Редагувати один раз і знову.

до Ми можемо жити в нашому житті, якщо ми навчаємо водіїв, знаючи, де ми йдемо і що наш шлях. Або як серфер: після хвилі.

- Дійсність стає набагато більш привабливим, якщо ми вибираємо, щоб насолоджуватися його кращими з нашої здатності, замість того, щоб хвилюватися, що наші ілюзії і мрії не приходять.

- Прийміть шлях діалогу набагато ефективніше і нечутливий, ніж намагатися довести, як самопізні або відповідальні всі можуть бути.

до Коли я не люблю щось інше, це майже завжди означає, що я не люблю себе. Якщо я не в конфлікті з цією рисою, це не подразнює мене в іншому. Так ви завжди повинні попросити себе, чому я одружився про щось інше? Що робити це?

до Не чекайте і не побажайте життя без конфліктів, але сприймайте їх як можливість для саморозвитку; навчайтеся використовувати кожну складність, яка зустрілася на своєму шляху, щоб глибитися в неї, зануритися в нові глибини не так багато заради свого партнера, але в першу чергу через власну особистість.

- Поверніть відповідальність за своє життя.

до Тільки тоді, коли студент готовий, з'являється вчитель.

до Крім того, ви повинні мати можливість піти. Я не погоджуюсь з тими, хто раджу тримати на застарілих відносинах. Спілкування двох людей триває так само, як і раніше, це, доки вона сприяє їхньому розвитку: іноді кілька тижнів, іноді життя.

до Єдиний спосіб підтримки постійно поновлюваних відносин не чіплятися до старого і, якщо прийшов час, щоб частина з чим більше немає.

до Неважливо, що це пара любові, двох друзів, братів або деяких інших варіантів відносин. Головне, що ви і я близька, тому що ми з радістю спілкуємося один з одним, від спільних занять, і це допомагає виявити найкращі функції в собі.

до Рекомендація полягає в тому, щоб знову поновити один одного і знову, щоб переглянути зміни, які відбуваються, щоб побачити, як ми стаємо. Іншими словами, не чекайте, що все буде залишатися незмінним, але бути готовим до того, що в будь-який момент кохана людина може здивувати нас.

до Ми зупиняємось на боротьбі з собою і приймаємо речі, як вони, ми ростемо неймовірно.

Спробуйте протягом 24 годин, щоб прийняти все, що відбувається.

Що дійсно відноситься до нас не можна втратити.

- Зв'язки, які дивляться з реальної, а не ідеальної точки зору, відкривають очі на багато аспектів реальності. Тексти пісень, а це означає: І нічого більше, ніж відчувати вашу трансформацію поруч з коханою людиною.

- Будь-які труднощі є цінними, тому що, долаючи всі перешкоди, ми перестаємо бути такими ж: ми вирощуємо, ми більше знаємо і відчуваємо наше життя, стає все більш повним. Видання

й Жорж Букай

Джерело: advorts.ru/o-zhizni-i-lyubvi/tryuk-v-tom-chtoby-umet-vnov-i-vnov-zanovo-otkryvat-drug-druga-xorxe-bukaj.html