Орієнтовна від Jorge Bukai: Діти були самотніми. . й

Мати залишилася рано вранці і залишила дітей в догляді за вісімнадцятирічна дівчина, яку вона іноді запросила на кілька годин для невеликої оплати.

З тих пір, як помер батько, важко разів прийшли. Ви можете втратити свою роботу, якщо ви перебуваєте вдома, кожен раз, коли ваш бабуся не міг би малюків, хворий, або ліве місто.

Марина поставила дітям місце після обіду. А потім вона отримала виклик від свого хлопця і запросила її на прогулянку в її новому автомобілі. Дівчина не замислювалася про це. Після того, як діти не зазвичай прокидаються до п'яти годин.

浜у 涓 蹇

Захопивши ріг автомобіля, вона забрала її гаманець і відключила її телефон. Вона ретельно закривала двері в приміщення і кладемо її в гаманець. Вона не хоче, щоб Pancho прокидати і слідувати її внизу сходів. Він був лише шість років, він може застрягти, торкнутися і пошкодити себе. Крім того, вона думала, як ви пояснили вашій матері, що дитина не знайшла її?

Що таке? Коротка схема в робочому телевізорі або на вогні в залі ... іскра, яка вилетіла з каміна? Але це так сталося, що штори зловили вогонь і вогонь швидко досягали дерев'яної сходи, що веде до спальні.

Від витоку диму по дверцятах, знеболюється і знеболюється. Без загиблості, панчо стрибнув з ліжка і спробував відкрити двері. Я відштовхував болт, але я не міг.

Померв він, і його брат загинув в полум'я.

Панчоха витіла, званий няні, але ніхто не відповідав його кріслі за допомогу. Потім він пішов на телефон, щоб набрати номер матері, але він був відключений.

Панчох зрозумів, що тепер тільки він повинен знайти вихід і врятувати себе і брата. Він намагався відкрити вікно, за яким був карниз, але його маленькі руки не змогли відкрити клапан. Але навіть якщо він зробив, він також повинен подолати дротовий щит, що його батьки встановили.

Аксітет і гнів матері ALWAYS відчують силу дитини!

Кожна дитина приходить в свій час.

Коли пожежники виводять вогонь, кожен сказав одне:
- Як може така маленька дитина розбити вікно і розбити бар з вішалкам?
- Як отримати дитину в рюкзак?
- Як він керував прогулянку по карнизу таким навантаженням і знизив дерево?
- Як вони втекли?
Старий пожежний головний, мудрий і поважний чоловік, відповів:
- Панчіто був самотній... ніхто не сказав, що він не міг. Видання

Автор: Хорхе Букай

Джерело: /users/15106
...