Хорхе Букай: 3 правди, які не залежать від часу або обставин

У пошуках правди ми зіштовхуємо різні ідеї на нашому шляху життя. Вони поступово проростають в нашій свідомості і домінують нас, створюючи на час нашу систему вірування.

Але потім деякі з цих прав відкидаються - так як вони більше не потрібні, або вони не витримують наші сумніви.

Або, можливо, тому що нова правда, яка приймала нас, несумісна з попередніми і змагається в межах нас на місце на сонці.

Або просто так, що ці істини не мають значення для нас.

І ми загубили. У будь-якому випадку, суди, які ми спиралися на питання.

Уявіть, що, стоячи на шльопах вашого вітрильника, усвідомивши всі ваші можливості, ви не можете вибрати правильний курс.

Я пам'ятаю книгу Антоіне де Сент-Експопері Маленький князь.

Про нас

Під час подорожування невеликими планетами своєї галактики він зустрівся з Географом, який відзначив гори, річки та зірки у великій реєстрі книги.

У маленькому князі захотілося поставити його квітку там, але Географ сказав йому,

до Ми не пишумо квіти, тому що ви не можете писати ефемер.

А Географ пояснив Малому князі, що «ефемераль» означає небезпечний.

При слуханні цей маленький князь став дуже сумним. Він зрозумів, що його троянда була ефемерною.

І попросив мене: Чи існують істини, які як імітовані як скелі, так і незмінюються як краєвид поза? Або це правда, як ефемераль і крихкий, як захоплений квітка?

На макрокосмічній вагі це може звучати:

- Чи гора, річки та зірки загрожують відмиранням?

Що означає «ложка» у порівнянні з «поворотами»?

Чи можливо, що гори ефемеральні?

Я хотів би спробувати писати про деякі з гірських ідей, річкових ідей, зоряних ідей, які я зіткнувся по дорозі.

Деякі з цих прав, безумовно, здаються суперечливими для інших. Може бути один день, вони будуть любити, що для мене. Але тепер, на мій погляд, вони є повними і надійними, і крім того, вони можуть бути неупередженими – вони стоять тестом загального почуття.

1,1 км Перша правда – невід’ємна частина філософії гестольової терапії, думка про те, як дізнатися це:

Що таке.

Я пишу це і думаю, як розчарував читача: «Що таке!» Чи правда?

Цей суд часто виданий, незважаючи на його очевидність. У ній є три важливі елементи, які я думаю, повинні бути відзначені: спочатку, знаючи «що є» означає, що ми повинні прийняти дії, події, ситуації, як вони є.

Реальність не те, що я хотів би бути.

Не те, що вона повинна бути.

Не те, що я сказав, що вона буде.

Не подобається вона.

Не подобається завтра.

Реальність навколо мене це те, що це таке.

Моя людина і студенти, слухайте мене повторити цю заяву, див. її як різновид зволоження, неслухняність, небажання бути в бойовій формі.

На мою думку, необхідно завжди пам'ятати, що зміна може відбуватися лише тоді, коли ми усвідомлюємо сучасний стан справ.

Як визначити маршрут до Нью-Йорка, якщо ви не знаєте, де у Всесвіті ви? Я можу тільки подорожувати з конкретної точки, будь то це місце на карті або початковій точці для моєї поїздки. І це означає прийняття ситуації, як це таке.

Друга частина цієї правди, безпосередньо пов'язана з першою, це:

Я, хто я.

І знову:

Я не хочу бути.

Я не знаю, що я повинен бути.

Я не знаю, що мій мама хоче бути.

Я навіть хто я був.

Я, хто я.

По дорозі, на мій погляд, всі наші психічні ангуї та рани є результатом заперечення певного стану справ. Всі наші неврози починаються, коли ми намагаємося змінити себе і стати не тим, хто ми.

У книзі я хочу розповісти вам про те, що я писав про себе заперечення:

У цей сірий день, коли ви припинили говорити гордо:

Я...

І, соромно, боясно.

Я помітив голову і змінив його.

слова і дії

до страшних думок:

Я повинен бути...

...і якщо складно прийняти цеЯ, хто я,Наскільки важко приймати третя частина правди, яка випливає з судового рішення «що це таке».

Ви, хто ви.

Ім'я:

Ви не хочете, щоб ви були.

Ти не хто ти був.

Ви не знаєте, що людина, яку я бачу тебе.

Не те, що я хочу.

Ви, хто ви.

Прийняття кошти по відношенню до вас і не запитуючи вас змінити.

Останнім часом я прийшов з визначенням істинної любові, щоб любити коштиНесамовірно створити умови для іншого, щоб він був.

Цей суд є початком (в кожному сенсі слова, що є, першим і найважливішим) будь-яких зрілих відносин. Коли я приймаю вас для тих, хто ви і усвідомлює, що ви приймаєте мене для тих, хто я.

2,2 км Друга правда, яка дуже важлива для мене, приходить від Суфі мудрості:

Немає нічого хорошого.

І з цього, на мій погляд, слідувати принаймні два висновки:

Один:

• Якщо я хочу щось добре, щоб стати в моєму житті, я просто повинен знати, що я повинен платити за це. Звичайно, це не завжди гроші (інше це буде легко!). Ця ціна іноді забороняється висока, іноді незвично низька, але це завжди є! БоніДоброго дня.

Дві:

• Слід розуміти, що Якщо я отримую щось добре з-за кордону, якщо радісні і приємні речі трапляються до мене, це тому що я заслуги.й Я оплачував за них.зануренняй (Для того, щоб попередити песимісти і дискурувати декстеру, я вже оплачував за те, що відбувається мені.) І не існує оплати в розстрочку!
Деякі люди, слухайте це, запитайте:

Що про поганий?

Немає нічого, занадто?

Якщо щось погано буває мені, це в відповідь? Чи заслуги?

Що може бути справа. Але я говорю тільки з тих правдій, які несвідомі мені. Універсальні правди, правди без винятку.

І за мене, заява, «Я заслугую все, що відбувається мені, включаючи погані речі», – це не так. Це не завжди справа.

Я можу запевнити, що я знаю деякі люди, які мають досвідчену адверситет і перенесли певні невдачі.

Прийміть цю правду(Прийміть добро нічого)Побачити, що хтось кидає мені щось, тому що я хочу. Ідея, що життя повинна дати мені те, що я хочу «просто, тому що я хочу це». Я повинен бути щасливим.

3. У Третьою правдою, яку я кладу її таким чином:

Не можна робити все, що він хоче,

Без категорії

Кожен ніколи не може це зробити.

що він не хоче

Я повторю за себе:

Ми не робимо все, що я не хочу робити.

Прийняття цієї заяви і життя цим принципом непросто. Немає нічого. Пам'ятайте, що нічого хорошого приходить. І це добре.

Що я маю? Якщо я дорослий, ніхто не розповість мені, щоб зробити щось, що я не хочу робити. Найвища ціна, яку я можу оплатити, це ціна мого життя.

Я розумію, що життя є найважливішим, що я маю, і ні в якому разі не зменшувати його значення. Але все ж я вірю, що мислити, «Я не зроблю речі» не означає, що це буде коштувати мені життя. Не завжди пов'язаний з іншими, і не існує рівності між цими заявами.

У повсякденному житті ціна питання зазвичай значно нижче. Єдине, що дійсно необхідно, щоб дати очікування, затвердження, любов від інших. Іноді дуже неприємний. Нерідко ціна платити, коли ви вирішили сказати, що немає, щоб відкрити потворні сторони ваших друзів, дивитися їх повернути спини, спини, і інші частини їх тіла, щоб ви, див. їх піти.

Для мене ці три істини - гірські ідеї, річкові ідеї, зіркові ідеї.

Істини, які не залежать від часу або обставин.

Ці принципи, які застосовуються не в будь-який момент, але до кожного моменту, до яких колективно ми називаємо наше життя.

Ми даємо гори Трута, щоб побудувати наш будинок на твердому фундаменті.

ТРУТ-РИВЕРИ, щоб скуштувати наші спраги і плавати через них в пошуках нових горизонтів.

Зірки трюстами, щоб поспілкуватися з нами

й Джохор-Бару

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //rumagic.com/en_zar/sci_psychology/bukay/0/j18.html