Чому ви не вибрали

Маніпулятори, алкогольні напої, ліри, смородини, траєктори – чому вони приходять в свій спосіб? А можливо, ви не тільки познайомитеся з кимось?

У статті ми розглянемо найбільш поширені види деструктивних (кармічних) відносин і духовних причин їх виникнення.

Прочитайте його до кінця і дізнайтесь, що ви крокуєте на одній граблі і як, нарешті, зупинити це.

І я вірю йому назавжди.
浜у 涓 蹇 Євген Онєгін

Поставити будь-яку жінку, чому вона потребує відносин з чоловіком.

1 999 р.

Відповідність полягає в тому, щоб жити щасливо, розвивати взаємоповно, любити і бути коханим, щоб створити процвітну сім'ю.

Але це дійсно так?

Як це, послухаючи виклик серця, ви раптом знайдете себе в руйнівних відносинах, які:

Зношує нерви вниз.
вдарив здоров'я і гаманець,
Ви втратите віру в себе і свою самооцінку?
У той же час ви «підтримаєте все», але якщо «Ви не можете зробити все про себе. й

Як духовний практикуючий і зцілення, я описатиме походження проблеми через концепт душі взаємини.

Причини вибору НЕ ЦЕ чоловіки часто виходять за межі звичної реальності, повертаються до минулих інкарнацій і простору між життям.

Саме тоді, коли ви прийняли певні рішення – контракти, вудки, вудки – які ще працюють сьогодні.

«Кармічні відносини». й

Ось і далі в тексті, я процитую з книги Саль Рахель «Уніфікуючий людина». Інтеграція душі.

Найбільш типовим видом відносин душі на Землі є кармічні угоди.

Такі стосунки зазвичай починаються з первинної привабливості в минулому житті, часто сексуальні, а бажання познайомитися один з одним більш глибоко.

Потім, оскільки майже ніхто на Землі загострюється, проблеми виникають між людьми і вони не вирішуються в фізичному житті.

Тоді пара душі вирішили зустрітися з майбутнім життям, щоб продовжити роботу разом з проблемами, які виникають.

Ступінь напруги енергії, що супроводжує це рішення визначає складність розбиття.

Ці угоди між душами, як правило, супроводжуються «формульованими рішеннями», враховуючи вищі повноваження, інші люди, або до себе, вуси і вути.

Ви забули їх, і вони працюють через час і простір, іноді знищують життя.

Як виглядає Кармічні відносини

Зустріч з кармічним партнером зазвичай супроводжується особливими, незвичайними станами тіла та психікою.

Наприклад, ви переоціните незнайому людину.

Любов на перший погляд? Не всі.

По суті, ви не знаєте чоловіка на всіх і що на своєму розумі, і це небезпечне для вас, щоб «падати в абіс пристрасті».

Як правило, займіть місяці спілкування, щоб побудувати довірчі відносини.

Але якщо це “кармічна людина”, то “з’являється поза Вашим бажанням”. й

Ось опис типових кармічних відносин одного з клієнтів:

«Я не можу пояснити, що я знайшов в ньому. Він навіть не вписав тип зовнішнього вигляду.

Але буквально після першої бесіди я відірвав. Я не вчинив себе.

Він був одружений і ми не бачили один одного дуже часто. Але я пам'ятаю, що відчуття «похилості» - якби я не міг жити без неї. Коли я сказав прощав і ходив два кроки від нього, тіло почав розірвати і скручувати, як в грипі.

Одного разу він пообіцяв «зіймати в хуторі», згодом зникнув протягом декількох днів і не викликав. Я прокинувся на третій день і зрозумів, що я з'ївся майже нічого і сіла вікном весь час.

Тільки спільне почуття допомогло мені повернутися до реальності, а з неймовірними зусиллями відповіли йому. Але за кілька місяців згадувалося про своє ім'я.

«З ним назавжди». Я щасливий, що це страждання нарешті над. й

Ознаки Кармічних відносин та Онт:

Не знаючи ні про нього.

Чим небезпечний всім, не доглядати.

浜у 灞 绀 Лялька Відьма

Почуття «поклоніння» або «люби на першому погляді» - ви побачили чоловіка пару раз, але вже «люби його».
Неконтрольована фізична пам'ятка, в тому числі біль і тепла в організмі. Занадто швидкий і бурхливий сексуальний контакт.
«Не володіючи себе», болючий, виснажливий стан, залежність від людини.
Налива довіра в незнайомці, тому що «не є добре і не може обдурити. й
"Я буду його дружиною незалежно від того, що" "Ми зробили один одному".
Ви постійно спинилися в голові сльозні пісні або книги, фільми («Краса і бенкет», «Кіндерелла» і т.д.) Це вказує на сильну сценаріїв підключення.
Нездатність відходити від нього, навіть якщо ви усвідомлюєте, що ви страждаєте, і нормальні відносини неможливі.

Чому це відбувається? Повернемося до духовних джерел.

Домовленості та присяги між душами відбиті як етеричні відбитки та енергетичні візерунки каусального тіла.

до Етеричне тіло містить шаблон фізичного тіла. Багато фізичних станів, в тому числі захворювання, що зароджуються в етеричному тілі, а потім поступово спускаються в фізику.
до З іншого боку, з’являється причинний зв’язок з іншими людськими органами. Це частина душі, яка несе пам'ять про минуле життя, карма, рішення та контракти душі.

Так ви відчуваєте всі ці дивні відчуття, тому що етеричні і каусальні тіла мають потужний вплив на ваш фізичний стан і емоції.

Виснаження любові з минулого.

Цей стан проявляється таким чином, що ви можете, нарешті, помітити проблему і звільнити себе і ваш кармічний партнер від тягару.

Іноді достатньо реалізувати і завершити присягу або угоду.

Розглянемо види виснажливих відносин з чоловіками – і які енергетичні візерунки (повчання, вудки, рішення) необхідно завершити.

Кармічні зв’язки та їх відповідні вії

1,1 км Чоловік не схожий на тебе.

Манікація в житті: довга невиправдана любов.

Ви любите людину, яка не потребує тебе, і ви намагаєтеся заробити свою любов (що неможливо).

Ви навіть поведи обсесивно - ви засвоюєтеся, але ви продовжуєте це зробити.

Людина може чесно відхиляти вас. Це болючий, але не найгірший варіант.

Він набагато важче, якщо він використовує для власних цілей протягом тривалого часу і в холодній крові.

Або ж, ви тихо занурилися за неможливе, а десятки гідних партнерів проходять в цей час.

Ви навіть можете зрозуміти, що немає шансів. Щось, якби він був сильнішим, ніж ви.

Застави і вудки бути завершені: вівсяна любов'ю, вівсяна з «вихрестя», присягати за лояльністю/місністю.

Духовне походження:

Багато разів души роблять удар, щоб триматися разом назавжди.

Це стебла від непорозуміння природи Всесвіту, так як всі душі вже вічно підключені.

Однак, через віру в сепарації, души часто йдуть на великі довжини, щоб тримати в контакті один з одним.

Якщо ви зустрічаєтеся в наступному житті, то може бути почуття обов’язкового або обов’язкового.

Я додаю, що часто жінки з цими воями, маю нагоду проти чоловіка: Я зробив так багато, і він ніколи не любив мене.

Він не запам'ятовує вас і любов, але ви «зловили». й

Саме тому, що такий зв'язок складно завершити – здається, що якщо ви очікуєте і намагаєтеся, він обов'язково “запам'ятати”. Але атлас...

2,2 км Чоловік, з яким шлюб неможливий

Проживання в житті: Ви не можете одружитися.

Наприклад, ви обираєте одружених чоловіків, які «знають» з обіцянками.

Якщо ви не хочете, щоб вас завітати. Але ви будете залишатися з ним, надії, що "зрозумієте силу вашої любові і змінити його розуму".

Пороги та вудки, які будуть завершені: аліменти, шлюбні пороги з минулого життя.

Духовне походження:

Ти можеш дати чоловікам, які не здивують тебе з двох духовних причин.

Або ви, як правило, «заборонено маррі» – це те, що відхилення сім’ї заради «східного сервісу».
Або ви – це «прочитане одруження», – означає, що ви продовжуєте мати шлюбні корови та корови з минулого життя.
Коли почуття між людьми (сулими) сильні, вони можуть захотіти освоїти свою спілку з обрядом і церемонією.

Такі обряди можуть вижити смерть фізичних органів і перенести в більш пізніше життя як енергетичні візерунки.

Не завжди триває до смерті. Часті пари зберігають наміри бути разом назавжди.

3. У Людина з важкою наркозією

Проживання в житті: Ви обираєте страждає від алкоголізму, наркоманії, азартних ігор та ін.

Варіант – «загальна залежність від тебе», так як якщо він «не впорається з життям» і без Ваших відносин «не може жити».

Він може супроводжуватися

психіки, здоров’я;
відсутність грошей – він не здатний заробляти достатньо або миттєво «погано» на вітер;
про безглуздість життя і самогубства;
Його підозрілість, збури ревнощів і параноя.
Нерідко ви також дуже сердитися і розбити чоловіка, однак, не закінчуйте цим зв'язком.

Застави і вудки повинні бути завершені: присяги до перебування з цією особою, незалежно від того, що ("Любо над моїми особистими інтересами"), спаситель вов, приманка до жертви для іншого.

Духовне походження:

Якщо енергія виражається стриманістю, з повним прийняттям та прийняттям себе та іншого, не виникає карма.

Якщо будь-який з вас є відмовою від того, що ви проектуєте або одержуєте від інших, енергія вашого партнера стає більш глибокою і більш глибокою вбудованою в вашу ауру і ваших.

Що називається співзалежністю.

Залежне серце потрапляє в щось схоже: Я приймаю ваші страждання, тому що я люблю вас так багато, що я страждаю на увазі ваших страждань. Я міцний. Я можу впоратися з ним. Давайте мені бути твоїм. й

Партнери глибше заглиблюють і глибше в морду навісної обсесії, їх емоції змішують.

Наприклад, людина може відчувати депресію, оскільки він не бачить, що негативність іншого партнера бере на себе кілька минулих життів.

Жінка почне відчувати себе небезпечним, оскільки вона проживала під шоком розчарування і пригнічення, єдиний інтегрований партнер.

4. У Людина - це внутрішня смородина

Проживання в житті: У зв'язку з вашим партнером ви постійно страждаєте.

Людина може приниження ваших цінностей, зовнішнього вигляду, дій. Якщо ви боляче, обманаючи, ви будете вільно лякати з іншими жінками.

Нерідко відносини супроводжуються психологічним тиском і щільного управління.

У вас є тонкі маніпуляції, де ви навряд чи розумієте, що він зробив, але ви відчуваєте поголені і відданими.

Ти можеш відчувати себе винним, і завжди є «нехай».

Це включає чоловіків, які вчиняють monstrous діє до вас – фізичного та сексуального зловживання, великого фінансового зловживання, болючого розриву з спробами «прохолодити життя». й

Це один з найнебезпечніших видів відносин для здоров’я та психіки.

Пліди і вудки повинні бути завершені: приманка до атону для провини (ви вважаєте, що ви страждаєте “збережено” через деякий неприпустимий проток у минулому житті), приманка до “зуб для зуба” (навчіть помста на нього в минулому житті, і тепер з його поведінкою він знову “подарує вам причину”.

Духовне походження:

Якщо души, які вступили в кармічні стосунки, вірять в помста, зраду або якийсь інший негативний малюнок на основі его, вони можуть подумати, що вони повинні оплатити минулі життєві рахунки або, навпаки, виправити уявлене зло.

Шановні, нехай це не покарання. Не один запитує вас для перерозподілу або перевищення. Саме тому дві душі домовилися балансувати карма, розв’язуючи минулу проблему життя.

У цьому випадку досить зацікавити провину і відпустити відступи.

5. Умань Нелюблений, нудний чоловік для вас

Проживання в житті: Ви входите в відносини або шлюб з чоловіком, який ви ледь любите.

Ви відчуваєте величезний проміжок між вами, помилкою значень і рівнями розвитку. Вам не вистачає «спарку».

Цей чоловік, здається, що ви нічого не неправильно, і ви майже не захотіли його. Ви не можете навіть визнати себе. І, з якоїсь причини, продовжуються відносини.

8811176

Пальто і вудки для завершення: «Все назавжди», вудки шлюбу з минулим життям (вони більше не актуальні, але вони працюють і тримати вас близько).

Духовне походження:

«Не всі душі розвиваються однаково.

Якщо ви перейдете швидше, ніж людина, яку ви «здійснили» на своєму шляху, що людина витягне вас назад.
З любов'ю душа, що пересилається, може уповільнити його духовне зростання, щоб чекати іншого. Іноді це працює.

Але дуже часто душа, яка відмовляється виростити, перетягніть душу до тих пір, поки не нещастяться.

Ви можете відмовитися від того, що він не поділяє ваші духовні прагнення.

І він сердився тому, що він не може жити до ваших очікувань або зрозуміти вашу дивну поведінку. й

У сучасному світі ця ситуація посилена багатьма курсами, які навчають жінку «до її чоловіка».

«Зроби чоловіка мільйонером», «Якщо відносини не працюють, то це вини жінки, поставте ще більше енергії в неї. й

Я побачила пораду жінок, щоб уповільнити їх розвиток, щоб зупинити реалізацію «заради чоловіка».

По суті, це може «змочити конфлікт» на деякий час, але в кінці навіть привести до взаємної ненависті.

До вас.

6. Жнівень Неприємний "перфект" людина

Проживання в житті: Всі чоловіки, які ви зустрінете, не підходять. й

Ви точно знаєте, що хороша, гарна, висока якість відносин повинні бути, і кожен раз, коли ви отримаєте розчарування, ви не досягнете його з іншим партнером.

Якщо у вас є пам'ять ідеальної любові і розуміння, у порівнянні з яким все інше - це п'ятдесят відтінків.

Застави і вудки будуть завершені: вівсяна любов в об'ємних просторах, приманка для пошуку близнюка, присяги від лояльності і сервісу до вищих повноважень ( "Різдвяна наречена").

Духовне походження:

У 99,9% випадків, один з членів парі, залишається у вищих царствах, в той час як другий йде, щоб вивчити нижні світи (включає).

Багато вбудованих обмежень на планеті, щоб запобігти передчасному контакту з близнюком полум'я. Непристойна пристрасть перетворить земну душу від земних зобов'язань.

Таку душу більше не хочеться жити в миру, і подумати нічого, але зустрічати подвійним у вищих царствах.

І це не тільки тому, що любов між ними настільки сильний, що не дозволяє концентрувати на земляних справах. Але ще й тому, разом з ним, настає відродження вищих розмірів - немає війни, бідності, страждання тощо.

Більшість зв'язків на землі є між душами мутів (на вас досить багато з них). Ці стосунки можуть бути досить багатими і красивими.

Завершення робіт: Розірвання або збереження відносин?

Я покажу питання від коментарів:

«Я можу досягти іншого рівня відносин з партнерами? Звісно, надані як на себе. Або необхідно залишити відносини?

По суті, закінчення вівся не завжди означає розбиття відносин. Це просто означає дивний погляд на стосунки.

Простіше кажучи, як ви більше не вражені цим боргом з минулого. Якщо ви закривите свої кармічні зв'язки, ви побачите справжню людину і ваші стосунки з ними.

І ви можете залишатися з ним не "облігацією", але за вашим вільним вибором. Це може навіть привести до нового рівня любові і довіри.

З'єднання, чесно і спокійно закрити це з'єднання. Іноді потрібно прийняти, що з людиною, однак, необхідно терміново брати участь в тому, щоб зберегти психіку і життя (і часто - і його, особливо в разі узгодження).

У багатьох випадках можна перевести кармічну любов в дружбу. Ця людина залишається дорогою людиною, тільки не має зобов'язання «ловити його назавжди» і жити з ним.

По суті, є набагато більше любові в поломці, ніж у підтримці взаємовигідних відносин.

Людина не може бути в курсі всіх цих процесів і не може підтримувати їх. Не дуже важливо. Закривши свій одяг, ви можете безкоштовно і ваш партнер.

Кінець кармічних відносин може бути справжнім подарунком від душі.

Чудова радість полягає в тому, що не потрібно приймати вади від віку до віку і страждати в усьому.

Ви приймаєте ці рішення про власний вільний час.

Я сподіваюся, що цей матеріал був великим кроком у переході на щасливі, люблячи відносини!
Автор: Уляна Радна