Дуже табу.

Чудова табу в сучасному світі. Тільки ретельно заплановані і досягнуті досягнення протягом багатьох років допустимі. У екстремальних випадках раптово виявляють, що наука, безумовно, відразу розуміє і приймає (і звучить дивний по відношенню до науки). Немає дива. Навіть в релігійних сповідях, будь-яке диво без розкладання зло.

Дива так само, як це дуже жорсткий табу. Чому? У мене є улюблений жарт на цій темі. Якщо ви попросите чоловіка: «Що таке ймовірність зустрічі динозавр на вулицях Москви? - людина відповідає: «Нехай маленький - за принципом, прагнути до нуля». Якщо ви попросите жінку про те ж саме, жінка буде відповісти: "В принципі п'ятдесят до п'ятдесят - або зустріч або ні."

Чи знаєте ви, що це диво небезпечне? Непередбачувана і раптова подія, яка не відповідає законам, відомих спостерігачам, небезпечна для дитячої чоловічої свідомості. Що небезпечно, ви не вірите, але не дивно, що він зростає. У серці імпульсу до розвитку, образ для чоловічої свідомості є саме диво. Ніщо інше число. Не хвилюватися.

Але це теж страшно - якщо потенції недостатньо.

У приготуванні до цієї статті я проходив через великі і маленькі дива мого життя, що вплинули на мій розвиток і згадував історію чудотворного загоєння мого пацієнта. вона була вісімнадцятирічна дівчина з важкою астмою.

«Це життєздатність для дівчини, але ви повинні призначити гормони», - сказав мій менеджер. Дівчина загострила один день, коли батько загинув в наступному приміщенні, також страждаючи від важкої бронхіальної астми. Дівчина, тепер доросла жінка - мати двох дітей працює як продавець в одному з книжкових магазинів, я періодично ходжу, щоб побачити її. Вона має застуди, але не більше голодних атак. Вона зціла.

Я часто згадував цю історію, тому що це було одне з речей, які отримали мене. Я зрозумів, що я не хочу, щоб зробити різновид медицини, яку я зробив раніше. Що є те, що не заважати з грішкою, мій потім свідомість.

Це приклад дива з знаком плюс. Великий лікар Carl Whitaker у своїй книзі описує негативне диво, яке різко позначилося на його свідомості. Наприкінці операції, який успішно виконав як хірург, анестезіальний апарат раптом вибухнув. Не було поранено, але хворий помер. "І я підозрю, що її смерть забрала бажання продовжити спеціалізація в цій галузі медицини на завершення стажування", - написав Карл Вітакер.

І в цьому і вся різка чоловіча свідомість раптом познайомилася. Посмішка богів. У першому випадку щасливий, в другому смузі. “Читати, мій хлопчик, щоб перейти на? Або ви божевільна тримати смокче ваш pacifier? "Думія". Дім!

Не дивно для мене говорити про це, але в моїй скортині світу, здається, що чоловічий аспект свідомості багатьох жителів цієї планети є найбільш боятися зустрічі жіночий аспект свідомості. Невідомо про своє життя. Чому це? Я не маю відповіді. Є тільки варіанти. Виділення.

Богуди дають багато, але вона не менше. Одна з її посмішок відібрала шість років коледжу, рік стажування і два роки стаціонарної роботи. Одна посмішка дев'ять років. Світанок зустрітися.

Переміщення до Невідомого чоловіка неминуче втратить все. Все, крім того, що неможливо втратити. І тоді я не впевнений, що це дійсно. Якщо ви хочете зустрітися з богами, зніміть більше, ніж ваш одяг, зніміть себе. Це страшно. Але знову немає відповіді на питання: «Що страшно? й

Про нас Чоловік не боїться нічого. Небожевільний чоловік. Не завадить. Це не про інстинкт самозбереження, він схильний його втратити. Ми говоримо про страх, як аспект свідомості, бар, за яким невідомо приховує всю свою красу.

Я скажу явну річ знову: героїзм є істинним супутником страху. Я колись був головою однієї з регіональних ОБОП. Він прийшов до мене з дивним замовленням клієнтів. Він зробив бос. Але ще було бажання шукати небезпеку. «Якщо я не збираюсь, я починаюсь на себе. Не варто боротися з нашими, вони можуть вбити.

Він сказав, що єдиний розчин, який знайшов, щоб періодично подорожував у складі групи утримання. Коли вони почали працювати з ним, то швидко стало зрозуміло, що це було легше для нього з звички піднятися під можливими кулями, ніж вижити жарти своїх колег про своє офісне життя. Це його. Ми всі маємо справу з проблемою скумбрія як підлітки.

Але це не так просто. Виявилося, що якщо він зустрічає цього страху, пробуджується позбавленням своїх друзів, набуває контакту з тими аспектами свідомості, які пробуджуються в ньому за цим «ніжним» енергетичним баром, тоді всі його заходи в «бороть проти злочину» починають здаватися дивним з ним. Він перестає бути сумкою, що оточує. Посмішка богів. Двадцять років служби є катастрофою. Виявилося, що для нього було простіше зустріти чіткі і передбачувані кулі зрозумілих і передбачуваних «немих», ніж знайти собі миротворця.

Звичайна чоловіча ініціація, але куди піти з нею сорок років? Який військовий офіс? Природна еволюція чоловічої свідомості від солдата меча до воїна слова, а потім до воїна духу. Починайте виграшні битви перед тим, як вони розгортаються в реальному світі.

Ось як працює. Невідомі, напевно, не у зовнішній світ. Вони страхують диву трансформацію всередині себе. Я дуже люблю фразу Олександра Адушкіна: «Богоявець у людини не боїться». Божественний не має нічого страху. Завжди боїться диявола. й

Слова не може висловити неперевершеність цивілізації, яка уникає дива себе. Не можна уявити. Тому, позбавляючи чарівних можливостей Невідомого, цивілізація набуває тьмяного і передбачуваного, як учора. Космічна бідність свідомості в ілюстричному розвитку науки.

Якщо ви уважно дивитеся, ви знайдете, що сучасні «науковці» роблять все можливе, щоб уникнути прямої зустрічі своєї свідомості з тим, що вони слідують. Всі ці нездатні дорогі, багатосиліонно-дельларові іграшки служать однією з цілей: створення додаткових бар’єрів між маскуліновим аспектом свідомості і невідомимим, компенсувати страх, і допомогти «наука» знати світ так само, як презервативи сприяють вагітності. Тільки коли пристрій перервує і перерву презервативу. Посмішка богів.

Що таке хороший зовнішній пристрій? Ви можете відключати і піти додому на ліжко. Якщо вчений ризикує використовувати його свідомість як пристрій, то проблеми можуть виникати з кнопкою зупинки.

"Погляд за жінкою", За моїми спостереженнями не потрібно шукати її. Вона йде сама. Якщо ви готові. Я пішов з медицини на науку. Але жінка прийшла і допомогла мені рухатися. Це моє життя.

По суті, рятувальний танець богів відходить до ілюстрії і дарує подарунок. Це не проблема, що завтра сьогодні стане ілюстрією. Важливо, що це реально сьогодні. Одна з десятків божественної науки, яка не може бути збережена. «Дака з моїм принцом, знаю себе. й

Весь характер відомої цивілізації утворюється реліктовим страхом Невідомого. У зв'язку з цим великим страхом всі соціальні установи зрушили від гріха на територію чоловічої свідомості. Основні школи не навчають двох найважливіших навичок життя. По суті, це одна навичка, розділена на два аспекти: зрозуміти і вміти використовувати ваше тіло і зрозуміти і використовувати ваш розум. Все ще не важливо. Наноситься.

Дівчата дискримінують з раннього дитинства. Чоловічо-орієнтовані системи освіти неминуче, як правило, можуть перетворювати жінок у чоловіків другого класу. Всі цінні можливості жіночого розуму не затребувані. Після такої освіти отримують чоловіки обох сексів, які не розуміють різниці між ними, крім первинних сексуальних характеристик.

Різниця алхімія. Чоловік належить до Знаного, невідомому жінці. Коли чоловіча і жіноча зустріч, народжується нова. Диво створення. Згадуємо історію зустрічі з пацієнтом, що нам потрібно. вона була молода і красива. Я не хочу, щоб “тренувати” І сталося диво. Її свідомість була трансформована і вона була зцілена. Моя свідомість була трансформована і я був звільнений. Тантра. Це те, що я хотів би навчатися в школах з дитинства. Але це вимагає вчителів. Вчителі від Бога.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Увечері, після деяких практик я вийшов з сина, щоб ходити до моря, не дуже пізно. І побачили три метри з стопипата наступна картина: чоловіка в білому одязі лежав на траві, дві чоловіки в білому одязі сидять поруч з ними. Одяг лежачого чоловіка світиться красивим блакитним світлом. Музика звучала тихо, сидять чоловікам, що заспокійливо. В цілому нічого надприродного, просто трохи незвичайного: це незнімається, де музика і світло.

Помітив цей захід не пропущений. Все пропущено. Мій син і я припинив і почав дивитися і слухати. Тоді один з чоловіків просить нас залишити і не заважати. Всі

Я пам'ятаю ще одну історію. Я навчаюся в студії пантамі в роки свого студента і вирішив після виконання, не знімаючи клоу, відвідати другу лежачи в відділі травми лікарні швидкої допомоги. Я носила красиві білі і сині легінси, короткі завірені штани, довга куртка з смішних кольорів, деякі лука навколо шиї, клоу макіяж на обличчі і звичайно красива брекет з пупоном.

У амбулаторних лікарнях існує суворий режим доступу. Дуже строгий. Невидимий чоловік. Не один м'яз на обличчі м'ясний. Не кинувся до мене в палаті з традиційним крім: «Чи не ти гасиш?» Я зустрів пацієнтів, лікарі, медсестри, але ніхто не помітив мене. Заглушки не можуть ходити в аварійні номери. Це божевільний. . й

Ні, це не божевільний - це незвичайний. Не дивно, але це поруч. Я помітив. Це божевільний.

Це божевільний, коли молоді люди по всьому світу навчаються, щоб вбити один одного замість викладання їх, щоб зрозуміти один одного. Зрозуміло намагатися застрахувати злочин з в'язницями. Зрозуміло лікувати бронхіальну астму з гормонами і серцем з нітрогліцерином. Яким законам його можна вважати сане політик? О, так багато божевільних речей ... Але всі попередили це нормально. Або це дійсно нормально?!

У мене є міф, що чоловік повинен довіряти жінці. Іноді це супроводжується ідеєю, що головне – знайти свою «свою» жінку, потім можна довіряти їй.

Мрія духовної імпотенції. Уявіть зайві і гігантські океанські хвилі. Чоловіча свідомість і невідомо. Якщо людина довіряє хвилі, він буде схожим на чіп. Звісно, хвиля займе його десь швидше або пізно. Чи є це серфінг? Серфінг - лаціна. Знаючи хвилі, сюрфер знає себе, свої здібності і впевненість стають більш. Природно, коли впевненість коливається на весь масштаб від нуля до 99 і дев'яти в процентному періоді.

Я знаю аббот монастиря. Вона вважається найбільш небезпечною істотою в Всесвіті. Де ви будете приховати від богів?

Невідомі люди не вводять цю воду. Вони задоволені тим, що океан буде кинути на берег.

Не робіть це, щоб не пошкодити себе.

Краса хати

Єдине, що людина може бути впевненим, що він має достатню кількість потенціалу чоловічої свідомості, щоб дізнатися невідомо.

Не дивлячись на те, що потенціал з'їдає страх. Коли людина впевнена в своєму потенціалі, зустріч з Невідомим перестає бути страшним. Маскулінова свідомість починає радіти в будь-якій серії безмежної потенційності. А потім є довіра в богині як аспект Всесвіту, що її подарунки не обов'язково прості і прості, але завжди своєчасно і люблячі.

Ви просто повинні сплітати животик. Ви дивитесь і ви потрапляєте в гігантський універсальний грудьми. Видання

Автор: В'ячеслав Гусєв

Джерело: set-k-sebe.org/publ/muzhchina_zhenshhina_ljubov/ljubov/vjacheslav_gusev_tabu_na_chudo/25-1-0-321