Любов з очей відкритим

Багато людей шукають пара, намагаючись вирішити проблеми. Вони нав’язливо вірять, що любовні зв’язки вилікають їх боредом, довге, відсутність миття в житті.

Вони сподіваються, що їх партнер заповнить недійсність свого життя.

Що таке груба помилка!

При виборі пари з такими очікуваннями, Після того, як ми не можемо не захопити когось, хто не в змозі жити до наших очікувань.

А потім? Далі ми шукаємо наступний партнер, а потім іншого партнера, і далі. А ми вирішили провести решту нашого життя, покаравшись на жорстоку долю.

Щоб уникнути цього, ми повинні мати справу з нашим життям, не чекаючи когось, щоб зробити це для нас.

Також рекомендується не спробувати зрозуміти чуже життя, але знайти людину, з якою ви можете працювати на спільному проекті, мати хороший час, весело, розвиватися, але не ставити своє життя для того, щоб і не шукати ліки від боредом.

Подума, що любов врятує насВирішимо всі наші проблеми і дайте нам стан щастя і впевненості.Це може призвести до того, щоб потрапити в пастку ілюзій. Наготувати справжню трансформативну силу любові.

Відносини, які дивляться з реальної, а не ідеальної точки зору, відкривають очі на багато аспектів реальності. Тексти пісень, а це означає: І нічого більше, ніж відчувати вашу трансформацію поруч з коханою людиною.

Замість того, щоб знайти притулок у відносинах, ми повинні дозволити собі пробудити частину, яка була безпліддя і що ми не змогли проявлятися.Уміння рухатися вперед з чіткою ідеєю напрямку руху, а отже, змінити і розвивати.

Для об'єднання люблячих людей до борошнистих, необхідно подивитися на неї з іншої сторони: Як серії можливостей розширити свою свідомість, виявити несамовиті правди і стати людиною в повній сенсі слова.

Увімкніть повноцінний дорослийНе потрібно іншого вижити, яЯ, безумовно, познайомлюся з іншою особою, з якою я буду поділитися тим, що у мене є.

По суті, це точка сімейних відносин: Не спалювання. "М'яття"й Або ж, «зняття».

Я з вами.

Ти з мною.

Я з мною.

Ти і ти.

Мир з нами.

Потрібно розбити міф, що якщо два люди люблять один одного, вони повинні тримати однакову думку. Зробляючи іншу людину не означає мислення, як він або надягаючи його над собою. Точка взаємна повага. Головне, щоб любити очі відкритими.

Якщо ми досягнемо успіху, це не так складно приїхати до загального деномінатора, адже ми вже досягали найважливішої угоди: Я приймаю вас, як ви, ви приймаєте мене.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Мапа тіла: Як змінити життя на рівні тіла

Ви не просто не знаєте, що ви не повинні.

Кожна людина є цілим світом, і любов, щоб бути в змозі прийняти інші з його системою значення, риси характеру, звички, непарних... без спроб змінити.Це робота. Тісто ... Робота, в якій не може бути помічників, для прийняття іншого починається з прийняття себе. Видання

Jorge Bukay, «Любо з вашими очима Open»

Джерело: /users/15106