«Чи не є батьком хвороби, її мама погана їжа» – китайський ПровербНаші предки використовуються для того, щоб сказати: «Яскраве життя коротке. й
З цією заявою питання не погоджується з фахівцем, автором оригінальної програми харчування здорового харчування Американський лікар японського походження Гіромі Shinya.
У своїх книгах «Про небезпеку «здорового харчування», або як жити до 100 років без хворого», «Магічні ферменти», «Магічні мікроби» Захищаючи наше здоров'я ферментами та мікробами Hiromi Shinya ділиться своїм багаторічним досвідом як практикуючий і шавлія. Реальні співавтори книги – його еміент і невідомі пацієнти.
Наука натурального імунітетуВважається, що захворювання повинні мати справу з лікарями. Пацієнти надають пасивну роль. Однак, незважаючи на підвищення витрат на здоров'я, кількість пацієнтів зростає тільки. До цього вузька спеціалізація медичних працівників, коли фахівець очей займається тільки очима, а гастроентеролог виключно з шлунком.
В організмі людини все взаємопов'язане. Якщо зуб має карієс (жовтень), це відразу впливає на органи травлення. Неприємна їжа кладає додатковий штам на животі і кишечнику.
Висновок є те, що ми несемо відповідальність за наше здоров’я!
Революція брудного здоров'яПрихідна революція здоров'я почнеться з новими знаннями про людське тіло, і це знання поширюється на планету сьогодні. На основі останніх наукових досліджень, в тому числі лауреатів Нобелівських премій, а також мого персонального досвіду половини століття клінічних обстежень, я скомпільував ряд рекомендацій, які дозволять жити довго без втрати життєвої сили і в повній відсутності недуг.
Тепер ми нарешті починаємо розуміти непристойність безкінечної війни ліків на мікробах, наше завдання полягає в тому, щоб максимізувати хороші бактерії, які завжди присутні в організмі.
Ви можете почути про Східну концепцію енергії ци (або ки), тобто життєву енергію, яка потікає в усі живі речі на планеті. Я покажу, що це існує, і я розповість вам, як передати живлення рослинних продуктів, ми споживаємо до всіх клітин тіла, щоб максимізувати його життєво важливість.
Я також поясню, як клітини очищають і омолоджують себе. Ви отримаєте ідею новітніх біологічних досліджень в галузі природної, ненависних шляхів самооцінки організму.
Новий погляд на тіло людиниНаш світ живий завдяки мікроорганізмам, найпростішим існуючим формам життя. Мікроорганізми живуть всюди, від океанських депресій до льодових вершин. Разом вони утворюють з'єднаний шар життя на всій поверхні планети. І наш гут, в свою чергу, з'єднує нас до них. Більшість читачів вже знають, що глухі бактерії, добре і погано, є запорукою здоров'я або джерела захворювання. Проте мої дослідження не обмежуються цим внутрішнім мікрокосмом. Простір я говорю про дійсно безмежні. Грунт, що вирощує рослини, ми їсти, буквально згладжує мікроорганізмами. Його якість безпосередньо впливає на якість рослин, і ті, в свою чергу, впливають на стан кишечника - і, в результаті здоров'я всього тіла.
Щодня їжа, яку ми повинні перетворюватися в енергію. кишечник усвідомлює це життєве завдання - їжа обробляється в ній, а потім вже в обробленій формі поглинається судинами, які здійснюють його зв'язок з усіма клітинами тіла. загальність шістдесяти трильйонів (!) клітин тіла і робить тіло кожної людини, тобто нас.
кишечник також є зоною тіла, де створюються ферменти. (Enzymes або ферменти є молекулами протеїнів, які утворюються в клітинах всіх живих організмів). Вони є двигуном будь-якої активності в клітинах. Ви можете бути повними життєдіяльністю і молодою енергією, тільки тоді, коли клітини всього організму активні і виробляють цю енергію.
Ви почули казку багато разів: Що ми їсти. Так часто повторюється, це вирок, ймовірно, не приваблює вашу увагу. Однак це не робить його не менш вірним. Що і як ми їсти безпосередньо впливає на наш організм і розум.
Більшість моїх досліджень зосереджено на ферментах, що працюють всередині клітин. Я назвав їх Junozymes, за свою місію, щоб постійно відновити і відновити тіло. Юнозимес діють на найвиток наших життєвих сил. Якщо ми аналізуємо функціонування клітин, що мають уявлення про участь у роботі Junozymes, легко зрозуміти, чому багато хто з нас втратити енергію і втратити свій творчий потенціал.
Війна MicrobeЗа сотні років тепер лікарі війні з природою.
Коли я почав практикувати хірурга і гастроентеролога в Нью-Йорку в середині 60-х років, здавалося б, ми нарешті виграли війну.
Антибіотики дозволили нам подолати ціле хост інфекційних захворювань, які виповнили людство протягом століть. Вакцинація відштовхується далеко в минулі такі смертельні захворювання, як невеликапокс, тетанус, дифтерія, поліо. Швидкий розвиток хірургії дав лікарям можливість отримати пошкоджені органи і навіть замінити їх пересадками.
Здавалося б, що чудеса сучасної медицини були про усунення всіх захворювань без винятку, після чого тривалість життя нашого покоління значно збільшиться.
Однією з ключових аспектів цих «мираків» стала широко прийнята бактеріальна модель захворювання. Бактерія думала відповідальність за їх виникнення. Усунені бактерії, теорія пішла, рука тіла проти них антитілами, а світ позбавить від хвороб. Так само ми навчимося зупиняти малярію і бубонову чугу — навколо своїх господарів, паразитів і комах.
Зі з передбачуваною науковою тактики «фінд-енд-дестрой» була впевнено перемога цього смертельного бою. Вчені шукали мікробів - причину захворювань і розвинених без проблемних способів їх усунення. Потім лікарі використовували ці методи в практиці лікування хворих. Результати людського бою з мікробами були настільки успішними, що, надихнули, ми задекларували війну на рак, легеневі та серцево-судинні захворювання.
Але те, що ми знайшли, що не було мікробів, які нам потрібно знайти і знищити для того, щоб зцілити.
Виявилося, що причина багатьох, в тому числі смертельно, недуги є непристойними, відсутністю вправ, надмірного споживання алкоголю, куріння та інших досить звичайних шкідливих звичок. Поле для здоров'я зрушився на боці. Як Пого, персонаж в знаменитій комічній книзі, скажуть:
Ми зустрілися з ворогом, і виявилося, що він був нам.Тим часом проростки — довго думав, щоб перемогти — раптом запустили контратак. З'являються нові сорти грипу, з'являються антиоксидантні форми пневмонії, туберкульозу та інших захворювань. Мало, кожна людина, яка прийшла до прогулянку: мікроби, як і будь-яка інша форма життя на Землі, здатні вижити, захопивши і адаптуватися до змінного середовища. Розробляючи нові види лікарських засобів - зброї проти них - ми тільки прискорюємо їх еволюцію, даючи підйом супервірусів, які виходять з контролю.
Тож не встигнути зупинити практикування парадигми медичної війни та приймати інший підхід до здоров’я? Це підхід, який я хочу запропонувати вам.
В результаті ми побудемо подорож разом в пошуках ідеального здоров’я, з кожним кроком ми беремо на себе міцні знання, як працюють наші тіла.
Мікроорганізми: Сили життя та смертіНа цій планеті ми жили з ними. Вони живуть і розмножуються у нас. І не маючи надійної та вичерпної інформації про них, що означає заперечення доступу до інформації про себе та світу.
З точки зору нас люди, наші вікові райони з мікробами мають як світло, так і темну сторону. Вивчивши обидві сторони, ми краще зрозуміти, як жити на цій Землі і просперс. Всі ми, народжені в цьому світі, знаходяться під контролем життєдіяльності, нерозширюються людським оком. У нас є все життя.
Я говорю про мікроорганізми, які так маленькі, щоб вони могли бачити лише науковим обладнанням. Вони вражають наші тіла або, швидше за все, вражають абсолютно кожен місце на планеті. Вони всюди, всередині і зовні наших органів.
Незважаючи на те, що сучасна медицина є безхилковою війною на мікробах, ми повинні розуміти, що вони найкращі друзі. По суті, без них ніхто не зможе перетравити їжу і виростити.
Нерозривне з'єднання між кишковим трактом та мікробами. Вчені зазвичай поділяють всю масу кишкових бактерій на «чарівний» і «успішний». Але якщо ви уважно подивитеся на кишкову флору, то виходить, що більшість з неї є проміжними, оппортунісними бактеріями ( медичний термін значення, що цей мікроб виявляє патогенні властивості тільки з ослабленим імунітетом), не належать до будь-яких з цих двох категорій.
З точки зору пропорцій, в кишечнику людини близько 20% корисних, 30% шкідливих і 50% проміжних бактерій. Ці останні грають ключову роль, коли мова йде про стан травного середовища.
В результаті неправильної, нерегулярної дієти приєднується до них проміжні бактерії, підвищуючи їх кількість.
В результаті колективного впливу нерозвантажуються харчові залишки в кишечнику гнилі і декомпозі, утворюють токсичні гази. Таке погіршення внутрішнього середовища кишечника з часом неминуче призводить до погіршення травлення і виникнення захворювань.
При правильному харчуванні кількість корисних бактерій збільшується, а проміжні бактерії приєднуються до них. В результаті кишечник стає чистим, засвоюється травлення стабільною, і сама людина живе довго і без хворого. Іншими словами, проміжні бактерії є своєрідним гойдалкою.
Хочу знову повторити: поділ бактерій на шкідливі і корисність досить умовно. Більшість кишкових мікроорганізмів розташовані, ми можемо сказати, в сірій зоні - ні тут. Вони можуть стати корисними або шкідливими. І ви проголосите за них своєю їжею.
Як ми підтримуємо здорові бактерії кишечника, які нам потрібно для здоров'я? Для цього не потрібно знищити шкідливі бактерії, так як це може здатися на перший погляд.
Досить жити і їсти так, щоб зберегти проміжні бактерії від зла.Один з кращих способів досягнення результату
Витрата ферментованого, тобто ферментованої їжі.ФЕРМАЦІЯНа додаток до використання бродіння для збереження їжі, це дуже вигідно для здоров'я. Давайте подивимося на бродіння. Під час цього процесу глюкоза, білки та вуглеводи їжі зламані мікробами в компоненти, які загоюються для організму людини.
Особливо переваги від ферментованої їжі кишечника, Сприяє розмноженню корисних бактерій. Microbes викликає продукти харчування для декомпозиції, але вони також можуть діяти як консерванти. Відомий народ на світ людської цивілізації і був широко використаний. І зараз запліднена (запліднена) їжа споживається представниками практично всіх народів світу.
Крім того, мікроорганізми відіграють ключову роль в тому, як стан кишечника впливає на імунітет. Імуноцити в кишечнику, тобто імунні клітини – мікрофази, лімфоцити і нейтрофіли – більш активні, захищаючи нас від патогенів, які можуть ввести організм харчовими продуктами. Два третини всіх імуноцитів в нашому організмі знаходяться в кишечнику.
Якщо нічого не зроблено для поліпшення кишечника, організм втрачає імунітет і життєдіяльність.Користь щоденного споживання ферментованих продуктів йдуть ще більш глибокими. Він незамінний в поповненні ферментів в організмі - ключовий фактор здоров'я людини.
Які ферменти, будь-яким чином? Ці білкові речовини, які беруть участь в абсолютно всіх етапах життя людини. Зараз майже кожен знає, що вони важливі для травлення їжі. Але мало хто має уявлення про свою незамінну роль у диханні, обміну речовин, виведення та детоксикації. Вони є каталізаторами хімічних реакцій, і їх значення, я думаю, все ще недооцінюється в сучасному медицині і харчуванні.
Неважливо, скільки цінних поживних речовин, які ви їсти, вони не потраплять в м'якоть і кров, якщо у вас недостатньо ферментів у вашому тілі.
Саме тому ферменти є справжнім джерелом нашої влади.У тілі людини від трьох до п'яти тисяч відомих видів ферментів. І тепер я буду сказати одне з найважливіших фраз у цій книзі:
Більшість з них виготовляються бактеріями кишечника! При порушенні кишкового середовища через розвиток шкідливих бактерій пригнічують збільшення кількості ферментів.
Запліднена їжа містить величезну кількість ферментів (згадуючись, ця їжа також називається ферментованими).
Але ферменти однакові ферменти.). Коли ви використовуєте його, ви постійно поповнюєте його. Вони засвоюються і поглинаються організмом, розбиваються в пептиди і амінокислоти. За даними моєї теорії, підтвердженої величезною кількістю даних, потім вони переходять в деякі «магічні ферменти», які служать основною сировиною для генерації інших ферментів, які потребують організму.
Діяльність бактерій, ферментів та імуноцитів у шлунково-кишковому тракті тісно пов'язана. Ось чому,
Справжній ключ для забезпечення здоров’я є поліпшення якості кишкового середовища. З цієї точки зору, роль ферментованої їжі недооцінюється сучасними дієтологами. Ці продукти забезпечують корисні бактерії в шлунково-кишковий тракт, підтримують імунітет і роблять його непотрібним вживати надзвичайні заходи для усунення ферментованих поганих бактерій з сильними антибіотиками, тому що вони просто не дозволяють приймати стан здоров'я до екстремальної.
Однак зараз на початку XXI століття харчова промисловість втрачається порівняно з традиційними методами бродіння. Продукція в супермаркетах через масове виробництво проходить тільки коротке бродіння.
Крім того, вони додають каталізатори, консервантів, барвників, штучних спецій та інших хімічних речовин. В рослинних харчових культурах, вирощених в полях, ймовірно, містяться
пестициди і речовини в хімічних добривахй Наприклад, для виробництва на промисловій вагі японського ману і соєвого соусу йдуть квасоля, рясно.
поливають пестицидами Таким чином, продукція «здійснення бродіння» є лише номінальною. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Примітити протилежність.
Як я згадував, поділ мікроорганізмів в «поганий» і «добрий» є своєрідною конвенцією. Bacteria не є непоганим і не поганим – вони є невід’ємною частиною природного світу. Навіть ті мікроорганізми, які ми називаємо «армічними», можуть відіграти позитивну роль у певних обставинах.
Макінд придумав багато потужних препаратів для подолання захворювань, але не можна сказати, що це чітко підвищило рівень здоров'я людей.
УШтучно синтезовані лікарські засоби - іноземні речовини в організм і тому всі вони в певній мірі токсичні. На відміну від бактерій, віруси не діляться на користь і шкідливі.
Багато людей думають, що вони шкідливі і небезпечні для життя. Однак, з цим видом речей, ми не маємо вибору, але щоб спробувати знищити їх все, якби природа сама була нашим ворогом! Ні, намагаючись вкорінювати весь спектр життя на Землі, ми не знайдемо наш шлях до здоров'я.
Почуття, що у нас була можливість ловити хворобу, ми ковтати таблетки після таблеток і, пригнічивши симптоми захворювання, заявити, що ми відновили. Але ми дійсно знаємо про побічні ефекти цих препаратів? Антибіотики, наприклад, вбити не тільки свої цілі – збудники, але і корисні бактерії, тим самим порушуючи бактеріальний баланс кишечника.
І коли цей баланс порушується, ферменти, необхідні для імунної оборони, перестануть входити в організм і, в результаті він стає вразливим до різних видів інфекцій. Злий коло.
Щоб розбити це невибагливе коло і позбутися від сліпої залежності до лікарських засобів, необхідно перекласти фокус уваги на зміцнення організму.й І впевнений спосіб його зміцнити,
використовувати ферментовані продукти перевіреної якості, відомі протягом століть як кращі загоєні травного тракту."Магія мікробів", від Hiromi Shinya / Переклад з англійської. М.: Софія, 2010. - 224c.
Джерело: /users/1077