727
Як вирішити проблеми?
Коріння кожної проблеми або завдання, яку ми зіткнулися, а також наших перемог, лежачи в глибоких пригніченнях.
Що б ваша проблема була, її можна вирішити. І на власній. Щоб зробити це, ми повинні мати аудію, щоб відокремити себе від себе — це, щоб побачити, що наші переконання не самі. Це найважливіше і водночас найскладніше. Що ми знаємо, що ми часто не знаємо правду, а не наш свідомий вибір, ані будь-яким чином корисним для нас.
Людина - це заготовка, яка перша частина життя не була написана ним.
Ми приїжджаємо в цей світ із загострою історії життя, яка описує не тільки наш досвід (що ми робимо), але й хто ми (що ми відчуваємо, думаємо та спираємось на прийняття рішень). А мораль дата така, що наші ранні записи зберігаються батьками, вчителями, друзями, цілим середовищем і нашим пологом, але абсолютно несвідоме само.
З самого початку, не розуміючи його, ми починаємо транслювати образ, як інші дивимося нас через призму власної, першої пологи, розуміння. І ми стаємо тим, що інші дивимося нас через призму власного розуміння.
Це різновид гри. Ми приїжджаємо тут несвідомі діти і наше завдання в розвитку, щоб почати рости, стати мудрим і стати впізнаваним. Не зрозуміло, що всі психологи говорять в голосі про вплив дитинства на подальший досвід.
Ми створюємо себе і наші враження щодня, кожен другий і навіть, більш правильно, кожен момент.
Не тільки коли ми вирішили писати цілі життя на рік, і не тільки коли ми радикально змінили тип діяльності або країни. Не коли вони прийшли (або не прийшли) на спорт, не коли вони народжували дитину. Завжди. Кожен момент.
Ми створюємо себе не з 18 років, коли ми офіційно стали дорослими, а не з 25 років, коли отримали смарт. Ми створюємо себе від 15 років (згадайте свої комплекси), від 7 років (згадайте страхи), від 3 років (згадайте собі). Ми постійно створюємо себе з самого початку. І ми вже створили багато речей, які чуйно зберігаються в нашому підсвідомому і проявляються ситуацією.
З статті «Чи зміните комусьацію»
Все, що ви вважаєте, що нічого більше, ніж проекція віруючих людей навколо вас. І з дитинства і сьогодні. Усе це не так. Якщо ви подивитеся на цей факт без страху втратити свою індивідуальність, багато речей потрапляють на місце.
Наприклад: У Китаї люди розповіли, що не було Богу: для багатьох сучасних китайських у великих містах не було Бога. У Таїланді, з іншого боку, вони кажуть, що вони роблять. В країні немає атеїстів. Не існує питання про віру: «Чи є Бог?» Для Тай, звичайно, є. Сама річ в Балі. У Росії, в той час вони сказали, що немає Бога - покоління сумнівів, які були народжені, потім вони змінили свої розуми і вирішили, що Бог існує - наш результат в даний момент: багато вірять, але все з різними ставленнями до установи церкви і їх власної потреби регулярно відвідувати його.
Запитайте: Хто говорить людям про те, як існування Бога або відсутність Бога? Хто впливає на розум? Перш за все, наше особливе середовище. Всі наші переконання до певного віку самодосвідомості Так, в певних історичних епох, уряди різних країн вплинули на розуми, наприклад, з їх соціальними звичаями, і сильно вплинули на те, що це все про владу. Вони становили напрямок думок, і люди самі починають повторювати і висувати себе і іншим людям. Сучасна дитина в російській родині не стежить за світовими новинами віри і церкви (звідси це ілюстрація вже ведеться), він просто скопіює те, що його батьки роблять і лікуючи те ж саме те, що справа. Він вже знає своє ставлення до віри, якщо він не думає і відреставрує свою точку зору, він буде жити з нею все своє життя, а також вплине на своїх рідних.
Твитнуть
Не продумайте своїх дітей, навчаючи себе, ваші діти все ще будуть любити вас.
Ще один приклад їжі. Моя улюблена тема - молочні продукти. Добре, сир і персуазія.
Діалог з російської сім'ї: «Ви повинні їсти сир, необхідно для кісток. й
Діалог з азіатської сім'ї: «Що таке сир? й
Багато азіатських країн не знають, що це таке. Не існує такого слова на локальних мовах. Не їсти сир, сметана, не пити молочну корову (особливо запарене молоко). Але всі мають кістки.
Це не історія про молочних, не про Бога, і, звичайно, не про те, що добре або погано. Я не претендував бути будь-яким змовою.
Це просто ілюстрація: наші думки, переконання, побажання, переконання – 100 відсотків продукту нашого навколишнього середовища, принаймні, до тих пір, поки ми починаємо вибирати власні цінності, пріоритети, планувати наш шлях до цілей і фільтрувати наші переконання.
Це найважливіше і водночас найскладніше.
Все, що ми знаємо, є закономірностями сприйняття; все, що ми щиро любимо, дуже часто накладаються; все наше тіло “ваги” в автопілоті нічого більше, ніж звички, які можна легко змінити.
Тільки одне питання: Чи є ваша віра, які допоможуть вам або перетягуванням? Ви живете життя, яке ви хочете, або ви несете тягар днів на плечі?
Проведення у віру в другу справу дуже смішно, так як дайте вам зануритися на віру, коли він на вашому боці і робить вас щасливими.
Як працювати з вірою і розкрити свої проблеми?
0 р. Ви не вірите.
Точка No нуль, без якої подальша робота неможлива: зрозуміти, що ви не вірите. Припустимо, що будь-яка з наших переконань може бути змінена. Дозволити думку, що обмеження вірувань може бути розпущена у вас.
Ми вважаємо, що це право зробити, тому що мільйони людей, які навколо нас роблять те саме, і мільйони не можуть бути неправильними. Це логіка, і ця логіка принципово неправильна: мільйони можуть бути неправильними.
Осхо
1,1 км Визначте надихання та обмеження вірувань
Є лише два види вірувань: ті, які витягують нас вгору, і ті, які витягують нас вниз. Визначте сфери життя, де ви чітко повинні бути поголені переконання. Це ділянки, які не працюють для вас, ті, які мають найбільші проблеми.
Душа (реляція з власним, внутрішнім балансом та гармонією);
Тіло (здорова, міцність, енергія, краса);
Бізнес (реалізація в професійному розумінні, гроші, творчість);
Відносини (люби, друзі, сім'я, діти).
Що таке стеблування, де є старі граблі, які з'являються кожного разу, коли ви намагаєтеся виправити речі?
Прості приклади ілюстрацій (Я хочу відзначити, що життя більш глибоке, а краю тонше):
Якщо ви вважаєте, що великі гроші не заробляються чесно (відповіді), ви не зробите більше або менш суттєвих грошей (відповіді);
Якщо ви вважаєте, що всі «нормальні» не розбираються (персуазія), ви не зможете знайти гідну половинку і, швидше за все, змусите серце-відновити компроміс (як правило);
Якщо ви вважаєте, що ваше тіло слід послухати, але переїжджати на регулярній основі (персуазія), ви постраждаєте від апатії, лазінесу і нездатності зробити більше (наслідок).
Ось що один з улюблених авторів говорить:
Ми повинні розуміти, що більшість наших переконань є узагальненням про наше минуле на основі того, як ми інтерпретуємо хворобливі і неприємні враження в нашому житті. Проблема:
1 час Більшість з нас не розуміють, що вірити.
2 000 р. Наші переконання часто базуються на неперервності минулих переживань.
3. Після того, як ми придбали віру, ми забуваємо, що це тільки переклад.
Ми починаємо обробляти наші переконання як щось реальне, як командування.
Ентоні Роббінс
І навпаки: якщо в певній сфері ви послідовно досягнете успіху, то ваші переконання працюють для вас, принаймні, поки ви перебуваєте на рівні струму (разом, щоб зробити квантовий стрибок – прорив до абсолютно нового етапу, потрібно змінити думки, які працювали добре в старих реаліях, але не дали радикальних змін).
2. Культивувати надихаючі переконання
Ми не можемо просто «відповідати» або дати віру, навіть якщо ми помітили це в межах себе (хоча, що половина історії). Беліфи сидять глибокими і передають привітання з підсвідомих у вигляді наших реакцій на конкретну акцію. Але те, що ми дійсно можемо зробити, щоб надихнути віру і зробити їх фундаментальними, щоб вони в кінцевому підсумку взяли над смолою конкретного питання, яке ми намагаємось вирішити.
Я працював з власними внутрішніми обмеженнями:
1,1 км Я знайшов приклади людей, які змогли подолати таку ж проблему, як мене, постійно переконавшись, що це реально, і фіксація цієї ідеї на конкретних зразках.
Все, що ви повинні зробити, переконуйте себе, щоб розчин був поруч і доступний, виходячи з принципу, що це може і я можу.
Цікавий факт. У 1954 році Роджер Банністер став світовим рекордом в бігу 1,5 кілометри і вперше в історії забігли швидше 4 хвилин. За цей час історично (читати: століття) поріг був вище 4 хвилин на відстані.
Він перехопив віру, що багато людей уявляли про швидкість на цій відстані, і що ми бачимо? В менш ніж за рік, ще 37 спортсменів подолали цей вершник. Далі
Спостереження надихаючих прикладів, не через призму заздрості їх успіху, але з точки зору переконливості себе, що все реальне і я досягне успіху, є потужним інструментом в грамотних руках.
Сир Роджер Гілберт Банністер 84 роки, посміхається дядько. Це питання про те, чи працює корисний або шкідливий. Або це ще одна віра, яка створює ваш досвід?
2,2 км Робота з надихаючими переконаннями через підтвердження або налаштування візуалізації. Я закріпив їх на підсвідомому.
Повторити себе, «Я можу...» Просто введіть підтвердження того, що ви хочете. Зрозумійте, що ви робите, як психічно, так і дієслово. Потрібно говорити спокійно, впевнено і навіть щоденно - без стежок і стрибків. Вам необхідно думати, що розчин до цієї проблеми доступний на рівні норми.
В цілому, це корисно поговорити про себе таким чином через «Я можу», «все буде працювати», «все вийде». Наш підсвідомий розум не піклується про те, що ви йдете на поверхні, це тампери з чим частіше повторюються, і що таке живлення (як правило, найбільш заряджені думки мають страх або гостре бажання насолоди / радості).
3. У Працює. Не можна змінити.
Починайте робити кроки до вирішення проблеми, але відповідайте всім сумнівам і страхам з новими переконаннями, які ви ви ростете всередині.
Процес роботи зі своїми свідомими переконаннями - вибираєте вірити - це процес вирощування насіння нового світогляду, і з ним ваше нове життя. Вони зможуть функціонувати тільки якщо вони завозяться на постійній основі: до тих пір, поки виростає міцне дерево нової внутрішньої міцності (це роки роботи, але вони варто).
Р
Щоб жити, будь ласка, породжуйте кожну хвилину.
Як правильно 45 ранкових хвилин може зробити свій день успішним