Титани: Які найбільш успішні люди роблять кожен день

Автор блогу Barking Up The Wrong Tree Eric Barker розповідає про те, які методи та методи дозволяють досягти дійсно великих речей.

Які звички, методи і процедури роблять найбільш успішними люди, які використовують для досягнення найбільшого успіху? Зрозуміло, щоб зрозуміти, що він поговорив на дві сотні успішних людей, які навчаються з них.

Я люблю інтерв'ю експертів, але якщо хтось хоче зробити всі важкі роботи для мене, добре, я не буду говорити ні. Так я думав, що я повинен називати цей хлопець, Тим Феріс, автор найкращої роботи 4 годин. Інструменти титанів: Методи, режими, та Габіти Billionaires, ікони та виконавці світового класу.

Так де ми починаємо?

Що про те, що майже всі ці люди роблять перший і для кожного дня?

1,1 км Ранковий обряд свідомості

Ви прокинулися вранці і світ кричить. Повідомляємо про все, що діти кричущими, і є те, що ви не зробили вчора, що все ще не можете виходити з голови. Ви все ще в пап'ямі.

І ви починаєте день з реактивною поведінкою. Ви не стежте за планом, і ви не йдете на цілі, ви відреагуєте, щоб будь-який світ кидає на вас. Але це не те, як одержують чудові речі.

Переважна більшість людей Тім говорили про те, щоб мати ранковий обряд, який дозволяє зберегти голову прямо і зберегти ваші пріоритети в свідомості.

Ось що говорить Тим:

«Щодо 80 відсотків 200-плюсних людей, які я оглянув, мають певну практику розуму, як правило, зроблено вранці, щоб вони були більш зосереджені на своїх думках і менш емоційних протягом дня. й

Не хвилюйтеся, це не те, що важко додати в свій графік. Не обов'язково не складно.

«Головний ключ, щоб зробити його якомога простіше і легко, як це можливо для перших п'яти разів. Це найголовніше, тому що він повинен бути частиною ваших ранкових руйнувань, перш ніж почати запитати більше. Він може бути одним свідомим диханням вранці, Тим каже.

Не так важко.

Але ви можете зіткнутися з більшою проблемою. Ви можете відчути, що ви не знаєте щось. Ви можете мати недоліки. Смоктати. Щось, що тягне вас назад, що ви намагаєтеся подолати і ви не можете. Яка? Найпопулярніший Тим чув.

2,2 км Поверніть свої слабкості в заслуги.

Практично всі співрозмовники Тима відзначили, що вони мали деякі недоліки, але замість їх виправлення вони перетворили недоліки в надпотужність, яка просушує їх вперед.

«Тема поворотних недоліків у конкурентні переваги повторилося багато разів», - коментує Тим. Як я можу описати слабкість як міцність? Або, «Якщо моя слабкість повинна бути міцною, як це досягне?» ?

Багато людей у книзі використовують це слово.

Багато з них зрозуміли, що їх недоліки не були науково-і об’єктивно поганими. Ці якості, які не були в своїх гаках або просто непопулярні риси особистості.

Чи звучить кукурудзяна? Не вірно. Dan Carlin має один з найпопулярніших і поважних подкасти: Хардкор Історія. (Я величезний фанат себе.) Але коли Ден почав працювати на радіо, він сказав, що його шлях говорити був страшним.

Не фіксуйте нічого. Він свідомо приділив увагу цій функції і зробив його корпоративним стилем.

«У ранньому етапі радіо кар’єри критикували його і спробували виправити свій мовний стиль», - розповідає Тим. Він сказав дуже, дуже гучно, а потім раптом він говорив дуже, дуже спокійно. На радіостанціях, але він зробив його особливістю свого стилю. «Дан Карлін приєднується до нас, хлопці». Ви знаєте, що він кричить, а потім зволожує. Ось, це його. Він став його підписним стилем. й

Дан не буде одним з кращих у своїй галузі, що робить все інше. Він сказав Тим,

"Особливості ваших помилок"

Деякі люди можуть сказати, що «повність» і «повернення слабкостей в сильні сторони» – це кліше. І ви знаєте, що? Вони праві. Але це не проблема.

3. У Не ігноруйте стереотипи

Шей Карл є одним із засновників компанії Maker Studios, які продавали Дісней майже мільярд доларів.

Коли він хотів схуднути і отримати у формі, він не прочитав останню книгу дієти і подивіться на секрети живоплоту. Він усвідомив, що все, що він повинен зробити, щоб зупинити ігнорування стереотипів і почати слухати їх.

«Що менше і більше вправ» звучить як кукурудзяна. І працює.

«Відповіді іноді приховані прямо під носами», - сказав Тим. Ми всі чули фрази, такі як «тери не допоможуть гранату» або «при меншій кількості», але ми ніколи не дивилися, чому вони стають чіткими. Коли ви почуєте кліше, зверніть увагу. Не дозволяйте його літати в одному вусі і з іншого лише тому, що фраза повторюється так часто. Багато хто з нас не досягають поставлених цілей, не тому, що ми не маємо можливості, але тому що ми переускладнені.?

Так старий може бути, завжди носити рожеві окуляри, і все добре, що добре закінчується.

Але які фундаментальні здібності ми повинні розвиватися, щоб бути успішним в будь-якому полі?

4. У Подумати, послухати і чекати.

Багато людей дивують, що їх улюблені книги. Але Тім не запитав їх про це, але які книги найчастіше давали. І я не отримую персоналізовані, смакові відповіді, але більш потужні рекомендації.

Кілька книг згадується багато разів, таких як Sapiens. Коротка історія людськості, поор Чарлі Альманак, людина в пошуках Значення.

Але одна з цих книг стоїть лише тому, що вона містить уроки, які ми повинні вчитися. Це Siddhartha від Herman Hesseй

Ключові уроки цього роману: Щоб досягти нічого, ми повинні бути впевненими в собі і бути пацієнтом.й

"Сідгарта про те, що здатний думати, здатний перенести і бути в змозі чекати", - пояснює Тим. Якщо ви повинні були окреслити основні навички та унікальні сили людей, які я інтерв'ю, майже всі вони можуть входити в одну з цих трьох категорій. Розуміння дозволяє критично вирішувати проблеми і питання краще, ніж більшість людей, а отже, отримати менш очевидні відповіді. Патіент розвиває комфорт через незручності, ви можете створити для себе, щоб протистояти більшій інтенсивності.

Очікується вибірковий терпіння. Я кажу «вибірковий» тому, що ви можете скористатися незадоволеністю, щоб досягти високих стандартів і результатів, знаючи, що виграш більшої гри займе час.

Подумайте, щоб закінчити і чекати – все це велике значення. І це важко. Що робити? Це дійсно легко.

І так, легше спати.

5. Умань Встановити завдання перед ліжком

Ред Хоффман є засновником мільярдера LinkedIn і співзасновником PayPal. Він не вірить, що єдиний спосіб вирішення важкої проблеми - процідити мозок.

Він записує проблему перед сном, даючи йому підсвідому роботу, а потім напишіть щось ще наступного ранку. Нерідко це простий процес допомагає йому отримати відповідь він потребує.

«Визначає питання або проект або ситуація у вигляді щоденника перед сном, а потім дозволяє його підсвідомий дайджест і відображено на ньому». Щоденник - це перший випадок вранці, який допомагає знайти незрівняне рішення, говорить Тим.

Чи є що звук занадто простий? Я думав. А ще один «титан» – Йош Васіцкін (шахи диво зображені в Finding Bobby Fisher) – сказав він. Він пише свою проблему після вечері і ставить його наступного ранку.

О, і ще один успішний хлопець також є прихильником цього підходу. Його ім'я Томас Едісон. Він колись сказав, Ніколи не падають, не запитуючи вашу підсвідомість.й

, Україна

На даний момент ми будемо говорити про це "Ви-Ви-Ви-Ви." І багато хто з тих, хто дає поради, самозайняті. Яким чином вони розповідають, чиї успіхи залежить від їх босів? Як стати експертом у вашій галузі і отримати допомогу потужних менторів - все одночасно?

6. Жнівень Очистити спосіб

Райан свято, Найкращий автор щоденної Стоїки, виводить уроки з давньої історії, яка залишається дуже ефективною сьогодні. На тисячу років концепція пристрасності стала одним з відмінностей.

Але ці дні ми, як правило, думаємо тільки про те, що входить і що не входить до нашого опису роботи. «Це мої обов’язки. Я роблю ці речі. Це все.

Але протягом багатьох років люди прагнули користь своїх переваг, розуміння сутності, а не працюючих «на точках». Вони "зробили шлях" для своїх менторів. Вони зацікавили проблеми, що вони не повинні робити, і зробили речі простіше для тих, хто був більш досвідченим.

Ми не говоримо про «збереження описів роботи», але про те, що дозволяє будувати довірчі відносини, лояльність і перетворюється на ментор. У інструментах титанів Райан говорить це:

«Згадайте, як приниження, здається, служити кимось. У зв'язку з тим, що модель є «відповідними» за найбільші роботи в історії; кожен з Мікеланджело до Леонардо-да Вінчі до Бенджаміну Френкліну змушений використовувати таку систему. І це не про смоктання до когось. Не про те, щоб допомогти людям краще виглядати. Про надання підтримки, щоб інші могли висловити себе.Очистити спосіб для людей над вами, і ви будете в кінцевому рахунку створити шлях для себе.?

Чи працює це сьогодні? Я. Тим розповів про мільярдер Кріс Сакка. Коли Secca розпочалася в Google, він добровільно відвідав зустрічі високого рівня та бере на себе ноти для старших керівників.

"Очистити шлях для людини, який ви працюєте, крок за межі обов'язки і взяти на додаткові обов'язки, навіть якщо ви не отримуєте оплачених для них", - коментує Тим. Це точно те, що Кріс Сакка зробив, коли він був в Google. На зустрічі він не запрошував, і він повинен знати бізнес світу, великі постріли. І було корисно. У цьому випадку він взяв ноти. й

Допомога людям не обов'язково складно. Зараз ми поговоримо про людей, які можуть стати справжньою проблемою в деяких випадках. Що потрібно бути правою точкою зору, щоб ви не повинні сльозитися волосся?

7. Про нас Не зла. Вони вичерпані.

Alain De Botton є автором Як Proust може змінити своє життя. Він відомий своїм глибоким, але доступним розумінням людських відносин. Де Боттон говорить, що ми повинні викликати людей важко, тому що вони зла. Ні, вони, як правило, втомлені або знеболені або upset.

«Успішно люди не мають плану боляче тебе», - підсумує Тим. - Він може бути дуже простим. Хтось не опинився, хтось в будинку зламав водопровід. Хтось мав аргумент з чоловіком або дружиною. Не можна пояснити невідповідністю, працевлаштуванням, голодом або будь-яким іншим. НавігаціяЗробіть історію, просто подивіться, що йде під ніс.?

Якщо краще думати про людей, як великі діти, які криються, коли вони голодні або втомилися. Ось як De Botton пояснює його в Інструменти титанів:

“Коли ми говоримо дітям, і дитина – це кричуща, ми ніколи не скажемо, “Ця дитина – це до мене,” або “Що не погана.”

Люди можуть бути дітьми. Для того, щоб зрозуміти, як ці люди впливають на тебе.

8. У 5 Чимпанзе Історія

Військовий Райвісант – CEO та співзасновник AngelList. Він був одним з перших інвесторів в ряді стартапів, які ви не могли б допомогти, але чути про - Twitter і Uber. Але він не просто інший кремнієвої долини - це хлопець мудрий. Він знає, що ми не як самостійні, оскільки ми хочемо думати. Ми розуміємо, що ми не робимо. І якщо ви нічого не зробите, що правда, ви ніколи не будете як успішними, так і щасливими, як ви хочете. Військово-морський інструмент пояснюється інструментами титанів:

Є теорія, яку я зателефонував Theory Five Chimpanzee. У зоології ви можете прогнозувати настрій і поведінку будь-якого химпанзею, якщо ви знаєте п'ять інших химпанзеів, які взаємодіють з більшістю. Підберіть п'ять печериць обережно. й

Інші символи у книзі погодилися з ним, і Тим підбив:

«Освідомо, фізично, матеріально або інакше, ви перехрестя п’яти осіб, які ви витрачаєте час на час. й

Виглядайте людей навколо вас. Чи є вони, які ви хочете бути? Якщо ви, ймовірно, станете таким чином. А якщо у вас є діти або працівники, думають про те, як вони впливають. Не слів, але дії. Автор: Павло Коельх: Світ змінюється відповідно до вашого прикладу,й

Добре, ми говорили про багато хитрощів і порад. Але що про серйозні речі, як цінності і моральність? Тексти пісень, а це означає: Чи знаєте ви, якщо я сказав вам, що це було час, але коротко, щоб покласти їх на стороні?

9. Навігація Знайте, коли використовувати ваш Moral Compass

Стівен Дубнер, співавтор кращих книг "Фреакономіка", - розповідає про те, що потрібно ігнорувати моральний компас.

Просто за хвилину, розуміючи тебе. І це не про Мачивльянізм. Ви не завжди повинні судити перед тим, як ви чули людей. Значення і моральність – це речі, які рідко змінюються, і це добре. Але якщо ви завжди орієнтуєтеся на них і не можете почути іншу сторону, вгадайте, що? Ви не можете змінити свій розум. Ви навіть не можете чути, що ви сказали.

Розмітка, вказуючи пальці, і демонізація на початку розмови або переговорів ніколи не допомогло нікому досягти нічого. «Ви маєте право». Я зла. Ви переконували мене? Ноп. Ні, вони не є.

Так слухайте перед слуханням, якщо ви хочете досягти нічого, і особливо якщо вам потрібні союзники.

«Коли ви хочете співпрацювати і вирішувати проблеми, особливо якщо люди не згодні на щось, ваш моральний стан стає величезною перешкодою для прогресу. Коли ви тільки в фазі створення ідеї, не фаза тестування, ви повинні тимчасово покластися на ваш моральний компас. Не обов’язково зніміть бесіду і вказуючи пальцем на «гільті» боці, коли потрібно шукати рішення, які можуть знадобитися, щоб допомогти сторонам.

Що робити, якщо ви стежите за цими правилами і вдалими? Ми всі чули історії людей, які вигорають або стають нещасливими після великих звершень. Так що це буде щасливою успішною людиною?

10. Робимо каню наречену

Дослідження показують, що самопочуття хороших часів є неймовірно потужною технікою, щоб зробити вас щасливим. Відчуйте ці досягнення, необхідні для майбутньої радості. Тім має свою історію про те, що таке епіфанія — це те, що він сказав йому успішним людям.

Одного разу тому жінка з ким Тим відзначає одну з його особливостей. Він дійсно досягав багатьох цілей, але водночас він був дуже слабким у задоволенні своїх успіхів. Як тільки він загинув одного дракона, він шукав його наступну вогнегасну ціль замість задоволення його досягнення.

І так, коли речі не збираються, він іноді відчував. І зробив його «банк гордості».

«Це велика скляна банка з блискучим знаком «Pride Bank», - сказав Тим. Я мав написати щось добре на шматку паперу щодня і покласти його в банку. І тоді, коли я відчуваю, як програвач, я можу взяти цю баню і насолоджуватися всіма хорошими речами, які трапилися. Я не носити темні окуляри, як я використовував. Як silly, як це може звучати, і як розпад, як це чути себе в моїх 20-х говорить про те, що називається Pride Bank, цей фантастичний інструмент зробив мене, можливо, 10-20% щасливі. І багато моїх шанувальників почали робити те ж саме в своїх сім'ях, для своїх дітей.

Тим підсумовує: Якщо ви не можете насолоджуватися тим, що ви ніколи не будете задоволені тим, що ви досягнете в майбутньому. йй

Що найдивовижніше Тім дізнався, що смертники, як ви і мені повинні знати? Титани також є смертними.

Ось що говорить Тим:

«Найбільш дивовижною була реалізація, що всі ці люди ми бачимо на кришках журналів, які здавалося б, мають безліч недоліків, таких як решта нас». Почуття цих людей говорять про складні періоди, моменти повного самодостатня або ситуації, коли всі навколо них сказали їм, що вони допущені до невдачі і вони не мають таланту. Вони зазнали важких недоліків, але з'ясували, як бути самі і утворилися звички навколо одного або двох основних сил. Уже десять років вони чинили протистояти, що вони вважали дивним і бажали тримати секрет. й

Jorge Bucai: 20 кроків на шляху

Джеймс Алтухер: Рецепт успіху

Ти можеш стати титанами. Стоп заперечує вашу внутрішню дивовижність. Зловити її. Додайте, що ви не ідеальний. Люди на чохлах журналів недосконалі. Ви не повинні бути суперлюдом, щоб бути надсумним. Тепер зайдіть і отримайте блискучу баночку, щоб насолоджуватися тим, що ви досягнете. Видання

Джерело: Ideanomics.ru/articles/8175