Як правильно контролювати батьків

Дитина не допомогло. Це активний, самовдосконалений істота, здатний досить контролювати батьків, озброєних всім необхідним арсеналом. Це підготовлений бойовий блок, невеликий енергетичний предатор, скориставшись будь-якими помилками дорослих, легко стрибаючи на шиї батьків і зціленням сили над ними.

Діти грають з емоціями, копіюючи їх батьків. Маленька дитина потребує багато речей. Як розповів радянський психолог Данил Борисович Єконін, перше слово будь-якої дитини є словом «Гів!», і неважливо в якому звуки він прикрашений. Такі речі, як їсть, спати, бути теплою і сухою, будучи на руках матері є природні потреби немовляти, і якщо батьки не дарують йому це, немовлята навчається контролювати батьків, щоб отримати від них те, що він потребує від них. Як соціальні емоції починають розвиватися.

Про крісельних і крісельних малюків потрібно знати такі основні речі.

Прихильник для дитини не є катастрофою, але природна мова спілкування з тими, хто піклується про нього. Коли дитина має певні бажання або проблеми, які він не може впоратися з собою, він може повідомити або дати сигнал про це тим, хто вирішує свої питання. Якщо вони не відповідають сигналу, натисніть їх. Як? Вплив дитини на батьків обмежений, але можливо. У арсеналі малюка - тільки вроджені емоції, але це включає в себе багато. Це в першу чергу комплекс ревіталізації (смішка дитини, очі, ручки розтягують), сюрприз і цікавість, коли це недостатньо – збивання, кріотворення і життя (з демонстрацією невдовзі і агресії або страху і розпаду).

Більш точно, це більше препаратів для майбутніх емоцій, вони є більш виразними рухами, ніж емоційний досвід, але батьки «читають» вони точно як емоції, так і дітям не розуміють. Вони не дбають про те, як дорослі читають свої експресивні рухи, доглядають за тим, що вони можуть керувати батьками таким чином.

Як правило, це достатньо для початкового управління батьками. Діти навчаються керувати ними.

Якщо батьки ледачі або просто не знають, що дитина повинна змінити діапер, наприклад, дитина говорить батькам, які вони повинні зробити. Якщо дитина хоче бути на руках своєї матері, він досягає своєї матері. Якщо мама не розуміла, вона посміхається. Зазвичай це досить, і дитина в руках. Якщо мама не підібрали ручки, дитина наполягає: боби, змішувачі, змішувачі. Зазвичай пристойна, чутлива мама додає. Якщо мама зловила підготовлену і “Ви не можете взяти її руками” – дитина виходить на важку артилерію. Кричуща, крі, він всі... Проти цієї рідкісної матері може протистояти.

Жінки сказали, на 1 місяць віку дочка мала бронхіт. Під час хвороби дитина усвідомила, що мама відразу зникає до звуку кхе-хе. І вже здоровий, після хвороби, якщо мама не відреагувала на ніч, і дівчина дійсно хотіла поспілкуватися, то вона просто гучно «хехек» і коли спляча мама кинулася, вона посміхалася солодко і чекала її грати. Добре, що мама була дуже уважна: вона швидко розуміла, що дитина просто хотіла весело провести час, і перестала реагувати на цей звук. І все було дрібно.

Поки ми думаємо, що ми готуємо дітей, діти навчаємо нас: навчаємо нас, як поводитися з ними.

В першу чергу діти контролюють своїх батьків.

Чи б батьки бояться крісел дитини? Потрібно бути уважним для крітингу, адже це через крісель, що дитина розповідає батькам про його потреби. Змащувати, що малюк не потрібно. Кріплення і крітування не завдає шкоди здоров'ю малюка, досить сприяє цьому. Це хороша гімнастика для легенів і вокальних шнурів, і гучний, затребуваний крі дитини пропонує, що все добре. Це теж добре знати, що малюки нічого не лікують: вони тільки кріють, коли це робить сенс, коли хтось реагує на них.

Дитячі будинки спокійні. Діти не лікують. Ні. Крім того, для їх розвитку є діти, і це досить погано. На початку радянської влади було багато занедбаних дітей, які внесли в будинок дитини. Вони були викопані, але дорослі не робили їх, і малюки виросли як овочі в саду. І перетворилися в овочі. Після деякого часу, коли дорослі підійшли їх, посміхалися на них і намагалися поспілкуватися з ними, малюки у відповідь на це тільки висловили їх невдоволення: вони були досить комфортними для існування без цих зовнішніх перешкод.

Багато речей, які дорослі страхи, діти не бояться. Коли діти падають, це зазвичай страшно для батьків, і діти починають лікуватися лише тоді, коли дорослі запропонували ці цікаві розваги для них.

Невідносимість: «Це історія. Я не вірю. Але я був там, і це справжня історія. Більше радянських часів. Ми друзі випускників мали дуже розумну дівчину Katya за її роки. Дуже спокійний. Коли вона була боляче, вона крила так багато! Вона може торкнутися. Коли я думав, що я повинен. А про рік Я ще не говорив. Одну зиму я підняв сходи в гуртожитку, і раптом я бачу: прямо на стадії сходів, обличчя і безшумно загорнувся від голови до зимового одягу. Валенки, пальто, капелюх. Фарба і розмір Катерина Що я зумів думати найстрашнішим і страшним, при цьому стрибати сходи до неї, не можна сказати! Я стрибую, я закрили. Дуже спокійний, серен, вираз пацієнта. Моя мама прийшла в хвилину пізніше. Увімкнено її за прогулянку, але як вона прогулялася до сходів, вона пам'ятала, що вона забувала щось, і повернулася до приміщення, розказав Катувати чекати. Катя, очевидно, прийшла занадто близько до сходів і впав. Вона впала і чекала хворого. Попадання в її світ не є катастрофою. Мама прийде, підберіть їх, і вони вийдуть на прогулянку. Так, дівчина здавна виросла, закінчила вищу школу, її психічне здоров’я може бути загиблою.

Діти, які навчаються у дорослих. Розумні та життєрадісні батьки можуть навчати своїх дітей не торкнутися, а не перебувати, але реагувати на дорослий спосіб: позитивно і конструктивні шляхи.

Коли діти просто навчалися ходити і падати, вони не знали, як реагувати на їх падіння. Він дивився на батька, і він дивився на землі. Одна річ стала ще однією. Так він шукав своїх батьків, і він дивився на своїх обличчях і намагаючись розібратися, це катастрофа або пригода? І я захотіла і почала супроводжувати кожну осінь дітей з життєрадісними кісточками «Хуррах!» Результат? Всім дітям "Хуррах!" - і ніхто не з'явився. Ви можете перевірити!

Не лякає нічого. Дитина має чесні потреби. Діти протягом одного року, як правило, тільки просять батькам, для чого вони дійсно потрібні. Дитина має чесні потреби, він не винахідливий - якщо він висить, то на бізнесі. Так ви, батьки, не можуть бути щасливі у вигляді вимог дитини – амбулаторний і лютий крі або крі, але насправді дитина тільки говорить вам, що вам дійсно потрібно зробити для нього. Що люблять їсти, спати, бути теплими і сухими, будучи на руках мами, є природні потреби дитини, і коли дитина лікує або висихає, він не терорист, він нагадував вам. Якщо мама уважна і знає, що навіть дитина може торкнутися по-різному, залежно від того, що він потребує або турботи, то вони і дитина буде добре розуміти один одного. Ще одна річ, якщо він наполягає, що всі свої побажання будуть виконуватися відразу, вам не доведеться відчувати себе винним, якщо ви не відразу ж не зробите. Ви можете мати інші, важливі речі, щоб зробити.

Якщо батьки не контролюють немовляти, то малюк контролює батьків.

Батьки можуть контролювати увагу дитини, вимикати і розфарбовувати свої вимоги. Якщо батьки сповільнилися, дитина починає забирати ключі до них, починає їх контролювати.

Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/razvitie_socialnyh_emociy_mladencazpt_ili_kak_mladency_upravlyayut_svoimi_roditelyami