Jorge Bucai: 3 магічні оповідання

Незважаючи на те, що здавалося б, історія відомого аргентинського психотерапевта Jorge Bukaya в книжкових оповіданнях для відображення фундаментальної мудрості.

1,1 км Ілюзія

Після того, як час був жир і потворний селянин,

Хто закоханий (і чому ні?)

Прекрасний білявка принцеса.

Хто знає?

Вона поцікавила жир і потворна селянина.

Якби магія стала

струнка і ручна принцеса.

?Хоча це те, що вона думала.

(Не менше, що він відчував.)й

2. Садиба і клітка

У одному чарівному царстві, де немає чоловіка, і, можливо, зовсім навпаки, де люди стають мандрівників, які не хвилюють його.

У казковому царстві, де нереально стає реальним, був прекрасний ставок.

Або, швидше, лагуна з кришталево чистою водою, в якій риба всіх кольорів лебедів і всі відтінки зеленого були занурені.

Сади і хутряні підходили до цього казкового ставку, щоб плавати разом. І зняв свій одяг і вирушив на воду.

Рахунок, як звичайний, щітий (який завжди буває з нею), швидко змивається і швидше вийшов з води.

Але Fury сліпий, або принаймні не видно чітко. Так вона оголена кладуть на сукню, яка була ближче.

Сукня не була її, вона була сумною.

І направлявся Сад Fury.

Похилого віку, як завжди, Садисть закінчувалася купання і без будь-яких хешів - або, щоб бути більш точними, не розуміючи, що час був проходячи - повільно і з'явився з водойми.

На пляжі вона знайшла свій одяг відсутнім.

Більшість з усіх, не схожих на голі. Так вона одягнена на сукні вона знайшла ставку: хутряні сукні.

Вона сказала, що з тих пір, як часто можна побачити раж - сліпий, жорстокий, сердитися і страшний. Але якщо ви подивитеся на нього, ви можете побачити, що шавлія, яку ми бачимо, це просто маска і під платтям шавлії приховує сумність.

3. У Розуміння

Вранці вранці. Я залишаю будинок. Відкрита люка в асфальті. Я бачу його і я впаду там.

На наступний день я залишаю будинок, забуваю, що є відкрита люка в асфальті, і я опинився там.

На третій день я залишаю будинок і намагаюся пам'ятати, що є відкрита люка в асфальті. Але я думаю, що це і падає знову.

На четвертому добу я залишаю будинок і намагаюся пам'ятати, що є відкрита люка в асфальті. Я пам'ятаю це, але я не помітив добре і я падає.

У п'ятий день залишаю будинок. Я пам'ятаю увагу на люка і ходьба, починаючи з Я бачу люка, але незважаючи на все, я опинився там.

У шостий день я залишаю будинок. Думка люка на асфальті, я шукаю його очима, я бачу люка, я намагаюся стрибати над нею, але я падає знову.

На сьомий день я залишаю будинок. Я бачу люка, я бігу, стрибую, доторкнувшись до взуття протилежного краю з носками, але це не достатньо, і я впадаю в цей отвір.

Восьмий день я залишаю будинок. Я бачу люка, я бігю, я стрибую! Я так гордий, щоб подолати цю перешкоду, що я стрибав з радості. Тоді я впаду в свердловину знову.

На дев'ятий день я залишаю будинок, див. люка, бігти, стрибати по ньому і продовжити на своєму шляху.

На десятому добу

І це сьогодні.

Я розумію,

Це простіше ходити ...

на протилежному тротуарі.

Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання - разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.transurfing-real.ru/2016/10/3_18.html