Знаки невідомих відносин

Дана стаття не є психологічною, ні науковою. Ця стаття не є «об'єктним», що означає. Ця стаття зосереджена в першу чергу на досвіді однієї середньої-класної білої жінки з ступенем коледжу, і доторкається трохи на досвіді людей, які я знаю з того ж привілейованого класу. Всі узагальнення базуються на надзвичайно невеликій вибірці і інтуїтивно зрозумілі, починаючи від фізичних і емоційних відчуттів. Я сподіваюсь, що в письмовій даній короткій запровадженні я сплатив дану заяву до норм наукової методології.

Моє знайомство з непристойними партнерами, дружбами або любовними відносинами дуже мало. Я провів більшу частину мого дорослого життя, між віком від 16 до 27 років у нездорових відносинах з чоловіками та жінками. Це були переважно більш-менш жорсткі варіанти співвідношенні, в яких я був досить насильне ставлення до своїх партнерів і себе.

193192

Це тільки в останні два роки мого життя, 28 або 30 років, що я можу сказати з деякою впевненістю, що я навчився не залучати до згубних відносин і до того, як-небудь побудувати відносини, які здорові, стабільні і життєздатні.

Але навіть такий невеликий досвід вже важливий і індексний, для того щоб відрізняти ці види відносин.

Я хотів би описати те, що вони є. невиліковнийй Я збираюся говорити про зв'язок двох людей будь-якої статі, бо я думаю, що один спосіб або інший поліамідний зв'язок може розглядатися як відносини декількох «парів». Я збираюся говорити про дорослі стосунки без пошуку батьківських відносин. І я вірю, що всі ці точки можуть бути легко приписані як до дружби, так і любовних відносин, тут немає великої різниці.

В цілому все здається простим, кожен розуміє. Неймовірний і здоровий зв'язок є відносинами, де є взаємосимпатія, повага, підтримка, вкладення і де немає емоційного, нехай тільки фізична або сексуальна зловживання. Але з цієї рецептури, хоча правда, є ще дуже абстрактним, я хотів би писати про те, що саме це означає.

Не існує фізичного насильства або навіть далекого від нього.

Це базова лінія. Я маю на увазі, ніколи. Ні. За відсутності обставин. Ваше фізичне тіло не відчуває болю або дискомфорту від взаємодії з вашим партнером. Ви не прокочуєте на обличчі. Не підтягуйте руки, щоб ви були боляче або незручно. Не підштовхуйте, не щипуйте, не щипуйте, не кусайте, не поцілунайте і не послухайте, якщо ви неприємні або не бажаєте.

Немає емоційного зловживання.

Ми завжди будемо говорити про складну площу. Емоційне зловживання є менш очевидним і часто розшифровується як будь-яка нібито «нормальна» поведінка. На мій погляд, головний критерій, на якому ви можете покладатися на власні емоційні почуття. Так, Чи не існує емоційного зловживання у відносинах, якщо:

1,1 км Ви можете вільно розповісти, коли ви незгодні.

Неважливо, що ти разом. Танці, прогулянка, катання на лижах, граючи комп'ютерну гру, маючи секс, збираєтеся на концерт, відвідування, обговорення виставки Suprematist або що-небудь інше – і ви відчуваєте комфортно з ним. Якщо ви відчуваєте дискомфорт будь-якого роду (фізичний, емоційний, психофізіологічний), ви відчуваєте, що ви можете спокійно повідомити про це без почуття боя. “Я втомився,” “Я так засмучений”, “Я відчув, коли я чув це”, “Я тільки комфортний, коли ми дзвонимо двічі на день” – все це можна сміливо сказати. Одним з найважливіших критеріїв є те, що коли ви говоримо про це, ви не відчуваєте бої.

2,2 км Ваш партнер або партнер

Коли ви звітуєте, що вам потрібно щось або не подобається, це призводить до спокійної реакції. В умовах стресової ситуації або поведінки Ваших партнерських змін. Не важливо, що це таке.

• Вам не подобається, коли ваше волосся доторкнеться – ви доповіли його і ваше волосся більше не доторкнувшись.
  • Для того, щоб ви почуєте щось заспокійливе, і ви його сказали.
  • Ви не хочете поцікавитися на метро, і ви більше не поцікавилися на метро.
  • Ви відлякуєтеся від похилого сексу - і ви не практикуєте пенетративний секс.
  • Дуже важливо, щоб випити чай разом у вечірній час - і вони зустрілися з вами.
  • Ви завжди любите їсти з тієї ж пластини, і ви завжди маєте вечерю на цю пластину.

Будь-які «поважні речі» важливі для вашого благополуччя. Якщо ваш партнер або партнер знає, що у вас є безпечна зона дискомфорту, вони, швидше за все, зацікавлені у забезпеченні вашого благополуччя і вжити ініціативу, щоб дізнатися, чи ви відчуваєте себе добре. Наприклад, якщо ви виявите, що це важко бути в кімнаті, де є багато людей і гучних шумів одночасно, і ви прийшли до концерту, вам буде запропоновано, якщо ви відчуваєте себе добре.

3. У Повідомляючи свої почуття, потреби або рішення не призводить до маніпуляції.

Ви ніколи не покарані, знецінені, або розмаховані, якщо ви звітуєте про ваші почуття. У відповідь на “Я не можу приїхати завтра”, ви можете почути “Я радий, якщо ви прийшли, і я шкодую, що ви не можете”, але ви ніколи не почуєте “Якщо ви не хочете піти туди разом, то ви не любите мене / ви не піклуєтеся про мене / ви не застуди” або “Ви просто гістеричний” або “Я втомився від ваших змів” або “Ви завжди хочете зіпсувати свій вечір” або “Ви дійсно збираєтеся це”, – будь-яка фраза. Ви не покарані емоційним відторгненням у вигляді холодності, відмова говорити про вас або нехтувати. Ви не сказали, що ви занадто слабкі, або що ви, як Ви також не замовляєте сльозами, життю, наполягають запити, плащі або подарунки.

4. У Супутникове врегулювання конфлікту

У конфліктній ситуації можна спокійно обговорити варіант, який буде зручно і підійде вам. Не завдає шкоди конфліктній ситуації. Іноді це може означати досить дивний і не швидкий варіант - незалежно від того, що головне, що ви обидва задоволені цим темпом.

Якщо ви не захищали вас емоційно, вам не доведеться відновити протягом тривалого часу, і ви не відчуваєте емоційного болю. У конфлікті ситуація призводить до роз’яснення того, що відбувається між вами, то ви розумієте один краще і стає ближчим, не більш відчуженим. Навіть якщо, наприклад, це обговорення призводить до того, що ви усвідомлюєте, що ви не на дорозі і зупинити знайомства. Я знаю, що дуже кукурудзяна.

5. Умань Якщо ви думаєте про свій партнер, то в голові немає фольги.

Ви добре пам'ятаєте, коли і що ви разом, і ви не відчуваєте плутати або плутати ваші розмови. Це особливо важливо, коли мова йде про конфлікт або уточнення відносин. Ви пам'ятаєте добре, як ви обговорювали конфліктну ситуацію, і ви не відчуваєте себе плутати з розмови. Ви відчуваєте себе добре про ваші емоції і ваше тіло під час конфліктних ситуацій. Відчуття вогнища часто свідчить про те, що в розмові було маніпуляція та емоційне зловживання.

6. Жнівень Невідносимість відносин часто розвивається досить повільно.

Не сказати нудно. Це пов'язано з тим, що в таких відносинах люди взаємно зацікавлені в тому, щоб зробити все максимально комфортним для одного і це найголовніше. Нерідко це означає, що зв'язок є повільним, оскільки він займає час, щоб почати довіряти один одному, подолати страх інтимності, зрозуміти, що вам подобається або не схожий. У вас просто немає ніде, і ви спокійно досліджуєте простір, який виникає між вами.

Якщо у вас є відчуття дуже швидкого, неконтрольованого потоку, який несе вас і не може впливати, якщо ви не відчуваєте своє тіло і ви втратите почуття власної волі. Це ознака бурхливих відносин.й

7. Про нас Коли ви думаєте про свій партнер, ви не бачите його або її як непристойний ідеальний варіант.

Ви помітите сильні та слабкі сторони вашого партнера. Ви усвідомлюєте, що ви сильнішийте його або її, і що ви можете зробити гірше. Ви можете зробити жарти про це, і ви не відчуваєте себе як тумба або з точки зору того, як прохолодно і суперб він або вона. Як, «Хто така прекрасна людина». Ось я! Я просто ніхто не відвідував тебе. «Як остудити це те, що він є великим водієм, і я люблю планування поїздки». Або, "Окай, насправді, я дізнався про об'єкт до мого боса протягом тривалого часу." Ви будете радіти в її або його успіхах і не відчуйте. Ну, можливо, якщо тільки трохи.

8. У Правила, які ви зробите для ваших відносин разом.

Не існує сильного балансу влади і привілеїв у відносинах, що працює для того, щоб зробити це іншим. Якщо Ваш партнер хоче провести один тиждень за кордоном, ви повинні мати однакове право. Не існує ситуації, де він може і ви не можете. Наслідки, коли таке правило формально, за словами, у вас є два, але на практиці протягом останніх п'яти років ви ніколи не використовували його – також не виникає. ЕтикетиЯкщо є правила, вони працюють як способи.

Є винятки, я думаю, якщо є деякі суттєві системні обмеження влади в відносинах, наприклад, різного віку, статі, класу, інвалідності. Я думаю, що це логічно, щоб створити різні правила, щоб компенсувати цей баланс, але це важко для мене, щоб писати про це, тому що я не маю такого досвіду.

9. Навігація Не існує постійного моніторингу цих відносин.

Якщо ви не знаєте, де, що, і коли другий/секунд. Ви відчуєте себе, коли ви не знаєте, що, де і що робить ваш партнер. У відповідь на питання «Як ваш день?» Ви можете розповісти про ваші новини, так як ви хочете, ви не можете нічого розповісти. Ваш рівень тривоги не стрибає, якщо ви не можете досягнути його або якщо ваше повідомлення не відразу відповіли.

10. Здорові відносини – гнучкі відносини

У невиліковних відносинах є кімната для руху, не жорсткість. Ви можете змінити, скориставшись локальною ситуацією, щоб вона була зручною для двох з вас. Якщо ви робите важливий проект прямо зараз і є дуже зайнятими, ви можете почати бачити один одного трохи рідше, або ви можете допомогти, приймаючи до себе вдома. Такі зміни і коригування не призводять до руйнування відносин і загрози розриву.

11. Ви не боїтеся закінчення цих відносин.

Я, ї. В першу чергу це означає, що Ваші стосунки стали.й В ефірі немає постійного питання: «Що ми разом?» або загроза «зварювальника та частина!» Повітря спокійний і стійкий.

По-друге, Ви не відчуваєте себе, як розірвати б смертність, трагедія, кінець світу.й Так, частина, швидше за все, довести смуток, сумність, втрата. Можливо, у деяких кризах, депресія, зміна сенсу – але не загроза для всього життя і емоційного здоров’я. Ви знаєте, що поломка можливо, і це не страшно, тому що це не жирно. Це не руйнує життя кожного.

12. Не існує постійного болю і емоційного виснаження у відносинах

Іншими словами, Це відносини, які не руйнують вас.й Ви можете відчувати болючі щітки або певні грубості в різний час – але це, безумовно, не постійний фон, на якому розвивається ваші відносини. Це стосунки не знищує вашу особистість, ваше тіло або вашу емоційність. Навпаки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

13.00 р. Ви не думаєте про це стосунки 24 години на добу.

Цей зв'язок досить спокійний. Вони просто існують і вони підходять для вас. Так ви не повинні думати про них весь час. В цілому вони не турбують вас. Ззовні такі стосунки часто здаються дивними або нудними.

14. У зв'язку з цим, ви в основному зайняті з собою, задоволення ваших потреб і інтересів.

Вам подобається і як ви любите з особою, яка вам подобається. Ви, хто може надати підтримку і догляд, надати конкретну допомогу, якщо ви попросите це зробити, і якщо це не до вашого видалення.

Але ви не вирішуєте проблеми її/їїї для її партнера або приймаєте рішення для нього. Ви не пишете дисертацію для нього. Не робіть свою справу з матір'ю. Не робіть гроші на свої блискучі проекти. Не допоможи їй зробити кар’єру. Ви подбаєте про своє життя і даєте іншим особам, щоб зробити їх.

15.00 р. У цьому зв'язку у вас є простір для себе.

Незалежно від того, як добре, надихаючи, закрити і красиві ваші стосунки з вашим партнером або партнером, у вас є час і місце, щоб бути з собою і піклуватися про себе - ваші проекти, ваше тіло, ваші ідеї.

Цікаво: Зволожуючі стосунки

Як ми обираємо життєвий партнер

У слово, Здорові та невіольні стосунки є одним, в якому ви відчуваєте себе добре, комфортно і приємно.й Ви відчуваєте себе і ваше тіло.

У таких відносинах досить спокійно і комфортно бути. Я розумію, що це звучить дуже банально, як будь-яка тауологія. Але оскільки наше суспільство недостатньо здорове і практично повністю складається з моделей співзалежних відносин, досить важко отримати досвід здорових відносин. Про те, як піти підкорити Кіліманьяро. Це цілком фантастична подія, яка, однак, вимагає ретельної підготовки, грошово-часових інвестицій, а також розвитку спеціальних навичок. Головною майстерністю є припинення реплікації насильства проти себе та інших.Видання

Джерело: JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8