"Ви не наш син!" - про тих, хто приніс до "благотовного"

Коли я був школярем 20 років тому (молодий і недосвідчений), я чітко визначили дві категорії батьків, які прийшли до школи. Зрозуміло, що закликають батьків до школи, щоб похвалити своїх дітей не прийнято 20 років тому. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це не прийнято зараз, але це пітливість.

Але навіть тих, хто був покликаний говорити про підробку або перерослих дітей, діяли по-різному. Знаходилися ті, хто послухав сердитися вчителя з страждаючим обличчям, шукаючи дитину з виразом «Що можна?» Вони були більш мовними, і в кінці вони сказали, "Ми з'ясуємо його." І вони їдуть з дитиною, досить емоційно, на шляху.

Але найчастіше, 20 років тому батьки скажуть такі речі, "Я не знаю, хто він?" Все в нашій сім'ї є нормальним, і це є подвійним. Або, «Що робити з ним? Я вже закінчив свої дослідження – і в армії, вони зроблять чоловіка з нього. Або ж, "Ми не знаємо, що робити з ним взагалі." Він не хоче навчати хімію, не хоче йти до ветеринарної школи. Вона читає книги і йде до літературного інституту. Це не наша кров, ми всі працювали своїми руками і не з язиком гриль!

У першому випадку дитина визнана батьками як «хто». Це те, що стоїть за своїми словами: "Це наша дитина, він є членом нашої сім'ї, його проблема є частиною нашої проблеми. Якщо він народився в нашій сім'ї, то його проблема також має зробити з цілою родиною. й Немає відповідальності за поведінку дитини. Але, найголовніше, він розділяє його. Після того, як дитина відрізняється від дорослого, то він повністю не розуміє віддалених наслідків його поведінки і, через незрілість багатьох функцій підвищеної нервової активності, він не здатний контролювати всі свої імпульси.

Дорослим, обміняючись відповідальністю з дитиною, покажіть, як бути дорослим: Для того, щоб поділитися відповідальність за те, що створюється або створений, не відмовитися від нього. Ця відповідальність - це повідомлення для дитини: «Ви зробили неправильне, але ви – наші, ми не відмовляємося від тебе». Ми допоможемо вам зробити речі правильно або апологізувати, ми навчимо вас діяти наступного разу в ситуації, як це, ми можемо допомогти вам. Ви, як і ми, ви молодші, але це не означає, що ви гірше, ніж старше, ви просто маєте менше досвіду. Що відбувається, незалежно від того, як ви поїдете, ви залишитеся членом нашої родини.

У другому прикладі я звертаюсь до себе як «шкільки». Як тільки щось відбувається, що не відповідає «правим образом» дитини з сімейства «право» ця «просіяна» частина ізольована. Як захоплений черевик виливає хвостик, щоб зберегти своє життя, батько відрізає дитину від сім'ї. «Чому не наша, – не так нам, – «Ми не розуміємо, як ми зростали». Ми добре. Мати пригнічує на трьох роботах, батько є кандидатом наук, і дочка є тільки хлопчиками на її розумі. Я одружився. «Не наш.» Повідомляємо, що дитина отримує, «Ми не хочемо рум’яна». Ви зробили щось, ви очищаєте його. Ви повинні бути сором'язливими. Ви не наші, тому що ми добре. Тексти пісень, а це означає: І ви незнайомець, тому що ви погано. Ось так!

Апотеоз таких відносин є фразами, які батьки говорять у своїх серцях: "Ви не наш син!" або "Ви не наша дочка!" Іноді вони бояться того, що вони говорять. І часто не буває.

Тим не менше, коли кажуть, що вирощені діти: «Якщо ви приносите його в п'яти, ви не наша дочка!»

Це жахливий кіз. Дитина не має повноважень скасувати народження. В жодному разі, крім самогубства, дитина не може скасувати те, що він народився в ці мами і тато.

Ця батьківщина має фізичну здатність і силу відмовитися від дитини: дати її дітям-сирітами або за прийняттям, перенести цілодобову допомогу для неї бабусям або черницям, школи-інтернати або закриті приватні школи, змінити ім'я дитини, змінити ім'я, змінити склад сім'ї.

Дитина не має таких здібностей, він нічого не контролює, він є підлеглим посиланням в цій системі. І він не має сили, щоб відповісти на "не мій син більше", сказавши "то ви не мій мати". Тому що батьки, навіть відхиляючи дитину, все ж вимагають подання від нього, як тільки дорослі, які контролюють своє життя. І виходить, "Не наша дочка, але ми, ваших батьків, добре."

За останні 20 років я побачила багато долі тих, які привели до «благів». й Майже всі роки своїх життів, які заслуговують на своїх шампанів. Найчастіше неуспішні. Декади ідеальної подачі можна перетнути лише одним невірним кроком, а камінь під назвою «Я просто хочу, щоб допомогти вашій дитині» знову згорнути з самого стопи.

У культурі відторгнення вирощені батьки, які підвищують свої діти. генерація батьків добре вчив, що псується в школі може бути «виключена з піонерів», «виключена з Комсомолу» – коли добре «всюди» відхиляється від поганого «ален». Бокотова культура, де "Ми всі аміково ігноруємо Alla від 8-b, оскільки вона одягає джинси і жувальна гумка."

Відмова є одним з найбільш болючих ефектів на індивіду. Людина є соціальною істотою і нестерпним для більшості людей, які відчувають себе як вигнання. І з цієї точки зору, відмова є ефективним для «освіти» як будь-який інший катування або корпоративне покарання. Останнім було заборонене законом. Але відторгнення скрізь, в сім'ях і в корпораціях.

Цікаво: Шкільний основний лист, що всі батьки повинні читати

Чим більше зцілення про страждання молодих людей, тим меншими можливостями є справжній підліток.

Наслідки такої освіти є продовженням реле відхилення. Але це не найгірша частина. Відправлення катування, як і будь-яка інша форма катування, може призвести до дії, що людина ніколи не буде здійснюватися, якщо підтримується її сім'єю або будь-яким іншим співтовариством. Видання

Автор: Світлана Паніна

Джерело: Svetlana-panina.livejournal.com/552149.html