Як зупинити залежність від відносин

Проксимість – психологічна драма Майка Николса на основі гри однойменного Патріарха Марбера. На стовпах оголошення: анонімна допомога наркоманам, ми допоможемо вам зупинити пити; але судячи за кількістю питань мені у людини, люди хочуть вилікувати не навіть тигр, але просто вкладення іншим людям.

Якщо друг на зустрічі не говорить, як вона працює з хлопцем, то вона говорить про те, як стати самодостатнім. Це означає, що не чекаючи виклику, але спокійно йде про ваш бізнес, не відчуваючи довгості, не страждаючи від самотності, не страждаючи, тому що щось не сталося і не буде.

По-перше, я не зробив його до.

Заготовки навчають дітей, які виготовлялися в руках, а не заспокоїти бур’янів своїми грудями, не розгорнуті зі своєї материнської спідниці і витікають на власній бізнесі (будують сніжну фортецю або прикусити ногу крісла). Вони отримали стільки любові і прийняття, як вони потрібні і впевнені в собі.

Я не можу сказати, що це все про це, але в моєму випадку, здається, це правда. Я був дуже сумним в школі-інтернаті, я хотів жити в домашніх умовах. Необхідність конфіденційності, відчуття безпеки, якась підтримка була сильно відчужена в школі і відразу після неї. Я вже розповідав вам, що Петя мене закріпила: той факт, що у нас був загальний будинок, де це було спокійно, добре, ви завжди можете отримати необхідний догляд і турботу і не повинні чекати тиску, дав простір, де можна спокійно емоційно «зрілі». Або підняти свою внутрішню дитину, щоб говорити.

Зростання вимагає міцності, і коли ви живете в регулярній боротьбі, всі ресурси кидаються на захист. Затрати розвитку, за вартістю цього часу ви дуже зібрані - навіть не зібрані, але «закріплені» і готові відбити удар. Це особливо проявляється у дівчат, які в кожному вирокі здаються репроах:

- Чому, коли ви сидите в бані, чи розливається вода?
до Це тому, що мій ас товстий, це не так?

Хто все ще живе щодня в боротьбі за особистий простір або за можливість не відступати за деякі дрібниці, для того, щоб зберегти їх настрій добре. Такі люди повинні спочатку торкнутися війну і кинути їх рани, щоб сили повертаються на дослідження, роботу і радість.

І якщо ресурси вже дозволяють, я даю вам вправу.

Я помітив, що більшість часу, я не хвилююсь про те, що я маю на руках, але про те, що я не маю. Він може бути таким чином, але він виявився, щоб бути сап;

Якщо я помітив вище, я знаходжу глибоке дихання і дати собі деякі факти:

1) Ті, хто не присутні з мною не існує. Вони живуть в паралельних світах, вони можуть бути героями книг, але в єдиний реальний світ, той, що я можу доторкнутися, почути, і доторкнутися, вони просто не існують. На іншому кінці земної кулі і 5 кілометрів однаково далеко від спиць пальця.

2) Не існує майбутнього, не минуле і ніколи не було. Минулі мої спогади, а спогади автоматично корегують мозок і не довіряють. Тільки подарунок реальний, а решта дорівнює моїм фантазіям. Це означає, що сірий ковролін під ногами є реальним, повітря я дихає, блокнот я тримаю в руках. Ви повинні спробувати отримати ваші фантазії з вашого голови і досвіду реальності з усіма п'ятьма почуттями — протягом декількох секунд, фокусуючись на ваших оточеннях.

Коли вони захоплюють мене, це як завжди буде в даний момент, ми повинні бути щасливими. Якщо ми розірвались з кимось, ми ніколи не були там, і ніколи не будемо, бо реальність є як минулим, так і майбутнім.

Коли я занурився в сни, це відчуває, що я дійсно маю розмову з кимось живим, а не читання листів з екрану телефону на ходу, обравши переходи. І звичайно, коли у мене є вибір між двома реаліями - в першому я гойда в руках і кинувся дивитися сонце трикутник в волоссі коханої людини, і в останньому я просто сидю за зношеним дерев'яним столом на тьмяній парі - я легко вибрати перший світ і пропустити другий. Але один реальний, а інший - просто дивний і пам'ять. І нагадуючи себе про це допомагає багато вибору, де жити.

І я люблю жити в теперішній час, навіть за лаштунками з словом "***" вирізати.

Він був лише здогадуючим до цієї вправи, що я нарешті розумію прохід від Dandelion Wine, де в минулому відправляється стара леді, яка зберегла всі свої сукні і квитки на оперу, бере сміття і спогади на подвір'ї і вогні великий вогонь.

- Як старий ти, панс Бентлі?
- Сімдесят-два.
- Як старий ти п'ятдесят років тому?
- Сімдесят-два.
до І ви ніколи не були молодими, і ви ніколи не зношені стрічки і сукні, як це?
- Ніколи.
до Що таке ім'я?
- Панс Бентлі.
до Тексти пісень, а це означає: І ви живете в цьому будинку все життя?
- Все моє життя.
- Ви ніколи не були досить?
- Ніколи.
- Ніколи у тисяч мільйонів років? У п'ятій тиші літньої доби дівчата невиліковно пригнічують до старої жінки і чекали на відповідь.
- Ніколи, панс Бентлі відповів. Ніколи у тисячі мільйонів років.

В короткий час захопити момент.

Джерело:livejournal.com

Джерело: /users/1077