Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Самодостатність проявляється

... Від чого мені болить. Я маю відповідальність, щоб захистити себе від тих, хто шкоди мені. Звертаємо вашу увагу на те, що відбувається мені і оцінюємо свою частку того, що відбувається.

Я повинен розуміти резонанс, що мої дії мають. Для чого мені буває, мені потрібно зробити що робити. Я не говорю, що я можу контролювати все, що відбувається мені, але я відповідальний за все, що відбувається мені, тому що в якомусь невеликий спосіб, я зробив це.

Я не можу контролювати всі думки, але я можу керувати власними силами. Я не можу розпоряджатися моїми діями.

Я повинен вирішити, як діяти. З моїми обмеженнями, з моїми клопотами, з моїм ігноруванням, з усім я дізнався і знаю. З усіх причин я повинен вирішити, як краще це зробити. А що робити.

Я повинен знати себе краще знати мої ресурси.

Я повинен любити себе достатньо, щоб дати собі привілеї і дізнатися, що це моє рішення.

Тоді я набуває щось, що йде з автономією і є сліпою стороною свободи: відвага. Я буду мати відвагу діяти як мій розум диктати і платити за нього.

Тоді я буду безкоштовно, навіть якщо інші не люблять.

І якщо ви не любите мене,

І якщо ви залишаєте мене як я,

І якщо на найдовшій і найхолодніші зимові ночі ви залишаєте мене самостійно і відійдете...

Закрийте двері, океї? Тому що вона дрочить.

Закрийте двері. Якщо це Ваше рішення, закрийте двері.

Я не буду запитати вас, щоб зупинитися в хвилину проти вашого заповіту. Я запитаю вас, щоб закрити двері, тому що я живу тут і це холодно.

І це буде моє рішення.

Він робить мене особою, яка не піддається маніпуляції. Ми знаємо, що ніхто не може керувати ними. Оскільки самодостатня людина може бути під проводом тільки якщо він хоче, бо він незламний, ви не контролюєте його. Він контролює ситуацію, він контролює себе.

Це величезний крок вперед у вашій особистій історії і у вашому розвитку, він має дуже різний спосіб життя і, можливо, більш глибокі знання інших людей.

Якщо ви дійсно самодостатні, якщо ви не дозволити собі маніпулювати навіть трохи, то, ймовірно, що деякі люди залишать ваше життя. Можливо, хтось не хоче залишитися. Ви повинні погодитись з цією ціною. Ціна, яка буде складатися з деякими людьми в нашому внутрішньому колі.

І приготуванні до свята прибуття нових осіб (посильно...).

Горке Букай

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/feed?w=wall-35570355_193741