"Бой, звідти тут." Шановні друзі!

Ви коли-небудь побачили дорослий пасажир, який витягне рюкзак з іншого дорослого пасажира на громадському транспорті? Важко. Але діти болять багато.

Поки дитина ще невелика, ставлення інших до нього частіше нейтрально і приголомшливо. Уси-пусти, що чудовий малюк, взяти цукерки. Якщо він робить багато шуму або ґрунтів, ваш біле пальто з його взуттям, скарга швидше за все, буде спрямована на батьківщину, який буде одночасно скакати і захищати.

Але чим старша дитина стає, тим складніше вона повинна бути: він здається впадати в сіру зону - не зовсім дитина (на очах суспільства, по суті, дитина), але ще не доросла.

І при цьому малюки завжди можуть сховатися від широкого батьківського спини, старших дітей все частіше приходять в нашу ворожу світ. А потім один день дивний злий дядько раптом витягує свій рюкзак з автобуса. Чи правильно виховали батьки?

Діти і підлітки – це маленька підгузка. Ми ще не вирощуємо. Ні. Не вдалося. Не працює. Вони не постраждали від реальних прав і поваги.

Дітям і підлітками є дефранцузькі істоти, які розсипаються всім, починаючи з вчителів в школі і закінчуючи деякими незнайомцями в тролейбусах. Тим не менш, якщо вони самотні, без батьків, і для них немає ніхто.

Я нещодавно прочитав дискусію, яка тривала майже на тиждень: історія просто в стилі «бой, звідси.» На літньому фестивалі в парку жінка полонила хлопчика дванадцять років і молодша сестра з холу, бо їхні батьки не були поруч, і вона захопила, щоб зробити свою сім'ю більш комфортним. Суть обговорення, що дорослі все ще повинні дати.

Так, старші повинні врожайність - навчають нас від діаперів. Але в житті не все і не завжди так категорично і не діляться на чорно-білу. Є багато відтінків і нюансів. Ось студент повертається з школи, наприклад, має дуже заспокійливий шлунок, або при фізичному навчанні він витягнув ногу, або просто втомився. Але він буде підбиратися, тільки тому що дати шлях до старшого, ви негарантуєте дитину!

- Ти молодий. Ваші ноги не впадуть.

- Мал. Ви будете.

- Отримай рюкзак.

до Зайдіть мені квиток, хлопець.

І це також обов'язкова похода.

- З якоїсь причини завжди з подразненням порушують підліток в громадському транспорті.

Формування поваги для дорослих результатів у страхуванні їх перед виведенням мови. Діти сім-десятниці-чотирнадцяти років не можуть спілкуватися з дорослими на рівних підстанціях, не можна повністю пояснити, не можна побороти назад.

Якщо десять років дитина без дорослого, то її можна обійтися і відштовхуватися. І якщо він знаходить відвагу захищати свої права ввічливо, то з якоїсь причини він автоматично буде прирівняно з грубістю.

- Я бачу, але ви були насправді за мною, мій дитина сказав міцно до чоловіка, який відштовхував його назад в лінії, щоб зважити плоди.

до Як ви підняли дитину так багато, щоб він побажався до дорослих, людина спустошила мене, коли я прийшов до спокою.

Ой так, це право мовчати, щоб закінчити, чекати, поки всі дорослі закінчилися робити свої важливі речі.

Буває в клініках. Дитина йде без батьків, просто сидить на бокових лініях і навіть не даже запитати, хто він буде після. Він сидить на години. З гладіолуса. До деяких компасіонатних поміток і інтервенів.

- Дівчата, ви одні? Тоді ви будете дотримуватися мене.

Багато батьків відправляють своїх дітей до клініки з тривалою чергою і віковими показами, які для кого, хто на записі, хто на хворому залишку, хто тільки просить, і хто тільки відвертає, як танк, точно щоб допомогти йому виростити і стати незалежним. Але в той же час вони не навчають, як поводитися, як поспілкуватися з родами, як поломітно об'єкт, як захистити себе і, головне, як не боятися.

Щоб навчити дитину поважати не тільки іншим, але і себе. І ввічливо захист ваших прав не грубо. Тому що завжди буде хтось міцний, більш жарозний і більш переконливий. Хто буде радісно і без стипендії натиснути нас на фон заради своїх інтересів, і в потрібний момент нам необхідно чітко сказати: шкода, але ви за мною. Тому, як ми привели, що, жили за сорок років, ми боїмося сказати слово і тільки зараз навчимося захищати свої права.

Цікаво: Виготовляючи пологу дитини не тільки про хороші способи.

Аліса Міллер: Moralization приймає дітей з правої доріжки

Величезна кількість матеріалів присвячена тому, як навчити дитину поважати старших людей і як його оцінити роботу інших. Тому що дитина «використає продукти чужої праці», і він нічого не схожий на себе, право?

Так, рюкзаки в громадському транспорті будуть приємно знімати. Але чому ми думаємо, що маємо право взяти їх від інших дітей?

Почнемо з дорослими.

Автор: Анастасія Шуньто

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Picture: леді.tut.by/news/relationship/517078.html