По дорозі, тому що ми завжди можемо переходити на фольгу.

Драйвер таксі є однією з тих професій, які розглядаються переважно чоловіком. У сервісі таксі, де працює Мінська жінка Алеся Саланович протягом шести років, жінки складають лише близько трьох відсотків загальної кількості водіїв. Чому так мало хто з них, що складнощі такої роботи для жінки, і які несподівані ситуації нам довелося зіткнутися протягом багатьох років роботи в таксі.

Як поліцейські поліції стають водіями таксі

Я прийшов з Мінська, але я жив майже всі мої дорослі життя в Якутії, де я служив в поліції (була сержант). Я повернувся тут 12 років тому і, звичайно, почав шукати роботу. Я не хочу знову покласти на форму, і все ще дав присягу до іншої країни. Я економіст, але під час навчання я зрозумів, що це не шахта. Я творчу людину: Я граю гітару, писати вірші та пісні, любовне спілкування та нові враження. Тому я не хочу, щоб перейти на папір на всіх.

Але в іноземному місті, знайти хорошу роботу проблематично: спочатку я працював на ринку і в агентствах нерухомості. А потім моя сестра побачила оголошення в газеті, що вони хотіли створити жіночу послугу таксі в Мінську і вони потрібні дівчатам драйвери. Відразу я відмовляв цю ідею, думав: «Чому я, і де таксі?!», і вона була страшна якось – пасажири можуть бути різними! Але потім я судив мудро: Я дуже люблю людей - мені потрібно спробувати. Я був в таксі протягом шести років.

Чи сумісні таксі та жінки?

«Так, у Білорусі немає багато водіїв. У Мінську вони більш поширені, і в провінції вони буквально кілька. Коли я їздию по місту і побачила інший водій таксі, навіть незнайомець і від іншої служби, я завжди вітаю її як сім'ї.

Багато пасажирів говорять про те, що у нас є кілька водіїв, які не мають чистого сервісу. Так як батьки, наприклад, психологічно простіше і простіше відправляти молоді діти з жінками, і в цілому багато дівчат бояться сидіти, особливо ввечері або вночі, в машині до незнайомця, нехай водій таксі. Вони зручні з жінками.

Але особливий приплив жінок, готовий сидіти за кермом таксі, ніколи не спостерігали. Перший, стереотипи. І по-друге, це ще досить складна робота. Коли виникають технічні питання (змінити колесо або видалити акумулятор для заміни лампочки в «кіліях», так як необхідно в моєму автомобілі) – чоловіки, звичайно, набагато простіше боротися з цим. Ви також психологічно вичерпані. Тут ви стоячи в дорожніх джемах, коли ви пізнішуєте за викликом, і розпаду трафіку в Мінську, і п'яні пасажири ...

На відміну від чоловіків, жінки дуже мало вільного часу, особливо для сну. Хто? Він вийшов, і пішов на роботу. І до мене: мити голову і класти, зробити, варити їжу для дому, складати гілочки, очищати, бігти до магазинів ... Але це не просто драйвери таксі, і як працює світ.

Але ми, на дорогах, що ми завжди можемо переходити на фольгу і зробити великі невинні очі. Добре, вони скручать ваш храм - головне не забути волосся в світлій колір! « » » » » » » » » » » » » »

Відгуки пасажирів

«Для жінки, що їздить на таксі ще не дуже часто. Реакції різні, іноді діаметрично протилежні. Хтось починає сміятися, хтось відразу ж довіряє, а хтось, навпаки, непомітно закріплює всі пояси і тримає рукоятку на двері, але розслабляє по дорозі. Поки я відмовився сидіти. Але, з іншого боку, служба «суберний драйвер» не тільки довіряв мене, щоб приїхати на охолодження нових автомобілів.

На автомобілі сказав: «Ох, охолоджувати: і машину, і жінка відразу – все включено!» Але я відрізав такі жарти в корені.

Розклад і заробіток

Що мені подобається про таксі більш-менш вільний графік. Що таке, що я не потрібно отримувати щодня на тривожний годинник строго на 5 ранку (хоча це часто буває, тому що вранці ви можете заробити більше). Але в цілому я прийшов до роботи, коли я комфортний: Я походжу до лікаря, механіки і написати. Я господаря свого часу. Я зазвичай працює на 8-10 годин. Я можу зробити чотири, якщо я не відчуваю себе добре, наприклад, або мені потрібна десь. Вони не запобіжні для неї, але ви не повинні перевозитися з «безкоштовним графіком», оскільки це не займе багато часу, щоб залишитися з порожнім гаманець.

Коли немає дзвінків, ви можете легко читати, сидіти в Інтернеті, спілкуватися з драйверами друзів-taxi в Інтернеті, і ми також використовуємо цей час, щоб блукати навколо «музей», оскільки ми називаємо їх: Музей Хіппо, Музей Корона тощо.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. А ремонт автомобіля робить хороші гроші. Станція плюс, інші платежі... І особливо після останнього кризу з різким збільшенням тарифу і вартості палива, і навіть величезною кількістю водіїв таксі навколо і важкого відведення тарифу.

В середньому я проїздю 100-200 кілометрів на зсув. Поїздка може бути 6-10, і може йти до 18. До Бреста і Москви можна доїхати. Найпопулярніші дні, як правило, п'ятниця (особливо вечірні) і вихідні, а також перший день відпочинку і днів, коли «зручні» погодні умови, тобто душові кабіни або снігопади.

Про форму одягу та небезпеки, які слідують водію таксі

Я ніколи не носила спідниці і сукні для роботи, тільки штани, навіть в гарячій погоди. Ви не повинні носити нічого провокативного або провокативного. Немає дорогих ювелірних виробів можна видалити. Чоловічий драйвер таксі ніколи не зношує зв'язки, і якщо вони вводять уніформи для водіїв таксі (повідомляються чутки), ми сподіваємось, що вони будуть виконуватися без них. Дуже легко заплутати водія з краваткою. Таким чином, водії таксі обов'язково встановили себе високу спину на сидіння, і намагаються вигинати до рульового колеса якомога більше, якщо пасажир запиниться.

Більше атак, ніж ми хотіли б. Я знаю з декількох випадків, коли драйвери були заплутані своїми руками, заплутані з нозою, щоб вкрасти автомобіль або викрадення грошей. Поставили зубний пістолет на голову (але в цій ситуації немає часу думати, реально або ні), ніж був поставлений на боці.

Дуже часто, все це відбувається пізно ввечері або вночі – потім багато п'яти і божевільних людей забираються в таксі. Ось чому я не працює вночі, і мій хлопець проти нього. Він завжди хвилює мене, кожен день він супроводжує мене працювати з словами: «Докладно!» Але не означає самозахисту, крім посмішки, я не їздию на інший і сидю за короткий час.

Я маю лише одну ситуацію, де я був дуже страшним. Дві хлопці сидять з мене, очевидно, на наркотики, з дуже дивними обличчями. І один з них весь шлях, який я проданий на мене: «Повільний!!!», хоча швидкість була майже 10 км / год. Я соромлюся, щоб отримати там швидше і залишитися живим. Я не хочу взяти гроші з них, я просто хотів би взяти ноги. Але другий, більш адекватний, пробіг після автомобіля і прокинув мене в вікно.

У Мінську загинув молодий водій таксі. Колеги вирушили до суду щодня. Він був тільки сестра, і ми любили групу підтримки. У останній день телебачення привабили, колону подали до суду, лист було написано з клопотанням за найвищий захід.

Водій таксі не є пілотом, він просто навчається.

«Час водій таксі прибути на місце, щоб підібрати пасажира між собою і сім хвилин. Якщо це просто час джемів трафіку або сайту, наприклад, викопувати, то буває, що 9, і максимум 11 хвилин. Часті питання, як я знайшов адресу.

У всіх випадках, коли вам необхідно пройти терміново. І якщо ви затримаєте, нехай пасажиру вниз, він впливає на репутацію сервісу, і кожна скарга записується в особистому файлі водія таксі. І є послуги, де водії затримку або деякі незадоволення пасажира на шляху підвішуються з поїздок протягом трьох годин. й

Секрети спілкування з пасажирами «підготовка»

Я зазвичай спробуйте не п'яти або жорстоких пасажирів спочатку. Але якщо це сталося, це не подорожі, то це круто. Перш за все, вони люблять знайти несправність з мною, не порушуючи правила. Як, вони завжди перетворюються тут, тому що це подвійний твердий! Ви починаєте пояснювати, що мої права важливіше, і вони п'яні, вони мають емоції.

Якщо виникають будь-які ситуації з неадекватною поведінкою на шляху, я починаю машину «попередня» від провулка до провулку – вона діє. Вони думають, «Дуже, що хістерія!» І в цілому, легше заспокоїти чоловіків: ви нечіте пару разів або залиште машину - сидите тихіше, ніж вода, нижче трави. Важко з п'яними жінками. Ви не можете жити в них – це незручний (особливо якщо вони є жінками віком матері), то ви зателефонуєте їм – він працює точно протилежними, маневреними автомобілями, які також барабанні. Спокійний тонус і спроби не працювати для всіх. Як правило, я просто тримаю тихого, не відповідав нічого, отримайте місце і майже хрещення, що це над.

Я пам'ятаю випадок, коли кривавий хлопець (нап'ясний, захоплений себе один раз) три авто таксі не хочу взяти. Дівчина була з ним - всі нерви. Ну, я шкода. Вони кладуть поліетилен в салоні, який був знайдений в багажнику, і взяли їх з Воронянського до БСМП.

р.

Податковий кодекс честь, знаки та традиції

«Ми маємо власний код честі, він був розроблений протягом багатьох років: ми ніколи не підбираємо пасажира, який не є нашими і в стоянці, ми завжди стояти в кінці черг.

Коли було вибух у Мінському метро та ургані з затопленими вулицями, багато водіїв таксі взяли жертви та ті, хто не міг потрапити додому безкоштовно. Хоча були ті, хто, навпаки, в таких екстремальних ситуаціях, необґрунтовані ціни, необхватно, готівку в чужому домі. Але все залежить від особи.

Багато водіїв таксі мають правило не приймати гроші від літніх людей. Після того, як посидіти з мене три пенсіонери: бабуся, дід і великий Я не вірю мене, коли я сказав в кінці поїздки, що я не буду брати гроші. Вони попросили мене взяти половину. А потім вони назвали послугу таксі, написав подяку мені. Ще один бабуся назвав таксі, щоб дістатися до лікарні. І я сказав, що не потрібно ніяких грошей. Моя бабуся була дуже переміщена цим: "Ви дали мені такий хороший подарунок, перш ніж ви померли..."

Що стосується знаків, то вони різні. Хтось вважає, що якщо перший пасажир у зсуві отримує скандальний, то весь день буде невдалим. Хто знає, коли перша поїздка погана. «Дякуемо!» й

Таксі дружби

Ми дуже доброзичливі. Ми постійно організуємо деякі зустрічі, душевні та веселі, подорожі до природи з наметами та барбекю. Вже вдруге, коли один з наших хлопців одружився і попросив нас організувати автокад таксі на весілля. Він був незвичайним. Хлопці їдуть на риболовлі разом, хтось в Криму і Єгипті, в бані, в кафе, в піцерії.

Після того, як з Мінська, Гродно, Соліганорськ був ралі. З'явився автокад 25 автомобілів десь. Ми поїхали по місту, підібрали до несподіваних людей, фотографували біля Національної бібліотеки та виїхали з міста з ночівлею. Так ми можемо відпочивати!

І ми маємо власний веб-сайт – «Таксі та маршрути таксі Білорусі». Це так сталося, що я зробив це випадково, не дійсно розуміння нічого, але я мав вчитися... Я люблю це, тому я сподіваюся, що я буду продовжувати будувати сайти. На сайті таксі зареєстровано понад 11 тис. користувачів. На форумі ми спілкуємося багато, обговорюємо деякі з наших власних, професійних, ділових і проблем, і День народження сайту для нас стала ще однією причиною зустрічі і відсвяткувати щось. Як ми живемо!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное