували відправити завдання вдень, але відразу відмовилися від цієї ідеї. Наша "По-2" була знята з кулемета. Ми зробили до дванадцяти рейсів ніч. Я бачив знаменитий пілот Покришкіна, коли він прийшов з бойового польоту. Він був жорстким людиною, не двадцять років або двадцять років, як нам: поки літак був заправлений, технік встигнути взяти сорочку і відірвати його. Він звучав у дощі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви вийшли, і ви не можете навіть виходити з кабіни, вони витягали нас. Вони не могли перевозити таблетку, їх витягують на землю. й
«Ми шукали... Ми не хотіли б сказати, "А, ці жінки!" І ми постаралися, ніж чоловіки, нам все ще довелося довести, що нам не гірше чоловіків. І за довгий час ми мали подразне ставлення: «Такі жінки будуть боротися». . . "
Три рази поранилися і три рази прикручуються. Війна, яка мріяла про те, що: хто поверне додому, хто піде до Берліна, і я мав одну річ на розумі: жити до дня народження, щоб я був вісімнадцять років. З якоїсь причини я боївся вмирати швидше, навіть жити восьмому. Я прогулявся в брюках, в шапці завжди ламається, бо ви завжди будете красти на колінах, і навіть під вагою поранених. Я не міг би вірити, що це можливо, щоб потрапити на землю, замість того, щоб кинути. Це була мрія! «Що таке підліток?» Що ви тримаєте його? Він повинен бути відправлений на навчання.
Ми були щасливі, коли ми виїхали з води, щоб мити наше волосся. Коли вони довгий, вони виглядали на м'яку траву. Tore її і її ноги... Ну, ви знаєте, трава змивається... Ми мали свої особливості, дівчата. Армій не думав про це... Наші ноги були зеленими... Ну, якщо сержант був літня людина і розумів все, не взяв зайву білизну з сумки, і якщо молодий, він обов'язково викине надлишок. А скільки більше для дівчат, які мають змінити одяг двічі на день. Ми взяли наші рукави з нижньої сорочки, і були тільки два з них. Це тільки чотири рукави ... й
, Україна
«Коме на». Людина двохсот дівчаток, і за чоловіка двох сотень чоловіків. Це гаряча. Літо. Трикутний марш, тридцять кілометрів. Тепло дикий ... І після того, як ми маємо червоні плями в піску. Доріжки червоні ... Ну, ці речі ... Як сховатися? Продавці не помітили нічого. Не подивіться на ноги. Штани висушують на нас, як вони були зроблені зі скла. Вирізати його. У нас є рани і запах крові. Ми не дали нічого. Ми спостерігали, коли солдати повісять свої сорочки на кущах. Пара вели... Тоді вони сміхалися і сказали: «Дякую вам одяг». Дівчата взяли нас. Ватти і пов'язки для поранених були недостатньо. Не так... Жіночий нижню білизну, можливо, тільки через два роки. У чоловічій нижню білизну пішли і футболки ... Приходьте на... Чоботи! Моя ніжка обсмажена, теж. Приходьте Пороми чекають переправи. Ми отримали до переправи, а потім почали бомбардувати нас. Бомби страшні, чоловіки - хто приховує де? Ім'я І ми не чуємо бомбардування, ми не хочемо бомбардувати, ми досить в річці. До води. Вода! Вода! І вони сіли до тих пір, поки вони замочували. Під капотами... Ось це. Шам було гірше смерті. І загинув кілька дівчат у воді. . . ?
«Останнє ми отримали призначення. Вони привели мене до моєї ложці... Паяльники дивляться: хто не зламаний, хто навіть злий, а інший так тягне свої плечі – все зрозуміло відразу. Коли командир батальйону уявляв, що для вас був новий командир локону, всі відразу ж подрібнили: "Woo-oo-oo-oo-oo-oo ...." Один парний: "Уг!" І через рік, коли я був присуджений наказ Червоної зірки, ці ж хлопці, які пережили мене в мій дует. Я пишаю мене.
Вони походять на прискорену місію. Погода була теплою, ми прогуляємось злегка. Коли позиції довгастих артилерійців почали проходити, раптово стрибали з траншеї і витіснялися: "Айра!" Мар Я підняла голову і шукав небо для «Рама». Я не виявляє жодного літака. Тексти пісень, а це означає: Це тихий, немає звуку. Яка рамка? Один з моїх сапперів запитав про дозвіл на розрив. Я бачу, що він головоломить, і ламав його. Я не мав часу думати про що-небудь, як артилерійський шаут: «Клапкування, наші збиті!» Інша артилерія стрибала з траншеї і об'єднала наш саппер. Моя ложка, без мислення двічі, кинули проби, шахтні детектори, мішки і кидаються на допомогу. Була боротьба. Я не можу дізнатися, що сталося? Чому клаптиця в бій? Кожна хвилина підраховує, і є такі мес. Я даю команду: "Платун, отримай в лінії!" Не звертайте увагу на мене. Тоді я захопив гармату і знімав в повітрі. Офіціанти стрибали з дупу. В той час як всі заспокійливі, він довгий час взяв. капітан підійшов бордю і попросив, "Чому заслуги?" Про це Його очі були округлі, він був навіть плутати. Тоді я сказав: "Що сталося тут?" Я не можу відповісти, бо я не знаю причину. Тоді я вийшов і сказав йому, як це було. Ось як я дізнався, що "рам" був, що образ він був для жінки. Хтось хтори. Передня лінія вилучення
Ви запитуєте про любов? Я не боїться сказати правду... Я був стор., яка стоїть на "похідному полі дружини". Дружина на війну. Два. Нелегальні. Перший командир батальйону... Я не люблю його. Він був хорошим чоловіком, але не любив його. І пішов до нього в дупу через кілька місяців. Де йти? Краще жити один чоловік, ніж боятися всіх. У битві не було страшним, як після бою, особливо коли решта, за реформацію відійде. Як вони стріляти, вогонь, вони називають, "Сестра!" Сестра! і після бою, кожен буде дивитися над вами. Ви не можете виходити з дупу в ніч... Чи розповідають вам інші дівчата? Я думаю. Не вдалося. Про нас І це було все... Але це не говорить про ... Не прийнято ... Ноп. І, наприклад, в батальйоні була одна жінка, мешкала в загальному дворі. Разом з чоловіками. Вони подарували мені місце, але що окреме місце це, вся дуга - шість метрів. Я кинувся в ніч від того, що я хвилював руки, то я дам одну щоку, руку, потім інший. Я був поранений, пішов в стаціонару і загинув руки. «Що ви робите?» Хто ви не знаєте? ?
...
"Ми поховали його... Він лежав на наметі клоака, він був лише вбитий. Німці вистріляють на нас. Ми повинні швидко заглибитися... Зараз... Вони знайшли старий дворик, вибрали той, що стояв далеко від старого дуба дерева. Найбільший. Побачити... Я намагався пам'ятати, що я можу повернутися і знайти це місце. Тут с. закінчується, є вик... Але як ти пам'ятаєш? Як пам'ятати, що одна береза вже горить перед очима? Began, щоб сказати... Повідомляємо мені: «Ви перший!» Я розумію. Що? Про любов Хто знає. Подумав: можливо, він знав занадто? Про нас Він лежить... Тепер він буде опущений в грунт ... Вони будуть. Обкладинка з піском ... Але я був так здивований про ідею, що може він знав занадто. Що мені сподобалося? Так він живий, і він збирається розповісти мені щось. Я пам'ятаю, коли він дав мені німецький шоколад на Новий рік. Я не їсти його протягом місяця, Я переніс його в кишеню. Я пам'ятаю все життя. Цей момент... Бомби літають... Тексти пісень, а це означає: Він Lying на cloak-tent ... Цей момент... І я щасливий... Стійка і посмішка до себе. Божевільний. Я радий, що він може знати про свою любов. Він прийшов і поцікавив його. Я ніколи не поцікавив чоловіка до. Це був перший. . . ?
, Україна
«Як наша країна зустрілася з нами? Я не можу... Занадто років після того, як мій щік все ще горить. Чоловіки німі та жінки... Ми знаємо, що ти зробив! Молодих людей привертали до наших хлопців. Передня лінія б ... Військові укуси. Вимкнено в будь-який спосіб... Російський словник багатий ... Хлопець з танців їде мене, я раптом відчуваю себе поганим, мій серце збирається отримати німень. Я збираюся, я збираюся, я збираюся. «Що не так?» - Ніщо. Танці. І це мої дві рани. Це війна ... Ви повинні вчитися бути ніжними. Щоб бути слабкими і крихкими, а ноги в черевики були зведені - розмір фортеця. Це незвичайне для когось, щоб захопити мене. Я хочу бути відповідальним за себе. Я чекав солодких слів, але не розумів їх. Діти. На фронті серед чоловіків - сильний російський килимок. Я використовую для цього. У бібліотеці: Читати поезії. Читати Єсеніна.
"Ноги відсутні... Ніжки відрізати Вони рятувальні мене в лісах. Операція під найбільш примітивними умовами. Вони кладуть їх на стіл, щоб працювати, і навіть не було йоду, вони побачили ноги простим пилкою, обидві ніжки ... Поставте на стіл і немає йоду. Шість кілометрів до іншої частини Немає наркозу. Без... Замість знеболювання це пляшка місячних. Немає нічого, крім звичайної пилки. Карпентрі ... У мене був хірург, він не мав ніжок, він розмовлявся про мене, це були інші лікарі, які сказали: "Я лука до неї." Я не бачив їх. Він не буде. Я... Я використовую для того, щоб бути міцним у людей. . . ?
...
Я побіг на машині і відкрив двері:
Комраде Генеральне, на замовлення...
Хеард:
- Стійка вниз.
Розтягувати увагу. Загалом не повертався до мене, але через скло автомобіля він виглядає на дорозі. Він нервовий і часто виглядає на своєму годиннику. Я стоячи. Він звертається до свого замовлення:
до Де командира саппера?
Я спробував знову звітувати:
- Комрад Генеральний ...
Він нарешті перетворився на мене і загинув мене:
- Мені потрібно пекти!
Я розумів і майже сміється. Потім його замовляли спочатку:
- Генеральний комрад, можливо, вона є командиром саперів?
У мене з'явився загальний зірочок.
- Хто ти?
Командир сапперової пластини, Генеральний Комрад.
- Чи є ти командир platoon?
до Це право, Комрад Генеральний!
- Чи працює ваша бомба?
до Це право, Комрад Генеральний!
до Добре зроблено, загальний, загальний.
Він вийшов з машини, пройшовши кілька кроків вперед, потім прийшов назад до мене. Він стояв там, вимірявши очі. І до його замовлення:
- Побачити це?
«Мій чоловік був маминістом і я був обробником. Ми провели чотири роки в лікарні, і наш син був з нами. Він навіть не бачив кота вся війна. Коли він зловив кота біля Києва, наша екіпаж була жахливо бомбована, п'ять літаків летять, і він захопив її: Кисанка солодка, я радий я бачив тебе. Я не бачу всіх, добре, сидіти зі мною. Нехай мені поцілунить тебе. Дитина Дитина повинна мати все, як дитина. Він впав дупа і сказав: «Моммі, у нас є кот.» У нас є справжній будинок.
Тексти пісень, а це означає: Полювання на траві... Наш дзвінок Вона вмирає - куля вдарила їй серце. У цей час клин кранів летять над нами. Всі підняли голову до неба і вона відкриває очі. Вона сказала: "Чому сором'язлива, дівчинки." Тоді вона кинула і посміхалася, “Дівчинки, я збираюся померти?” У цей час наш постман, наш Клава, працює, шаути: "Не гине!" Не вмирає! У вас є лист з дому. вона не закриває очі, вона чекає. Наш клава сати поруч з нею, роздрукувати конверт. Лист від моєї мами: «Моя дорога, улюблена дочка...» Він сказав: "Це диво." Дивитися! Вона живе всупереч всім законам медицини. Завершено читання листа... Тільки тоді вона закриває очі.
...
Я залишився з ним в один день, другий і вирішив: «Ойдіть в штаб і звіт». Проживаю тут. Він пішов на перевагу, і я не дихає: добре, як кажуть, що на двадцять чотири годину її ноги пішли? Ось передній, ви знаєте. І всі раптові я бачу владу переходять в дупу: генерал, полковник. Хтось каже hello. І, звичайно, ми сіли в дупу, відверті, і кожен сказав своє слово, що його дружина знайшла чоловіка в траншеї, вона є справжньою дружиною, є документи. Вона така жінка! Давайте мені бачити жінку, як це! Вони сказали ці слова, вони всі криті. Я пам'ятаю, що ніч все життя. Що ще я пішов? Пройшов як медсестра. Я пішов з ним. Він потрапив в міномет, побачив він. Я думаю, що мертвих або поранених? Я бігу там, і хіти міномету, і командир шаутів: “Чи ви збираєтеся, ти погана жінка!” Вирощування - живий ... Живий!
«Дві роки тому наш керівник персоналу, Іван Гринько відвідав мене. Довгий відступ. Я сиджу на одному столі. Я запечені пиріжки теж. Вони говорять про чоловіка і пам'ятають... Про нас Я люблю, "Хонор, розмова, повага". І дівчата майже всі. Незрівняні. Вони живуть в комунальних квартирах. Хто взяв на себе вічність? Захищені? Де ви пішли після війни? Твитнуть У слово, святковий настрій зіпсував їх ... Головний персонал, який знаходиться на вашому місці. “Показати мені,” він загинув його кулак на столі, “хто болить тебе.” Просто покажіть мені! Він сказав: «Я не можу сказати нічого, але сльози. й
...
Я пішов до Берліна з армією. Повернулася до свого села з двома замовленнями полум'я та медалі. Я жив три дні, і в четвертому день маму піднімає мене з ліжка і каже: «Дочка, я зробив вас вузликом». Відправити Відправити У вас є дві молодші сестри, які ростуть. Хто забере їх? Всім відомо, що ви були на фронті протягом чотирьох років, з чоловіками. Не торкайтеся душі. Написати іншим про мої нагороди.
...
«Під Сталінградом ... Я перетягував дві поранені. Я перетягую один, залиште один, потім інший. І так я тягнути їх в свою чергу, тому що дуже тяжко рано, вони не можуть бути лівими, як простіше пояснити, мають високі ноги, вони кровоточивість. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І раптом, як я відкинувся від бою, було менше диму, і раптом я знайшов себе драгуючи одну з наших танкерів і одного німецького. Я був тероризований, що наші померли, і я збережу німецьку. Я був в паніці... Там, в димі, не розуміли... Я бачу чоловіка вмирає, чоловік кричущий. Аах! Вони не горять, чорні. Тем. А потім я бачив: хтось інший замок, хтось інший годинник, все інше. Ця форма пошкоджена. Що? «Повернутися до німецької або ні? Я знав, чи пішов він, він скоро загинув. Від втрати крові... І кинувся після нього. Я тримав перетягування їх як... Сталінград. Найгірша боротьба. Найпопулярніші Ви мій діамант ... Не може бути сердечка для поцілунки і серця для любові. Люди мають одну річ.
«Війна перегортає, і вони не захилені. Ось моя дружина. вона розумна жінка, і вона не лікує військових дівчат. Подумав, що вони пішли на війну для костюмів, що у кожного є романтики. Хоча, насправді, у нас є щира розмова, це було часто чесний дівчата. Чистий. Але після війни... Після грязі після вошей, після смерті... Я хотів щось гарне. Яскравий. Красиві жінки ... У мене був друг, який був коханий на передній стороні гарною дівчиною. Медсестра. Але він не здивував її, демобілізував, і знайшов ще один, більш чарівний. І він нещастя з дружиною. Зараз вона запам'ятовує свою військову любов, вона буде її другом. І після того, як він не хоче марувати її, бо протягом чотирьох років він побачив її тільки в застібках і чоловічій куртки. Ми намагалися забути війну. І вони забули своїх дівчат теж. . . ?
...
«Мій друг... Я не скажу вам свою назву, я буду відхилений. Військовий... Три постріли. Війна закінчилася і вступила в медичну школу. Вона не знайшла своїх родичів, всі померли. Вона була в жахливій бідності, миття в'їздів вночі, щоб годувати себе. Але ніхто не визнав, що відключена війна і має переваги, всі документи рвані. Я сказав: "Чому ви порушили?" Вона cries, “Чому б мене маррі?” «Я кажу, я зробив право». «Я буду використовувати ці папери зараз». Я хворий. Чи можна ви уявити? Випічка.
...
Ми пішли в Кінешму, це Іваново-Франківськ, до батьків. Я був героїном, я ніколи не думав, що ви можете зустріти передню дівчину, як це. Ми доглянули багато, ми врятували мами дітей, дружини чоловіка. І раптом... Я визнав, чую боляче слово. До цього, крім «мійської сестри», «мої дорогий сестра», я не чув нічого іншого. «Чому ти маррі?» На фронті... У вас є дві молодші сестри. Хто забере їх зараз? І тепер, коли я думаю про це, хочу ставити. Уявіть: Я приніс запис, я любив його дуже багато. У вас є такі слова: і ви маєте право ходити в наймодніші взуття. Про передню дівчину. Я поставив її, старша сестра прийшла і зламала її перед мною, кажучи, що у вас немає прав. Вони знищили всі мої передові фотографії. Достатньо для нас передніх дівчат. Після війни у нас була ще одна війна. Також страшні. Якось чоловіки покинули нас. Немає кришки. Він був різним на фронті. й
«Це було тоді, що ми отримали честь, тридцять років пізніше...» Запрошення на зустрічі... Спочатку ми не отримали ніяких винагород. Чоловіки, жінки Чоловіки є векторами, героями, костюмами, у них була війна, і вони виглядали на нас з абсолютно різними очима. Дуже різні. У мене є, я кажу вам, забрав перемогу. Переможці не поділилися. І було боляче... Я не розумію. . . ?
...
Перший Медаль для... Початок боротьби. Вогнетривкий. Паяльники лежать. Команда Для Батьківщини! Команда знову, вниз знову. Я відчував мій капелюх, щоб я міг бачити дівчину стоячи. І всі вони стояв, і ми пішли в бій. . . ?