День з інсталятором

Коли життя здається сірим і роботою, це час, щоб змінити щось. Так думав Світлана Степанова і перенапружується від художника до установки будівельних конструкцій.
Давайте проведемо день з дівчиною, яка заперечує стереотипи суспільства і не ділить діяльність в житті виключно у чоловіків або жінок.

Я ніколи не думав, що я буду працювати в цій галузі.
Світлана розтягує трос через карбід. Якщо він надійно закріплений, то кучерява перевіряє себе. У цій області є партнер старших і досвідчених і завжди готові запевнити: Світлана тільки рік і половина.

р.

Дівчина вже монтувала купол на будівлі музею Великої Вітчизняної війни. Працює на зоопарку в Чижівці, на заводі холодильника Atlant, на будівлі Національного олімпійського комітету. Встановіть ebb на житловому 17-поверховому будинку на вул. Денисівській.
Що нового дня не схожий на інший. Я прийшов на роботу і я не знаю, що чекає мене сьогодні. І мені подобається, Світлана каже.
Сьогодні встановлюється профілі між склопакетами на одному з будинків в Мінську.
Я одна жінка. Але я не скажу, що люди дають мені безглузді, я працюю з ними на рівній нозі, але іноді вони намагаються захистити мене, вона сміється.
Ми приїжджаємо в каюту, і перше, що Світлана кладеться на зимову куртку. Потім взуття, шапка, шолом і система безпеки сходження.

Закріплюємо груди, ноги і талії - Світлана затягує каналізацій системи і закріплює спуск мотузкою на талії. Тому, якщо я перерву, я повісив, і не зашкодить спину.
Робота на висоті, затискаючи один до одного заборонено з причин безпеки. Якщо ви падаєте, ви перетягніть когось ще. Кожна альтанка має дві окремі троси.
до Є нахилена поверхня, тому одна мотузка досить - дівчина запускає її в лову пристрій - якщо вона повинна працювати на стіні шера, вона буде використовувати вісім і шант. Висота - пристрій для організації страхування і спуску в альпінізм. Шант є страховим пристроєм для роботи в поєднанні з тригером.
Технічні препарати завершені, а Світлана починає роботу: встановлює профіль між склопакетами і закріплює її викруткою.

Перш за все, я інсталятор, і кучерява є суміжною спеціальністю. Я вдатися до методів індустріальної гірської головки, коли неможливо зробити роботу без мотузок, дівчина ділиться своїми професійними секретами, скручуючи інший гвинт. Все в моєму житті неприпустимо. Я ніколи не думав, що я буду працювати в цій галузі. Я прийшов до висновку, що це час змінити щось в моєму житті, і я почав шукати щось нове і цікаве для себе, де я міг реалізувати себе. Я люблю висоту і свіже повітря. Так я стала інсталятором і кучерявою.
«Зима в холодну зиму, коли це було -25, я працював на відкритому повітрі. й
Знайдено кілька профілів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми попросимо Світлана, чи важко стати сходженням.
Промислові гірські курси тривають лише три тижні. Потрібно пройти есе, кілька вправ на деякий час і дізнатися 10 вузликів. З них я використовую тільки два в моїй роботі: булін і вісім – дівчина робить петлю, яка швидко перетворюється в вузлик. - Легко зв'язувати їх. Я зробив його автоматично. Я дав 10 секунд, щоб закінчити кожну з них.

Світлана також займається склінням, вітражами, ущільненням. Іноді встановлюється вікна і двері, шнурки і еббі.
- Насичені дивно просто в'язання, навіть при сильному тязі ніколи не затягує «погано», не зіпсує мотузку, ніколи не ковзає, не роздягає себе, але легко роздягається при необхідності - Світлана показує нам ще міцний вузлик. Що стосується вісімки, в більшості випадків карбід використовується для кріплення троса, з восьмою пов'язаною в кінці, а потім вузлик пров'язують петелькою. Якщо карбід не використовується, вузол в'яжеться в одному кінці, наприклад, щоб повісити на себе для пов'язки грудей.
Згідно з дівчиною, вони добре оплачують, і є достатньо грошей на життя, але потрібно враховувати, що це важко фізична праця.
Відчуття висить на висоті неприпустимо. Люди і автомобілі, здавалося б, іграшки, і всередині - безмежне почуття свободи, - Світлана не приховує її захоплення, - у мене немає травм і падає. Я подвоївка з карбінами десять разів до того, як я отримую на даху. Дуже пізно перевірити.

Найчастіше Світлана працює в свіжому повітрі. Іноді потрібно замовляти в приміщенні, але частіше зовні.
«Це спекотна зовні, але руки, як і раніше, трохи холодна, навіть якщо у мене є рукавички», вона рубає руки один одному, щоб прогрівати їх.
Як працювати взимку? Ми попросимо Світлана.
Вже в холодну зиму, коли це було -25 градусів, я працював на відкритому повітрі. Ви працюєте в півгодини, а потім ви відключаєтесь, щоб зігріти. І так це весь день з проходами.
Восьмий робочий день приїжджає до кінця. Профілі між вікнами встановлюються. Світлана йде в тренажерний зал, і ми з нею.
Довгі нігті не заважають або працюють або піднімають брус.
У тренажерному залі наш крихкий герой легко піднімається на 80 кілограмів бару і захоплює питання фотографа: «Чи можу я кинути ще десять кілограмів або це так добре? й

Світлана професійно займається електронавантажувачем. Наприкінці березня в Україні, але через нестабільну ситуацію в країні, вони перенесли до кінця березня.
Я маю деякі змагання в травні та інших квітня. На додаток до навантажувача, я займаюся живленням екстремальних і кладок. Я можу перемістити машину з місця - це силовий екстремальний, і мус-веселлінг - це туга палиці, національного спорту Якутії, дівчина говорить, знімаючи вагові пластини від тренажера.
Ми зацікавлені в особливому харчуванні.
До змагань, мій раціон складається в основному з білкових продуктів, я віддаю жири рослинного походження, немає солі в їжі, вуглеводи в раціоні є мінімальною кількістю. Звичайні продукти доповнені спортивним харчуванням - амінокислоти, білки, карнітин.
Ми здивували, що Світлана, як багато дівчат, має манікюр. Вона сказала, що вона не заважає її роботі або спорту.

499.00 Р

Довгий нігті не заважає мені від підйому бруса. Це як розширення пальця, Світлана впевнено відповідає.
"І тепер я підтягую, - сказав нам дівчина, і сміливо очолював до бару.
Не кожен хлопець може негайно зробити 15-20 витягів без переспів, і Світлана - легко.
до Як реагувати чоловіків, коли виявляють, що у вас є чоловіча професія, і ви також майстер спорту міжнародного класу?

- Я не зустрічаю всіх на вулиці. У тих колах, де я спілкуюся з людьми, кожен знає, що я граю спорт і працювати як інсталятор. Вони дивляться своїми руками закачують. Очевидно, що я не стрибую мотузку. Так ніхто не дивиться, сміється Світлана і показує нас біцепси.
Сім'я дівчини (і це її 8-річний син) лікує вибір професії і життя хобі матері добре.
Мій син - моя підтримка і мій головний фанат. Він турбує мене, знає, що дуже часто ви повинні працювати на висоті. У спорті він підтримує мене і хоче бути як мені.
Підготовка до закінчення. Він був темним зовні. Часом для Світлани йти додому, готувати вечерю і перевірити її сонну домашню роботу, а завтра вона знову підкорить нові висоти: в спорті і на роботі.

Джерело: фінанси.tut.by